Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aktif 5 yıl çalıştım. Ani işten ayrılış sonrasında girdi eşim. İstanbulun turistik yerinde o yüzden metro otobüste kalabalık oluyor. Trafikte cabası. Normalde 8 30 6 çalışıyor ama yoldan dolayı gelmesi 1 buçuk 2 saat.
Aslında ben yapma desemde durmuyor ki. Sen yapma diye yapıyorum diyor. Dünden laptop açıktı bugün işim vardı sabah baktım toplamış kabloyu herşeyi çantasına koyup kaldırmış oyuncaklar örtüler. Yapma dağılcak diyorum yapıyor. Otur 5 dakika diyorum oturmuyor.
Bende yaşında ayırıcam yaza şuan 7 aylık işte 10 12 arası canım. Bende bazen özgürlüğünü kıskanıyorum o da şey diyor ben cennetlik değilim ama sen cennetliksinYani aslında değişen şeyler de var değişmeyen şeyler de. Eşimin benden özgür olması bana aşırı batıyor mesela. Denge kurmaya çalışıyor farkındayım, kızı bırak çık gez spora git vs diyor ama bende o enerji her zaman olmuyor. Evden çalışıyorum ve kızıma bakıyorum aynı zamanda bazen diyorum keşke ben de dışarda çalışsaydım eşimin dışarda çalışmasını bile kıskanıyorum.
Horlama konusuna gelince, bizde de eşim bazen horluyor ve üzgünüm ama benim suratına çarpasım geliyorçünkü hem kızım uyanıyor hem ben o yüzden bence büyük bir sorun.
Konu bu değil belki ama çocuğun odasını ayırma konusunda da sanırım ben de 1 yaş gibi ayıracağım çünkü cidden aynı odada olmamız onun uyku kalitesini de etkiliyor farkediyorum, mesela kızımın uyuyası var ama eşimin alarmı yüzünden uyanıyor.
Kız demesene öyle 5 yıldır öyle o temizlik düzen hep birlilte yaparız.Ben herşeyi geçtim şuan evlilik etkilenmese bile biraz zaman geçince etkilenecek çünkü adam çok fazla sorumluluk almış yakında bıkacak
Ben olanı söylüyorum bak gör dediğim olur biraz dikkat et . Eşit sorumluluk alın erkekler kaldıramıyor böyle şeyleri kadınlar kadar güçlü değillerKız demesene öyle 5 yıldır öyle o temizlik düzen hep birlilte yaparız.
Sorumluluklar eşit değilmi akşama kadar bebeğime bakıyorum. Emziriyorum. Yemek yerken bile kızımı oyalamam gerekiyor. Tuvalete girmek için uyuması gerekiyor ki rahat yapayım. Bence eşit ya. Çocuğu uyutmaya çalışmak bile enerjimizi alıyor.Ben olanı söylüyorum bak gör dediğim olur biraz dikkat et . Eşit sorumluluk alın erkekler kaldıramıyor böyle şeyleri kadınlar kadar güçlü değiller
HaklısınızAdam bu kadar iyiyse herşeye yardım ediyorsa sizde kendinizden ödün verip önce kulak Burun Boğaza sonra da kilo vermeye başlayın. Adam ayrı yatmak istiyorsa da yatsın yazık o kadar şey yapıyor üstüne uykusuz kalıyor
Ben pek eşit görmedim üzgünümSorumluluklar eşit değilmi akşama kadar bebeğime bakıyorum. Emziriyorum. Yemek yerken bile kızımı oyalamam gerekiyor. Tuvalete girmek için uyuması gerekiyor ki rahat yapayım. Bence eşit ya. Çocuğu uyutmaya çalışmak bile enerjimizi alıyor.
Ayy ayrımı yatıyorsun diyenlerin hepsinin evlilikleri harikadır kesin. Ben dönem dönem ayrı yattım. Hamileliğimin son aylarında, çocuklardan sonra da, benimkiler çok uykusuzdu bazen ben alıp başka odaya geçiyordum bazen eşim dayanamayıp gidiyordu.Lohusayken yatağa çıkamayınca odada yatıyırdum yatak seriliydi gelenler gördü. Ayyy ayrımıı yatıyorsun nidaları. Eşim aslında iş değiştiricek ama şuan tek diye giremedik o topa ne olur ne olmaz diye.
