• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu bir sevgilim var yorum yapar mısınız ?

Nasıl bir Türkçe bu Allah aşkına ya. Ayrılın ve adamı rahat bırakın demeye geldim ben de. Tabii ki çocuğunu daha fazla sevecek. Eski eşe taksi ayarlaması falan da lüzumsuz abartı, bu kadar seviyorlarsa ayrı kalamıyorlarsa boşanmasalardı

Ben 32 sevgilim 36 yaşında 7 yaşında bir kızı var. Bir seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor. Seviyorum o da seviyor ama son zamanlarda tartışmalarımız çok fazla artmaya başladı çok defa ayrılıp dayanamadık tekrar geri döndük . Saygılı bir kişi kendince çok güzel seviyor , evine çocuğuna çok bağlı dışarı ile hiç bir bağlantısı yok diyebilirim . Sürekli yemek bulaşık kızı ödevleri eski eşinin işleri( sürekli iletişim halindeler benim yanımda bile mesajlar yardımlar duygu olmadığını bildiğim halde bu böyle ) görüşmüyorlar ama eski eş her konuda destek istiyor bu da Yardımcı oluyor uzaktan . En basitinden eski eş arkadaşı ile görüşecek taksı bile benimki ayarlamaya çalışıyor. Ben bunları kesinlikle hiçbir şekilde ifade etmedim etmemde zaten ama beni rahatsız etti. Kendi içinde bu tarz çok alındım noktalar oldu ama söylemedim. Sorunlarımızdan bahsedecek olursak 1. Neden benimle hiç ciddi bir konuşman olmadı dedim ortalık yıkıldı bana demedigini bırakmadı2. Sürekli bana ne yaptın kelimesi bu ilişkide ne yaptın kendisi mutfakta bir şeyler yapmayı çok seviyor yaptığında bana getiriyor aklına geldikçe onlardan bahsediyor sanırım3) bigün çok basit bir şeyden onun için önemli olabilir alındı aynı evde saatlerce konuşmadı ben alttan aldım4) sürekli bir eleştiri modunda yaptım her şeyi ona göre en çok seven o umursamayan ben sürekli bir şeyleri açıklamaya çalışıyorum5) ayrılınca çok üzülüyor kendini mahvediyor ama gelince de bir şekilde olmuyor6) bu ilişkiyi mantıklı düşünerek başlamadım aşkımın peşinden gittim ama şu an çok zor durumdayım ne yapmalıyım seviyor ama çocuğunu daha çok seviyor dengeyi bulamadı. Haftanın altı günü çocuğunu alıyor aşırı yoruluyor farkındayım ama ben de ilgi bekliyorum ve bunu isterken kendimi suçlu hissediyorum çok karışık bir durumun içinde kaldım çok güzel bir baba beni de sevdiğini düşünmüyorum ama o o sürekli kenarda kalmış hissediyorum bana bir akıl verin
Cevremde gorsugum kadariyla çocuklu biriyle mutlu olunmaz. Benim çevremde yok ama nasip tabi hayırlısı
Ama evlendikten sonra sevgin yerini mantikla paylastiginda dank edecek hersey diye duaunuyorum
Bu fikir sadece etkilenmenizi gunahiniza girmek istemem hayat ne gosterir bilemeyiz. Sadece hayat tecrubelerim olmaz bu iş diyor.

Herkes kendi bakış açısına göre cevap vermiş. Ama ortak bir noktada buluşacak olursak evet olmayacağını ben de görüyorum işte insan bir sebebe bağlanmaya çalışıyor

Bosanmis cocugu olan insanlar tabi ki tekrar evlenebilir iliskileri olabilir ama bekar ve hic evlenmeyen birinin ne isi olur cocuklu adamla anlamis degilim zibilyon tane bekar adam var disarda.

Velayeti annesinde ama bu şekilde ayarlamışlar kendi düzenleri . Yani annesinde kalıyor çocuk geceleri, ben orada kalmıyorum
Size de garip gelmiyor mu bu düzen, o çocuk hep sizinle olacak ayrıl be sana başka adam mı yok en azından bundan iyisini bulursun

Senin işin olmasa da bir şekilde seni buluyor

Zorluklarini gordun ama bir de evlendigini dusun? Ne kadar seversen sev eski es ve cocuk hayatinda olacak ve cocuk tabiki dogal klarak onceligi olacak. Simdi gozune batmayan her sey daha cok gozune batacak. Birbirinizi anlamayacaksiniz cunku ayni noktada hicbizaman olamayacaksiniz. Mantikli dusun.. bitir bu isi

