Eşim çok nazlı

Çocuk olunca daha beter olur söyleyim zaten isteksiz unutursunuz iyice cinselliği demedi deme
O zaman da ben istemem 😂
Yaz gelecekte yonca bitecek 😃 sen bu kocayı bosarsin bacım, o yüzden acil doktor randevusu al libidosu düşmüş birkaç vitamin takviye falan alsın düzelir, birde şaka biyana altta yatan psikolojik bi travma olabilir daha önce acaba pis kokuyosun falan denilerek red mi edildi, kız ben senin yerinde olsam başının etini yerim sorgularda sorgularim 😃 Bu arada öpüşmekte baş ağrısını ve vücut ağrılarını anında kesiyomus yani benim koca öyle der hep basım ağrıyo dediğimde 😃😂
Bilmiyorum artık travma filan mı var da sevgiliyken nişanlıyken libidosu çok yüksekti şuan bence sadece tembellik var.
Titizlikle birleşince ortaya bu sonuç çıktı 😂

O zaman da ben istemem 😂

Bilmiyorum artık travma filan mı var da sevgiliyken nişanlıyken libidosu çok yüksekti şuan bence sadece tembellik var.
Titizlikle birleşince ortaya bu sonuç çıktı 😂
Benim kocada tembel aşırı üşengeç kılını kıpırdatmadan günlerce oturabilir uyuyabilir işe bile gitmek istemez ama konu sex olunca hiç üşenmiyo valla seninkinin canı dayak istiyo ben sana soylim 😃

Benim kocada tembel aşırı üşengeç kılını kıpırdatmadan günlerce oturabilir uyuyabilir işe bile gitmek istemez ama konu sex olunca hiç üşenmiyo valla seninkinin canı dayak istiyo ben sana soylim 😃
O çok ağırkanlı bacım bende tez canlıyım 😂
Sıkıntı burda başlıyor ben zaman bunun normal hareketlerine de gıcık oluyorum ki dışarı çıkacaz bi atamıyo evden kendini dışarı bi araba sürerken ağır kanlı değil trafikte tabakhaneye yetiştiriyoruz diğer kalan zaman dilimlerinde ağır çekim yaşıyoruz hayatı.
Kahvaltı hazırlarım bi saat sonra geliyo en nefret ettiğim şey yemek koyarım benden önce oturmaz sofraya o kadar gıcık kapıyorum ki

Sıkıntı burda başlıyor ben zaman bunun normal hareketlerine de gıcık oluyorum ki dışarı çıkacaz bi atamıyo evden kendini dışarı bi araba sürerken ağır kanlı değil trafikte tabakhaneye yetiştiriyoruz diğer kalan zaman dilimlerinde ağır çekim yaşıyoruz hayatı.
Kahvaltı hazırlarım bi saat sonra geliyo en nefret ettiğim şey yemek koyarım benden önce oturmaz sofraya o kadar gıcık kapıyorum ki
Aynıyız 😃 bende aşırı tezcanlıyım dışarı çıkarken hep ben onu beklerim, yapılacak bi iş varsa yarin yaparız der ama asla o yarın olmaz 😃 trafikte de dediğin gibi fren kullanmaz tam gaz gider 😃 dünya yansa oh ne güzel ısındık falan der ama diyorum ya konu sex olunca aslan kesiliyo zaman mekan saat yorgunluk farketmiyo

Hayır be bunda bi b*k yok tembel tamamen.
İşe bile zor gidip geliyo tembellikten.
Hem titiz hem tembel titizlik yapim diyo tembelliğiyle çakışıyor😂reddediyo o yüzden aslında ben bilmem pozisyon filan bunun bilmediği nane yok herşeyi de çok biliyo
yazım diliniz çok tatlı geldi ya ahahahs bi yorumum yok umarım düzelir her şey gönlünüzce olur 🌸

Nefret ediyorum ya bildiğin o kadar gözüme sünepe görünüyor ki yataktan ittirsem yada bi tokat yapıştırsam nolur diye düşündüm bile bi 😂
Bu çok kötü bi durum ya. Bizde de sorun var. Çocuktan sonra 8 ay mı dersin, 3 ay mı dersin yapmadığımız oldu. Adamın gözünün içine bakardım. Hazırlanıp gittim kaç kere reddetti.o hareketleri beni ondan itti. Şimdi içim almıyor adamı. Sevişecek erkek olarak görmüyorum. Ne sarılıp öpmek ne dokunmak istiyorum.
İnşallah siz düzelirsiniz. 💐

