Çocukların masraf konuları

Konuyu hortlatiyorum ama aklima ilk siz geldiniz hemen paylasmak istedim.

Guzel bir nafaka. Insaallah kiziniza hediye edilmis bir hayvan vardir esiniz tarafindan.

Koparabildiginizi koparin.

Hayirli sabahlar

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-15-04-23-46.png
    149 KB · Görüntüleme: 114

Kusura bakmayın merak ettim ne iş yapıyorsunuz 9000tl maaş deyince bi şok oldum bu zamanda Allah artırsın diyeyim ama merak ettim:)

Konuyu hortlatiyorum ama aklima ilk siz geldiniz hemen paylasmak istedim.

Guzel bir nafaka. Insaallah kiziniza hediye edilmis bir hayvan vardir esiniz tarafindan.

Koparabildiginizi koparin.

Hayirli sabahlar

Hayvanımız yok
Kızlarının nafakasını versin de yeter o.

bakanlık filan mı? hangi memur o kadar maaş alıyor :) cidden sadece merak özelden de yazabilirsiniz çok merak ettim sadece maşallah diyeyim de yine:)
Bakanlıkta genel müdür hadi en kötüsü daire başkanı falan olmak lazım o maaşı almak için Allah bereketini artırsın inş.

Devlet memuru dediğinize göre doktor falansınız ben de merak ettim şimdi

hangi devletin memuru?

9 bin net maaş bazı kurumlar için normal, içine bir çok sosyal hak giriyor, maaş + yabancı dil + sosyal yardım + giyim yardımı +...
biz gariban mühendisler karın tokluğuna iş yapıyoruz.
ama ne yalan söyleyeyim devlette mühendis olup milyon dolarlık projelere imza atmak istemezdim.
Deli gibi maaş verseler ne yazar, insan stresten ölür 2 güne.

bence gelen kutusu yaptığın mesleğin sana verdiği imza yetkisi varsa aldığın maaş az diye bile düşünülebilir...

aslında düşününce öğretim görevlileri de (proflar filan on bine yakın maaş alıyor:))
hele bir de ek dersi gelince ohoo

30bin geliri olan adamin cocuklarina verdigi paraya bak
Ille hakime mi ihtiyac vardi? Insan gibi dusunup vermeliydi
Konu sahibini taslayanlar olmus da kadinin maddi durumu zaten iyi ve baba nafaka verse de vermese de konu sahibi zaten cocuklarini ilk sayfada belirttigi kosullarda yasatiyor, herkes takdir etmistir ki babanin verdigi o uc kurusla yapilmaz bunlar

Şartlarınız gerçekten çok iyi çocuklar için çok büyük bir artı bende buna sevindim umarım her şey gönlünüzce olur.

GelenKutusu Ablacım.
Ben senı reel hayatındada bıldıgım ıcın soyluyorum kı ben olsam kı ben oglum ıcın nafaka almıyorum-almam fakat senın gıbı bır gelıre sahıp degılız ınankı tamah edıp ugrasmam bıle.

Bogazınızdan lokmasını gecırmedım dıye acıklarım bu durumu kızlarıma.
Fazlamı gururluyum acaba

Aslında haklısın.
Bu konuyu düşüneceğim.

evet oldukça garip.sarfedilen rakamlar bence de uyuşmuyor.

ne iş yapıyorsunuz acaba? (merakımdan soruyorum)

hastane ilac doktor masraflari

Benim kafa sadece adamin aylik gelirine gitti ne is yapiyo bu adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…