Çocuklu bir sevgilim var yorum yapar mısınız ?

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
309
113
53
31
Ben 32 sevgilim 36 yaşında 7 yaşında bir kızı var. Bir seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor. Seviyorum o da seviyor ama son zamanlarda tartışmalarımız çok fazla artmaya başladı çok defa ayrılıp dayanamadık tekrar geri döndük . Saygılı bir kişi kendince çok güzel seviyor , evine çocuğuna çok bağlı dışarı ile hiç bir bağlantısı yok diyebilirim . Sürekli yemek bulaşık kızı ödevleri eski eşinin işleri( sürekli iletişim halindeler benim yanımda bile mesajlar yardımlar duygu olmadığını bildiğim halde bu böyle ) görüşmüyorlar ama eski eş her konuda destek istiyor bu da Yardımcı oluyor uzaktan . En basitinden eski eş arkadaşı ile görüşecek taksı bile benimki ayarlamaya çalışıyor. Ben bunları kesinlikle hiçbir şekilde ifade etmedim etmemde zaten ama beni rahatsız etti. Kendi içinde bu tarz çok alındım noktalar oldu ama söylemedim. Sorunlarımızdan bahsedecek olursak 1. Neden benimle hiç ciddi bir konuşman olmadı dedim ortalık yıkıldı bana demedigini bırakmadı2. Sürekli bana ne yaptın kelimesi bu ilişkide ne yaptın kendisi mutfakta bir şeyler yapmayı çok seviyor yaptığında bana getiriyor aklına geldikçe onlardan bahsediyor sanırım3) bigün çok basit bir şeyden onun için önemli olabilir alındı aynı evde saatlerce konuşmadı ben alttan aldım4) sürekli bir eleştiri modunda yaptım her şeyi ona göre en çok seven o umursamayan ben sürekli bir şeyleri açıklamaya çalışıyorum5) ayrılınca çok üzülüyor kendini mahvediyor ama gelince de bir şekilde olmuyor6) bu ilişkiyi mantıklı düşünerek başlamadım aşkımın peşinden gittim ama şu an çok zor durumdayım ne yapmalıyım seviyor ama çocuğunu daha çok seviyor dengeyi bulamadı. Haftanın altı günü çocuğunu alıyor aşırı yoruluyor farkındayım ama ben de ilgi bekliyorum ve bunu isterken kendimi suçlu hissediyorum çok karışık bir durumun içinde kaldım çok güzel bir baba beni de sevdiğini düşünmüyorum ama o o sürekli kenarda kalmış hissediyorum bana bir akıl verin

Ayrılın.

Eski eş niye kendi taksisini çağıramıyor? Çocuk deseniz ileride çok sorun olur, çocuksuz biri çocuklu biriyle evlenmemeli, bir de eski eşle bu kadar sık görüşmesi ve her işini halletmesi çok tuhaf. Neden boşanmışlar o zaman? Elle tutulur bir yanı yok adamın, kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Evlenip boşanmak istemiyorsan şimdiden ayrıl

eski karisi cok akilli, adami sutlamis ama islerine kosturuyor. sen niye bu adami aliyorsun? ayril mutlaka

Yarabandı olarak sizi kullanıyor sanırım.Çocuguna düşkünlüğünü anlarım baba sonucta ama eski eşle gidecegı taksiyi ayarlayacak kadar görüşme fazla.Çocuğun ihtiyacı icin falan görüstün hadi de gerisi beni rahatsız eder.Madem boşanmasalarmış.Kendine haksızlık etme bence , eminim daha iyiyi hakediyorsun.Sevgi sırasının sana gelmesini bekleyerek ömrünü tüketme.

Ben tercih etmem ama çocuklu bi adamla da birlikte olup mutlu olunabilir. Bu ilişkideki sorun çocuğu olması değil ki. 1 senedir birliktesiniz ama geleceğe dönük bi konuşma geçmemiş olması sizin için sorun (öyle anladım) ve bunu sorguladınız diye ortalık yıkılıyor ? Ne alaka ? 30larında bir kadın olarak en doğal hakkınız ilişkinizin geleceği hakkında konuşmak. Eğer siz evlenmek istiyorsanız ve o da bundan kaçınıyorsa zaten bitmesi gereken bi ilişki ve adamın sizle ilişkisini sürdürmesi de bencillik. Belki karşınıza başka biri çıkacak, ne diye oyalıyor ? Ha beklentiler aynı olur, siz de evlilik derdinde olmazsınız o ayrı, ama bunlar da ilişkinin başında konuşulmalı. Adamın eski eşiyle çocuk dışında iletişim kurması bence doğru değil, ama daha bundan dolayı olan rahatsızlığınızı bile söyleyemiyorsunuz. Sanırım adamı kaybetmekten çok korkuyorsunuz. Burdan bakınca ilişki sizin susmanızla, görmezden gelmenizle yürüyor gibi. Ama bunlar ciddi konular ve eğer zamanında konuşulmazsa çok kötü patlar, altından kalkamazsınız.

Eski eşi yeniden yuvasını kurtarmanın derdinde olan bir anne bence . Sen adama bakma , ayrık gitsin .yuvasına dönmek zorunda kalsın. Senin varlığın onun totosunu kaldırıyor, eski eşinin yuvasının kıymetini anlayamıyor makesef o erkek müsveddesi. Sen çekil aradan kendin gibi bekar , düzgün birini bul. İstediği kadar mahvolsun ölsün senin aşkından evlendiginizde sende ilk eşinden farksız olacaksın o adam için. Terket gitsin .

Eski eşin de görüştükleri oluyor bunun farkında herkes yani yollar çoktan ayrılmış

Sevgilinin çocuklu olmasından çok daha büyük sorunlar var. Olmaz bu iş. Demişti dersin

Yapmayın bunu kendinize ha kayınvalide ha sınır denge koymayan baba .Yani onun sorunu baba olmasi sizene eski eşi sizene .Çok denge sorunu var .Siz daha iyilerine layiksiniz ve dalga geçildiği haliyle yazmıyorum seviyorum diye bunları haketmiyorsunuz.Sizi haketmiyor Kimsenin hayat yükünü yüklenmeyin seviyorum diye o yükün altında ezilirsiniz yapmasaydin deriz.sevgilinizde der kizinizda ailenizde arkadaşlarinizda.Tas basın bagriniza ayrılın üzgünüm adam dengesiz.Bu yük paylasmak değil acıyı sizden çıkarmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…