- 30 Kasım 2017
- 9.255
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.789
- 173
Açıkcası senin o kızı rahatsız etmeye hakkın yok resmen bela arıyosun bulaşmak istiyosun. Adamın ne derdi var belli değil. Karşına al konuş anlatmıyosa bas tekmeyi allah aşkına insanlarla uğraşmayı kesin artık bazen kesip atmayı öğrenmeli insan. Özellikle de elinden geleni yaptıysan bırakmalısın zaten kendine eziyet ediyosun farkında değilsin !Kendimi küçük düşüreceğimi biliyorum. Ama bir şeyi aydınlatmak istiyorum. Hayatımdaki kişi belirli dönemlerde eski ilişkisinden bahsederdi konu açardı, bende olayı anlatıyor zannederek bir şey demezdim. Ama 2 ay önce sebepsiz yere hiç anlamadığım şekilde benden uzaklaştı. Sonra geri döndü konuştum ama kendisi bitik haldeydi yani hissediyordum tavırları değişikti. Konuştuk devam ettik ve yine bir anda kendi sorunlarını söyleyerek beni bıraktı. Ve bugün eski sevgilisinin hesabına baktım eski sevgiliden yeni olmaz tarzında bir şey paylaşmış. Ben sevgilimin ağzından hiçbir şekilde o kıza sürekli dönüp dönmediğini öğrenemeyeceğim. Ama kıza yazıp öğrenebilirim en azından kafam rahat olur ve bittiğine canım sıkılmaz bu şekilde gerçekten hissediyorum kanıtlayamıyorum bunun bana yapılıyor olma fikrini kaldıramıyorum. Siz olsaydınız küçük düşme pahasına böyle bir davranışta bulunur muydunuz. Gerçekten çok seviyorum onu bu yüzden bu kadar ilgileniyorum. Daha sonra ikisini de hayatımdan tamamen çıkarırım zaten öyle bir şey varsa.