Sevgilimin eski sevgilisine yazmalı mıyım

Kendimi küçük düşüreceğimi biliyorum. Ama bir şeyi aydınlatmak istiyorum. Hayatımdaki kişi belirli dönemlerde eski ilişkisinden bahsederdi konu açardı, bende olayı anlatıyor zannederek bir şey demezdim. Ama 2 ay önce sebepsiz yere hiç anlamadığım şekilde benden uzaklaştı. Sonra geri döndü konuştum ama kendisi bitik haldeydi yani hissediyordum tavırları değişikti. Konuştuk devam ettik ve yine bir anda kendi sorunlarını söyleyerek beni bıraktı. Ve bugün eski sevgilisinin hesabına baktım eski sevgiliden yeni olmaz tarzında bir şey paylaşmış. Ben sevgilimin ağzından hiçbir şekilde o kıza sürekli dönüp dönmediğini öğrenemeyeceğim. Ama kıza yazıp öğrenebilirim en azından kafam rahat olur ve bittiğine canım sıkılmaz bu şekilde gerçekten hissediyorum kanıtlayamıyorum bunun bana yapılıyor olma fikrini kaldıramıyorum. Siz olsaydınız küçük düşme pahasına böyle bir davranışta bulunur muydunuz. Gerçekten çok seviyorum onu bu yüzden bu kadar ilgileniyorum. Daha sonra ikisini de hayatımdan tamamen çıkarırım zaten öyle bir şey varsa.
Velet ki öyle olsa bile ne değişecek ?? Adam seni bırakmış nokta

Sevgilinin eski sevgilisine yazmak mı eski sevgiliye yazmak mı deseler eski sevgili derim o kadar kötü

Sizi bırakıp terk etmiş bir adam için bir de exine mesaj atmaya, gururunuzu ayak altına almaya değer mi ya ? Azcık dik durun . Sonradan pişman olursunuz.

Kızı hiç tanımıyorsunuz anladığım kadarıyla. Size cevap verecek mi bakalım…

En azından gerçekten sevdi mi yoksa aldatıldım mı ilişkim süresince bunu öğrenmek istiyorum yoksa zaten bitti
Sevseydi yanınızda olur bırakamazdı ki sizi.Bu denklemi kuramamanızın sebebi yaşadığınız aşk acısı.Mantıktan uzaklaşıyorsunuz. Geçecek. Merak etmeyin.

Sevseydi yanınızda olur bırakamazdı ki sizi.Bu denklemi kuramamanızın sebebi yaşadığınız aşk acısı.Mantıktan uzaklaşıyorsunuz. Geçecek. Merak etmeyin.
🥲 Evet ben de normal zamanda böyle düşünürdüm ilişkiler hakkında ama sanki dediğiniz gibi bütün mantığım beni terk etmiş gibi. Bir de ben yazdım maalesef bir konu konuşabilir miyiz diye. Geri alamıyorum da yazdığına yanıt da vermesem sonradan anlaşılmayacak mı 🤦🏻‍♀️

gul000, belanın eşiğinden dönmüşsünüz. Başınıza elli dert sarılmasından kurtulmuşsunuz. Güzel kardeşim, pahalı bir hayat tecrübesi edinmişsiniz. Bırakın aramayın sormayın, sizi ilgilendirmiyor artık. Kız doğru söylese ayrı düşüneceksiniz yalan söylese ayrı. Adam tak diye bitirmiş, bitti demiş ki iyi de yapmış. Zamanımı aldı, şu kadar ay emek verdim sevdim ettim... çoluk çocuğunu karısını terk eden yüz üstü bırakan adamlar var. Siz sıfır hasarla kurtuluyorsunuz, afedersiniz ama niye çöplükte eşeleneceksiniz?

Kızı hiç tanımıyorsunuz anladığım kadarıyla. Size cevap verecek mi bakalım…
Evet tanımıyorum o beni tanıyor mu bilmiyorum da muhtemelen bilmiyordur. Ben bir konu konuşabilir miyiz yazdım ama silemiyorum da. Ve cevap verse anlatabilecek miyim onu da bilmiyorum. İlla ki anlaşılır ama eğer konuşuyorlarsa 🥲

şimdi kıza yazdınız diyelim kızda size evet dedi himm bende sormak icinmi yazmıştım diyeceksiniz.
Ayrıca eski ve ya yeni birini bulmuş olsun ne farkeder o sizi hayatından çıkarmış.Sizdde hayırlı buymuş demek deyip yolunuza bakın.inanin bazi şeylerin olmadığında bir hayır var