Ben 32 sevgilim 36 yaşında 7 yaşında bir kızı var. Bir seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor. Seviyorum o da seviyor ama son zamanlarda tartışmalarımız çok fazla artmaya başladı çok defa ayrılıp dayanamadık tekrar geri döndük . Saygılı bir kişi kendince çok güzel seviyor , evine çocuğuna çok bağlı dışarı ile hiç bir bağlantısı yok diyebilirim . Sürekli yemek bulaşık kızı ödevleri eski eşinin işleri( sürekli iletişim halindeler benim yanımda bile mesajlar yardımlar duygu olmadığını bildiğim halde bu böyle ) görüşmüyorlar ama eski eş her konuda destek istiyor bu da Yardımcı oluyor uzaktan . En basitinden eski eş arkadaşı ile görüşecek taksı bile benimki ayarlamaya çalışıyor. Ben bunları kesinlikle hiçbir şekilde ifade etmedim etmemde zaten ama beni rahatsız etti. Kendi içinde bu tarz çok alındım noktalar oldu ama söylemedim. Sorunlarımızdan bahsedecek olursak 1. Neden benimle hiç ciddi bir konuşman olmadı dedim ortalık yıkıldı bana demedigini bırakmadı2. Sürekli bana ne yaptın kelimesi bu ilişkide ne yaptın kendisi mutfakta bir şeyler yapmayı çok seviyor yaptığında bana getiriyor aklına geldikçe onlardan bahsediyor sanırım3) bigün çok basit bir şeyden onun için önemli olabilir alındı aynı evde saatlerce konuşmadı ben alttan aldım4) sürekli bir eleştiri modunda yaptım her şeyi ona göre en çok seven o umursamayan ben sürekli bir şeyleri açıklamaya çalışıyorum5) ayrılınca çok üzülüyor kendini mahvediyor ama gelince de bir şekilde olmuyor6) bu ilişkiyi mantıklı düşünerek başlamadım aşkımın peşinden gittim ama şu an çok zor durumdayım ne yapmalıyım seviyor ama çocuğunu daha çok seviyor dengeyi bulamadı. Haftanın altı günü çocuğunu alıyor aşırı yoruluyor farkındayım ama ben de ilgi bekliyorum ve bunu isterken kendimi suçlu hissediyorum çok karışık bir durumun içinde kaldım çok güzel bir baba beni de sevdiğini düşünmüyorum ama o o sürekli kenarda kalmış hissediyorum bana bir akıl verin
Baska sevecek adam yoktu herhalde ki haftada 6 gunu cocugunu alan size ondan kalan zamani ayiran ve en onemlisi hala eski esinin taksisini bile ayarlayip orda bile sinir cizemeyen bi adami sevdiniz?

bitirin hem de hiç düşünmeden bitirin . Ayrıldıktan sonra bile taksinini kapısına gönderecek kadar iyi anlaşıyorlarmış da nie boşanmışlar . Böyle gereksiz muhabbeti de ilk defa duydum eski eşle .
İşte yaşlanınca ikisi de bakar kalırsa evlenirler yine diye

seviyor ama çocuğunu daha çok seviyor dengeyi bulamadı.
Şu cümle hariç dediklerinizde haklısınız. Yazdıklarınıza da yüzde yüz güvenemiyorum şu cümleden dolayı aslinda. Elbette çocuğunu sizden daha çok sevecek aklınızı başınıza toplayın. Boşanmış eşinden kopamadiysa tekrar evlensin. Olmaz bu ilişki.

Herkes kendi bakış açısına göre cevap vermiş. Ama ortak bir noktada buluşacak olursak evet olmayacağını ben de görüyorum işte insan bir sebebe bağlanmaya çalışıyor
Sebep işte boşanmış, çocuklu bi adam olması. Daha başka bi sebep arama canım. En yeterli ve önemli sebep bu

Haftanın altı günü çocuğunu alıyor
Haftanın 6 günü çocuğunu alan bir adam telefonda neden hep eski eş ile irtibat halinde maalesef sizle oluru yok en ufak bir şeyde bunlar geri birleşecek gibi duruyor yani kadın taksi çağırmayı da mı bilmiyor ne münsebet boşuna vakit harcamayın bu adamla böyle bir şey olamaz yani onların sadece kağıt üzerinde bitmiş evlilikleri

Eski eşine taksi ayarlaması bana pek normal gelmedi hatta eski eşin taksi ayarlaması içinde sevgilinize yazması normal değil.İstese 5 dk da uygulamadan çağırır.Ayrıca ciddi düşünmüyorsun diye bir konuşma yapmışsınız anladığım kadarıyla kafasında evlilik planıda yok sizle alakalı.Çocuğunu benden daha fazla seviyor demişsiniz de normal değil mi ? Çocuğu sonuçta.Çocuğunun yeri ayrı sizin yeriniz ayrı.Sizin istediğiniz nedir evlenmek mi ayrılmak mı ?

Kendi kocam bile taksimi ayarlamaz bu kadın ayrılmış ama hala sevgilinize bağlı yarın öbür gün eski karısı için koynunuzdan çıkıp gittiğinde pişman olursunuz. Anlatıklarınız bende sevgilinizin sizi manipüle ettiği düşüncesi bıraktı. Evlilik düşünüyorsanız tekrar düşünün derim eski eşten kopamamış bir adam ile evlenmek çokta sağlıklı değil.

Back