Ya bebekten sonra bizim hayat alt üst oldu ama ondan ayrı bir şey yazacağım

eşim son bir senedir deli gibi horluyor basta kırılmasın diye söylemedim, ama hayatım kaydı. Bebekten çok eşimin horlamasına kalktığım için acayip agresifleştim. Uyku uyuyamadığım için sinirli yorgun olmaya başladım, başladığında bitmeyen bir ses gece 3 de üst komşu durmadan matkap çalıştırıyor ve her gece gibi düşünün, çünkü ritmik ve susmayan bir ses. Bir gece ayrı yatmadığım eşimden ayrı gece uyanıp koltukta uyumaya başladım. O da benim perişanlığımı görüp doktora gitti, uyku testine aldılar. Gece rahat nefes alamadığı içinmiş, Yani Allah korusun gece nefessiz kalanda varmış bu teste çıkıyor hepsi uyku apnesi denen olay bunun ilerisiymiş. Uyku makinası kullanmaya başladı bakın huzur. Eski günlerimize döndük, o da yorgun uyanmayı bıraktı, uyanınca mal gibi etrafa bakıyordu o gitti. Gece terleme bitti. Bende huzurla yatağımda uyuyorum. Sağlığınız içinde önemli bir durum olabilir bunun dışında eşim ben huzursuz oldum uyuyamıyorum diye gidince ben kendimi çok değerli hissettim. Çünkü hana verdiği değerden gitti kendi uyanmıyordu. Eşinizde böyle bir sorununuz olmasına rağmen neden gidiyorsun diye triplenirseniz bence alınırsa haklı. Çok zor bir şey gece canımı istese verecek adamı boğmamak için zor duruyordum ağladığımı bilirim sinirden