Kendimi küçük düşüreceğimi biliyorum. Ama bir şeyi aydınlatmak istiyorum. Hayatımdaki kişi belirli dönemlerde eski ilişkisinden bahsederdi konu açardı, bende olayı anlatıyor zannederek bir şey demezdim. Ama 2 ay önce sebepsiz yere hiç anlamadığım şekilde benden uzaklaştı. Sonra geri döndü konuştum ama kendisi bitik haldeydi yani hissediyordum tavırları değişikti. Konuştuk devam ettik ve yine bir anda kendi sorunlarını söyleyerek beni bıraktı. Ve bugün eski sevgilisinin hesabına baktım eski sevgiliden yeni olmaz tarzında bir şey paylaşmış. Ben sevgilimin ağzından hiçbir şekilde o kıza sürekli dönüp dönmediğini öğrenemeyeceğim. Ama kıza yazıp öğrenebilirim en azından kafam rahat olur ve bittiğine canım sıkılmaz bu şekilde gerçekten hissediyorum kanıtlayamıyorum bunun bana yapılıyor olma fikrini kaldıramıyorum. Siz olsaydınız küçük düşme pahasına böyle bir davranışta bulunur muydunuz. Gerçekten çok seviyorum onu bu yüzden bu kadar ilgileniyorum. Daha sonra ikisini de hayatımdan tamamen çıkarırım zaten öyle bir şey varsa.
Kadınlar hisseder . Ama böle durumlarda 2 kadın bırbırıne düşman kesiliyor

Kadınlar hisseder . Ama böle durumlarda 2 kadın bırbırıne düşman kesiliyor
Ben düşmanlık beslemem sadece bu duruma düşürene besliyorum. Ama korktuğum nokta şu kıza sordum ama sonrasında kız bu çocuğa konuşuyorlarsa hemen durumu bildirirse ben çok kötü duruma düşeceğim. Kız da inşallah bana karşı dürüst davranır açıklar. Sadece ben 8 ay boyunca bir hiçi mi yaşadım bunu öğrenmek istiyorum 😑

Kendini rezil etmenin binbir yolu diye bir kitap yazsam bunu ilk ona koyardım.Bir düşünün karşıdaki belkide bununla ovunecek bir kişi belkide konu o bile değil bambaşka biri birşey biri bile değil belki.Bir insan ölür niye öldü farkeder mi etmez bilmek istesek bile önemi varmı .Yani bir düşünün çok iyi biliyorsunuz ne size dönmesini sağlayacak bu hareket nede daha iyi hissetmenizi.Gurur güzeldir gururun bir diğer adı onundur.Her insanda olmalı aşkta da olmalı hayatda da olmalı . Yoksa pişman olmak işten bile değil.Kendinize güldürmeyin dosta düşmana fikrim bu

Bence gururunuza sarılıp çıkın işin içinden yalandı gerçekti sebep oydu buydu .Bitti ömrü bu kadardı ilişkinin.Sevgi onurlu güzel buna inanıyorum .Efendi gibi yoluna giden her zaman kazanır.Uzun vadede bu iş böyle.Zerre sormam ne ona ne buna .Gurur eşittir onurum .Bu tüm insanlardan değerli bence

Yahu niye kıza yazasınız kızın sizin ilişkinizdeki rolü ne olabilir?
Adı üstünde eski sevgilisi ha ilişkiniz içinde aldatıldığınızı düşünseniz bile muhattabınız o değildi muhattap kişiylede ayrılmışsınız zaten 🤷

Aklıma eskiden başıma geleni getirdi. Eski sevgilimin (okul arkadaşım olduğu için biliyorum ortak arkadaşlar sebebiyle )şuanki karısı o zaman sevgilisiydi birgün mavi siteden bir mesaj yazdı ama sinkaflı küfürlerle süslenmiş uzunca bir mesaj. Noluyoruz dedim tanımam etmem kızı ama bana eski sevgilimle ilgili hesap soruyor. Hiç cevap dahi vermedim. Sonra bir mesaj daha özür mesajı dünyanın özürü işlemeli 🤣 Sevgilisi özür diletmiştir dedim güldüm sadece. Demem o ki rezil olduğunuzla kalırsınız. Kızı hala böyle hatırlıyorum mesela. Kendine güvensiz ve ezik olarak 🤣🤣🤣

Sadece ben 8 ay boyunca bir hiçi mi yaşadım bunu öğrenmek istiyorum 😑
Biraz da dönüp kendinizde hata arasanız mı acaba? Biz burada yazınca belki de öyledir belki de bana yalan söylemiştir kıvamına geldiniz. Adam suçlu yahu daha ötesi var mı? Ay evet en çok seni sevdi deseler ne olucak? Bir 8 ay da oturur buna dertlenirsiniz.

şimdi kıza yazdınız diyelim kızda size evet dedi himm bende sormak icinmi yazmıştım diyeceksiniz.
Ayrıca eski ve ya yeni birini bulmuş olsun ne farkeder o sizi hayatından çıkarmış.Sizdde hayırlı buymuş demek deyip yolunuza bakın.inanin bazi şeylerin olmadığında bir hayır var
Ama mesaj attım kız beni tanımıyorsa zaten anlaşılmayacaktır ama ya o çocukla görüşüyorsa ve bahsederse ismimden dolayı ben yine kötü duruma düşeceğim. Mesajı da geri alamıyorum detaya girmedim ama 🥲 bunu yeni yaşadığım için psikolojik olarak da sağlıklı düşünemiyorum

