Eşim çok nazlı

normal hayatta da boyle mi?
bu agirkanli uyusuk adam babalik yaparken de seni delirtir. onun uyusukluguna tahammul edemedigin icin her seyi sen yaparsin sonra evin tüm isi cocugun tum sorumluluğu sana kalir - delirirsin

Bu çok kötü bi durum ya. Bizde de sorun var. Çocuktan sonra 8 ay mı dersin, 3 ay mı dersin yapmadığımız oldu. Adamın gözünün içine bakardım. Hazırlanıp gittim kaç kere reddetti.o hareketleri beni ondan itti. Şimdi içim almıyor adamı. Sevişecek erkek olarak görmüyorum. Ne sarılıp öpmek ne dokunmak istiyorum.
İnşallah siz düzelirsiniz. 💐
İşte bende bundan korkuyorum bi noktadan sonra beğenmemeye başlarsam evliliği bitiririm kafamda komple

Duş konusuna bende okeyim.
Koku bence cinsel ilişkiyi baltalayan bir durum.
Tabi ki eşimizin her halini seviyoruzdur da insan sabah uyanınca bi ağız kokusu oluyor genelde.
Benim eşim sabah benden önce uyanıyor her sabah duşunu alır dişini fırçalar öyle sırnaşır bana.
Akşam işten gelince tekrar duş alır.
Bizde gelenek gibi bu huyumuz aynı ikimizde günde iki kere duş alıyoruz 🤷🏻‍♀️
Ama duş almadan yanaşsam eşimde dur bir duş alayım ya da sen al demez yani devam ettirir.
Nazlı erkekten nefret 😏
Gerçekten içimi çürüttü 😏

normal hayatta da boyle mi?
bu agirkanli uyusuk adam babalik yaparken de seni delirtir. onun uyusukluguna tahammul edemedigin icin her seyi sen yaparsin sonra evin tüm isi cocugun tum sorumluluğu sana kalir - delirirsin
Normal hayatta da öyle hareketleri ağır bi saatte sofraya zor oturur.
Ama sorumluluk kısmında sorumluluk alıyo üstümde yük yok diyebilirim.
Önceden çalışıyordum beraber yapıyorduk ve sürekli evi topluyordu şimdi evdeyim pek yapmıyor ama zaten evdeyim iş kalmıyor pek o gelene kadar hallediyorum uyuşukluğu dışında çok vicdanlı merhametlidir yorulmamı filan istemez

Evet her defasında gerdek titizliği beklemesi beni yordu 😂
yaşlarımız ben 28 o 30 bu arada
Evlenmeden önce düzenli cinsel ilişkiye giriyor muydunuz? Bir de şunu belirtmek zorundayım 10 gün erkek hiç bir çinsel uyarılma geçirmemesi mümkün değil , kendi işini kendi hallediyor demek ki, telefonda , video falan izleyerek.

Evlenmeden önce düzenli cinsel ilişkiye giriyor muydunuz? Bir de şunu belirtmek zorundayım 10 gün erkek hiç bir çinsel uyarılma geçirmemesi mümkün değil , kendi işini kendi hallediyor demek ki, telefonda , video falan izleyerek.
Girmiyorduk.
Bilmiyorum ki sürekli dip dibeyiz aslında öyle bişey hiç farketmedim

Bazen anlık oluyo hiç olmuyo diyemem ama.
Genelde reddediliyorum sadece saçımı başımı yapıp gecelik giyip mumlar yakıp şey yaparsam reddedilmiyorum.
Onda da bi saat duş alıyo beklerken olan isteğim de gidiyo
Bence bir erkeğin 1 saat duş alması çok garip, normal bir erkek için 5-10 dakikalık iş. Anormal geldi bana 1 saat kalması

Girmiyorduk.
Bilmiyorum ki sürekli dip dibeyiz aslında öyle bişey hiç farketmedim
Yani aslında libidosunu falan bildiğiniz yoktu. Daha evleneli çok kısa bir süre olmuş. Yani şunu söylemek zorundayım, erkekler için öyle bir ihtiyaç ki bu , ağzın kokuyorsa öpmeyi verir ama kendi bir şekilde halleder. Bence sizin eşiniz hep böyleydi , ilk başta biraz uğraştı ama baktı zor geliyor bıraktı. Yani bana koca olsun, sevişmezse sevişmesin yeterki çocuk olsun diyorsanız devam edin.

Yani aslında libidosunu falan bildiğiniz yoktu. Daha evleneli çok kısa bir süre olmuş. Yani şunu söylemek zorundayım, erkekler için öyle bir ihtiyaç ki bu , ağzın kokuyorsa öpmeyi verir ama kendi bir şekilde halleder. Bence sizin eşiniz hep böyleydi , ilk başta biraz uğraştı ama baktı zor geliyor bıraktı. Yani bana koca olsun, sevişmezse sevişmesin yeterki çocuk olsun diyorsanız devam edin.
Yani şöyle öğrenciyken filan birbirimize kalmaya gidiyorduk oralarda çok azgın gibiydi sürekli bi atraksiyon içerisine girmeye çalışırdı ama ilişkiye girmiyorduk libidosu yüksek gibiydi.
Evlendik yine öyleydi başlarda şimdi iyice saldı hiç içinden gelmiyor

Yani şöyle öğrenciyken filan birbirimize kalmaya gidiyorduk oralarda çok azgın gibiydi sürekli bi atraksiyon içerisine girmeye çalışırdı ama ilişkiye girmiyorduk libidosu yüksek gibiydi.
Evlendik yine öyleydi başlarda şimdi iyice saldı hiç içinden gelmiyor
Başlarda dediğiniz ne kadar , zaten çok kısa süredir evlisiniz. Bu hızla 5 yılda canım kardeşim olursunuz. Gerçekten ilişki olmadığı sürece libidosu yüksek demenizin bir anlamı yok.

Abartı söyledim onu ya beklerken bana uzun geliyordur max 15 dk dır
Benim anlamadığım şu , siz her istediğinizde duşa girip 15 dakika sonra gelip , doyurucu bir cinsel ilşki yaşıyorsanız ben bir sorun göremiyorum ama bana sanki sizinle ilşkiye girmemek için duşu bahane ediyor gibi geldi .

Benim anlamadığım şu , siz her istediğinizde duşa girip 15 dakika sonra gelip , doyurucu bir cinsel ilşki yaşıyorsanız ben bir sorun göremiyorum ama bana sanki sizinle ilşkiye girmemek için duşu bahane ediyor gibi geldi .
Yok ilişkiye gireceksek duşa giriyor zaten bazen de reddediliyorum ilişkiye girdiğimizde oralarda bi sorun yok zaten sorun sıklığı

aşko geç saatlerde bu konuyu taktığına göre baya seni etkileyen bi durum, etkilemesi, incitmesi normal, adam ben hazırlanınca devam ediyo diyosun, acaba monotonlukmu oldu, ünide 2 meme peşinde koşan adam niye o kadar durulsun bi anda? değişik kostümler, kıyafetler, çamaşırlar alsan, oyun kartları alsan seks oyunları oynayalım desen, görev kartlarıyla ilgisini çeksen, yada roleplay (rol oynamalı konulu fantezi hostes, sekreter vb.) yapalım desen, uzatsan sevişmeyi, farklı ortam yaratıp macerayı arttırsan acaba nasıl olur? çocuk fikrini ertele birazcık bencede. bi ihtimalde adamın söyleyemediği bi fantezisi falanmı var acaba, ayak vb. yada farklı pozüsyon, mekan vb. tanırsın kocişini karıştır bişeler, aklını başından almayı bilirsin :D

Back
X