Uykusuzluk dikkati en çok etkileyen şey. Karşıdan karşıya geçiyor belki araba kullanıyor eşiniz. Ben babamı çok küçük kaybettiğim için mi bilmiyorum ama eşim hastaysa gece iyi uyumadıysa bile evden çalışsana bugün diyorum. O uykusuzlukla işe gitmesin diye. Bebek biraz fazla huysuzsa ben alıyorum sorumluluğunu sabah araç kullanacak ofiste olacak toplantısı var vs diye. Çünkü ben eşimin horladığı dönem o işe gidince uykuya asıl derin dalıyordum ve hayatım bok gibi olmuştu normalde sabah 7 de Kalkan kişi 10.30 gibi söküyordum kendimi yataktan. Sizin için ve eşiniz için en sağlıklısı doktora gitmek olur ilerlemedenEşimde 2 saat uğraşıyor uyuyamayınca gidiyor sinirinden sabahta video atıyor ya şuna bak yeminle uyuyamadım işe geliyorum ne olduğu belli değil bi ton insanla muhattap oluyorum uykusuz duramam dışarda evde olsam gitmem diyor. Ben en iyisi çocuğu anama bırakıp doktora gideyim.
Laf söyleyip duruyordum adama dul muyum ben ayrı yatıyorsun zaten kendimi evli gibi hissetmiyorum diye susayım en iyisiAyy ayrımı yatıyorsun diyenlerin hepsinin evlilikleri harikadır kesin. Ben dönem dönem ayrı yattım. Hamileliğimin son aylarında, çocuklardan sonra da, benimkiler çok uykusuzdu bazen ben alıp başka odaya geçiyordum bazen eşim dayanamayıp gidiyordu.
Gün içinde evle, çocukla ilgili sorumluluk alan kocaya da uyku konusunda illa beraber yatacağız diye diretmenin manası yok. Bu bana biraz şımarıklık gibi geldi. Sonuç olarak şuan sabahın altısında kalkıp iki saat yol giderek çalışan kocan. Seni uyku konusunda bir şeylere ikna etmeye uğraşması bile gereksiz. Bunu seninde düşünmen lazım, horlayıp onu unutmayan da sensin. Çok anlayışlı olmakta iyi değil gördüğüm üzere.
Babanız nur içinde yatsınUykusuzluk dikkati en çok etkileyen şey. Karşıdan karşıya geçiyor belki araba kullanıyor eşiniz. Ben babamı çok küçük kaybettiğim için mi bilmiyorum ama eşim hastaysa gece iyi uyumadıysa bile evden çalışsana bugün diyorum. O uykusuzlukla işe gitmesin diye. Bebek biraz fazla huysuzsa ben alıyorum sorumluluğunu sabah araç kullanacak ofiste olacak toplantısı var vs diye. Çünkü ben eşimin horladığı dönem o işe gidince uykuya asıl derin dalıyordum ve hayatım bok gibi olmuştu normalde sabah 7 de Kalkan kişi 10.30 gibi söküyordum kendimi yataktan. Sizin için ve eşiniz için en sağlıklısı doktora gitmek olur ilerlemeden![]()
Eşle birlikte uyumamak lazım onun için ya. Yoksa çocuğu ezerim ben,zaten yatak küçük yani anca iki kişiye yetiyor (bazen yetmiyor bile)Emzirirken daha kolay oluyor yataktan kalkmadan gözümü açmadan memeyi dayayıp geçiyordum yanımda yatıyordu![]()
Ben de eskiden eşim sevmediğim şeyleri yaptığında görmezden gelirken şimdi bebekten sonra her şeye laf söylüyorum duramıyorum kendimi de hatalı görmeye başladım. Kaç kere konuşup barışıyoruz ama sonumuzun böyle olmasından korkuyorum. Ya da bazı şeyleri olduğu gibi kabul edicem öylece umursamayacağım artık. ben ona yapması gerekenleri söyledikçe o da bana eskisi gibi olmuyor.Bizde çocuktan sonra birbirimize olan sevgimiz inanılmaz azaldı. Hamileliğin son günü ile ertesi gün arasında bile aşırı fark vardı hatırlıyorum. Onun hatalarına tahammülüm bitti. Onun da bana sevgiyle bakmaları yalan oldu. Zaten doğumdan 4 sene sonunda da boşandık. Tabi sebep çocuk değildi
Evet erkek kadından sevgisini şefkatini eksiltince diğer sorunlar iyice görünür hale geliyorBen de eskiden eşim sevmediğim şeyleri yaptığında görmezden gelirken şimdi bebekten sonra her şeye laf söylüyorum duramıyorum kendimi de hatalı görmeye başladım. Kaç kere konuşup barışıyoruz ama sonumuzun böyle olmasından korkuyorum. Ya da bazı şeyleri olduğu gibi kabul edicem öylece umursamayacağım artık. ben ona yapması gerekenleri söyledikçe o da bana eskisi gibi olmuyor.
Eskiden bebekler gibi sevildiğimi hissederken saçlarım okşanırken şimdi onu hissetmiyorum mesela cinsellikte bana yaklaşımını hiç beğenmiyorum, sürekli istekli ama çok duygusuz geliyor
Yorumlara üzülmeyin siz başarırsınız ben buna inanıyorum. Eşiniz iyi biri yani diğer erkeklere göre daha özverili yapmış herşeyi bu yüzden tepkiler böyle. Hep böyle mutlu olun inşallah.Haklısınız