gul000, belanın eşiğinden dönmüşsünüz. Başınıza elli dert sarılmasından kurtulmuşsunuz. Güzel kardeşim, pahalı bir hayat tecrübesi edinmişsiniz. Bırakın aramayın sormayın, sizi ilgilendirmiyor artık. Kız doğru söylese ayrı düşüneceksiniz yalan söylese ayrı. Adam tak diye bitirmiş, bitti demiş ki iyi de yapmış. Zamanımı aldı, şu kadar ay emek verdim sevdim ettim... çoluk çocuğunu karısını terk eden yüz üstü bırakan adamlar var. Siz sıfır hasarla kurtuluyorsunuz, afedersiniz ama niye çöplükte eşeleneceksiniz?
😔 Teşekkür ederim gerçekten tavsiyelerinizde çok haklısınız ama ben sağlıklı düşünemiyorum galiba. Yani sadece o 8 aylık süreçte takıldım kaldım kabullenemiyorum. Normal zamanda hatta uzun zamandır onunla karşılaşana kadar da gerçekten böyle biri değildim mantıklı düşünürdüm. Sanırım bana eski sevgilimi hatırlatıyor çünkü yaşadığım olaylar çok benzer bunları tekrardan yasadıgım için inanılmaz bir yük ve pişmanlık hissediyorum kendimde.

Yahu niye kıza yazasınız kızın sizin ilişkinizdeki rolü ne olabilir?
Adı üstünde eski sevgilisi ha ilişkiniz içinde aldatıldığınızı düşünseniz bile muhattabınız o değildi muhattap kişiylede ayrılmışsınız zaten 🤷

Aklıma eskiden başıma geleni getirdi. Eski sevgilimin (okul arkadaşım olduğu için biliyorum ortak arkadaşlar sebebiyle )şuanki karısı o zaman sevgilisiydi birgün mavi siteden bir mesaj yazdı ama sinkaflı küfürlerle süslenmiş uzunca bir mesaj. Noluyoruz dedim tanımam etmem kızı ama bana eski sevgilimle ilgili hesap soruyor. Hiç cevap dahi vermedim. Sonra bir mesaj daha özür mesajı dünyanın özürü işlemeli 🤣 Sevgilisi özür diletmiştir dedim güldüm sadece. Demem o ki rezil olduğunuzla kalırsınız. Kızı hala böyle hatırlıyorum mesela. Kendine güvensiz ve ezik olarak 🤣🤣🤣
Ben geçmişle bu kadar ilgilenmezdim hatta baya bir süre ara ara anlatırdı ama hiç aklıma öyle kötü bir düşünce gelmedi. Beni sevdiğini zannediyordum çünkü uzak yerden yanıma geldi benim için bir işte çalıştı falan. Bunlar saçmalıktan ibaretmiş. Ben birkaç fedakarlık yapınca bağlandım.
Ama son zamanlarda ne bileyim davranışları değişince, bende bir şeyleri farkedince gözümdeki perde kalkınca kabullenemedim. Kıza da asla hesap sorma derdim yok öyle bir üslupla konuşamam. Sadece o kişinin dürüst olmadığına eminim bu sebeple belki kıza sorarsam öğrenir çeker giderim düşüncesine girdim. Kendime güvenmeme ya da eziklik de değil benim soğumak için gerçekleri öğrenmem gerekiyor. Ve maalesef yazdım konuşabilir miyiz diye olayı açıklamadan. Geri de alamıyorum bilemiyorum ne yapıcam

Ben geçmişle bu kadar ilgilenmezdim hatta baya bir süre ara ara anlatırdı ama hiç aklıma öyle kötü bir düşünce gelmedi. Beni sevdiğini zannediyordum çünkü uzak yerden yanıma geldi benim için bir işte çalıştı falan. Bunlar saçmalıktan ibaretmiş. Ben birkaç fedakarlık yapınca bağlandım.
Ama son zamanlarda ne bileyim davranışları değişince, bende bir şeyleri farkedince gözümdeki perde kalkınca kabullenemedim. Kıza da asla hesap sorma derdim yok öyle bir üslupla konuşamam. Sadece o kişinin dürüst olmadığına eminim bu sebeple belki kıza sorarsam öğrenir çeker giderim düşüncesine girdim. Kendime güvenmeme ya da eziklik de değil benim soğumak için gerçekleri öğrenmem gerekiyor. Ve maalesef yazdım konuşabilir miyiz diye olayı açıklamadan. Geri de alamıyorum bilemiyorum ne yapıcam

Ayrılmak soğumak için çok yeterli bir sebep değil mi zaten ben bunu gerçekten anlamıyorum bu sitede. Kızlarımıza bakıyorum hepsi kör, kör kütük, gurursuz, kendini hiç sevmemiş modeller. E hani aile sevgisi filan özgüven sahibi yapıyordu. Yeni nesil aileler nerde? Çok sevgide bu hale mi getiriyor? Aklımda tonlarca hesap yapıyorum burdaki kızlarımızı gördükçe.
Demem o ki nasıl böyle ölüp, bitiliyor anlamıyorum.

Back