Kızlar 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz eşime sorsan benden daha çok istiyor.
Ama hiç nazı niyazı bitmiyor.
Ne midesinin ağrısı ne başının ağrısı bitiyor ne uykusuzluğu ne yorgunluğu.Bunun mıy mıylığı ağırkanlılığı içimi çürüttü 3 senedir
Şuan yanımda uyuyor parçalayıvercem adamı bi tane tokat yapıştırasım geliyor.
Yani istek sıfır tamam yapınca yapıyor ama böyle kendiliğinden beni bulduğu yerde sıkıştırır modda olmadı hiç 10 gündür de ilişkiye girmiyoruz hiç yokluğunu aramaz.
Bide şu huyundan da nefret ettim.
İlişkiye gireceksek asla olağan akışında olmayacak ona göre sabah uyandın yapmak istedin yaptın diye bişe yok.
Mutlaka gece olması lazım herkes duşunu alacak süslenilcek anca öyle moda giriyor bu şekilde olmazsa yanaşırsam reddediliyorum ağzım kokuyo şuan kendimi rahatsız hissediyorum diyo.
Yani ben sürekli süslenip sonrada onun bi saat duş almasını bekleyip ilişkiye girmek istemiyorum enerjim kaçıyo normal mi ya.
Konuşuyorum inkar ediyo.
Çok sinirlerim bozuluyo günlerce olmasa aramıyor yani çocuk denemeleri için yumurtlama günleri şu gün desem o günlerde yapsa ayın kalan günleri çok rahat boş geçiyor.
Bu neymiş gençliğimi çürüttü resmen özgüvenim kayvoldu sayesinde.
Sevgiliyken nişanlıyken hiç böyle değildi libidosu tavandı beni bulduğu yerde sıkıştırırdı şimdi böyle nazlıgül olması beni çok yıpratıyor napmam lazım
İlla gece olacak yazmışsınız. Niye? Karanlıkta mı olmasını istiyor? Bı problemi mı var acaba?

Kızlar 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz eşime sorsan benden daha çok istiyor.
Ama hiç nazı niyazı bitmiyor.
Ne midesinin ağrısı ne başının ağrısı bitiyor ne uykusuzluğu ne yorgunluğu.Bunun mıy mıylığı ağırkanlılığı içimi çürüttü 3 senedir
Şuan yanımda uyuyor parçalayıvercem adamı bi tane tokat yapıştırasım geliyor.
Yani istek sıfır tamam yapınca yapıyor ama böyle kendiliğinden beni bulduğu yerde sıkıştırır modda olmadı hiç 10 gündür de ilişkiye girmiyoruz hiç yokluğunu aramaz.
Bide şu huyundan da nefret ettim.
İlişkiye gireceksek asla olağan akışında olmayacak ona göre sabah uyandın yapmak istedin yaptın diye bişe yok.
Mutlaka gece olması lazım herkes duşunu alacak süslenilcek anca öyle moda giriyor bu şekilde olmazsa yanaşırsam reddediliyorum ağzım kokuyo şuan kendimi rahatsız hissediyorum diyo.
Yani ben sürekli süslenip sonrada onun bi saat duş almasını bekleyip ilişkiye girmek istemiyorum enerjim kaçıyo normal mi ya.
Konuşuyorum inkar ediyo.
Çok sinirlerim bozuluyo günlerce olmasa aramıyor yani çocuk denemeleri için yumurtlama günleri şu gün desem o günlerde yapsa ayın kalan günleri çok rahat boş geçiyor.
Bu neymiş gençliğimi çürüttü resmen özgüvenim kayvoldu sayesinde.
Sevgiliyken nişanlıyken hiç böyle değildi libidosu tavandı beni bulduğu yerde sıkıştırırdı şimdi böyle nazlıgül olması beni çok yıpratıyor napmam lazım
Titiz olması bence güzel birşey dikkat etmesi çogu erkek bunu yapmıyor. Sürekli hastalıkları söylemesi zaten bahane . Bence siz çocuk meselesini biraz daha erteleyin. Cocuktan sonra daha durum vahim olabilir siz önce bu sorunu çözün bence . Yoksa daha çok başınız agrır.

Arkadaşım tüm yazdıklarını okudum önce sadece ilişki de böyle sandım ama normal hayat akışı da böyleymiş. Ya erkeklerle ilgisi arttı ya birliktelik esnasında sizden aktiflik bekliyor ya da sizi sevmiyor artık seven insan arzular düşünür her iş çıkışı duş alıyordur muhtemelen kaslı erkeklerin videosunu izle ona at kıyasla

Duş konusuna bende okeyim.
Koku bence cinsel ilişkiyi baltalayan bir durum.
Tabi ki eşimizin her halini seviyoruzdur da insan sabah uyanınca bi ağız kokusu oluyor genelde.
Benim eşim sabah benden önce uyanıyor her sabah duşunu alır dişini fırçalar öyle sırnaşır bana.
Akşam işten gelince tekrar duş alır.
Bizde gelenek gibi bu huyumuz aynı ikimizde günde iki kere duş alıyoruz 🤷🏻‍♀️
Ama duş almadan yanaşsam eşimde dur bir duş alayım ya da sen al demez yani devam ettirir.
Nazlı erkekten nefret 😏

Back
X