Konu sahibinin derdi çocuğun eşiyle iletişimini bozması. Bencil biri. Çocuğu doktora vs gidince ağlıyor diye kendisini rahatsız hissettiği ve rezil olduğunu veya rezil olacağını düşündüğü için, çocuğun ağlamasına tahammülü olmadığı için yani kendi rahatı için çocuğunun hayatını, geleceğini düşünmeyen bir "ANNECİK" anne demiyorum "ANNECİK". Çocuğuna tv izletmiyormuş vs da tercih etmiyormuş da, 1 kere izlese çocuğun stresini alacak ve biraz olsun rahatlatacak ama o düşünme yetisi yok. TÜRK kafasına aykırı bir tarzı varmış da bilmem ne... Bunun Türk kafasıyla ne alakası var, Alman Kafası'da Japon Kafası da çocuğuna böyle eziyet etmez.
2 yaşında kızım, doğduğundan beri ara ara herhangi bir sıkıntı olmasın diye doktora kontrole götürürüz(devlet hastanesine). Kan tahlili yapılacak odaya girdiği gibi çatlayacak gibi yırtınarak ağlıyor güçlü ve dirençli etrafı iteklemesine rağmen ben o an tek başıma onu kollarından bacaklarından tutuyorum gerekirse sedyede üzerine abanıyorum hem konuşuyorum o ağlarken hem sakinleşmesi için şarkılar söylüyorum yine de o kanı aldırıyorum. Doktorda ağlarsa da aynı şekilde zorla muayene ettiriyorum, onun İYİLİĞİ için bunu yapıyorum. Normal bir insan ve normal bir anne olsan o muayeneleri vs yüzyüze yaptırır ağlasa da kussa da kendini yerden yere vursa da muayenelerini yaptırırdın. Ama sen çocuğunu değil sadece kendini ve kendi rahatın bozulacak diye bunları yapmıyorsun. Banlansam da bunları söyleyeceğim, çocuğunun senin gibi annesi olduğu için üzülüyor ve acıyorum.
Doktor uzaktan muayene ederek hastalığını nasıl anlasın nasıl doğru teşhis koyup bir ilaç yazsın, anlayamıyorum. Elimde olsa adını soyadını bilsem Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığına çocuğu alıp psikologa, psikiyatriye götürmeleri için ve tedbir almaları için şikayette bulunacağım ama adını soyadını bilmiyorum ki.