- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
Çok taviz vermıssınız. Kırdırın kilidi kendınız kilit takın. Kavga gürültü olmadan duzelmıyecek bazı seyler bellıbenim hayalim için birşey olmadı aldığımız arsayı kayınvalidem ekip biçiyor suan kapı yaptı anahtar taktı ondan anahtar almadan gıdemıyoruz en yakın arkadasımı alıp pıknık yapmaya bıle gıdemedık benım ısım burda kımseyle ugrasamam dedı hayalım evımın bahcesınde manolya ağacı olması dedım arsada yer yok nereye ekılcek dedı ektırmedı boyle ev yaparız soyle olur dıye hayal kuruyorduk esımle ooo daha cok var sız buraya ev yapana kadar yaslanırsınız yapamazsınz felan dedı lafta bıle hayallerımı yasayamıyorum yanı borcunu ödediğim arsayı kayınvalıdem kullanıyo ben ondan habersız bıle gıdemıyorum
benim ordan oraya koşturmaktan bunların hiçbirine zamanım olmuyorki annemden geliyorum o haftasonum camasırla yemekle gecıyor bende artık ne yaparsa yapsın orda oyalansın benı bıraksın modundaydım ama oda olmadı yıne bırakmıyor ısteAaa bu konu iyice can sıktı .
Gidin kiliti değiştirin
Anahtarı kv vermeyin
Kendi arsanıza kendiniz gidin
Ne demek aldığım arsaya bile gidemiyorum
Bir de Okumuş memur olmuşsunuz
Kör cahil de değilsiniz
Neden bu denli kötülük yapıyorsunuz hem kendinize hem çocuklarınıza
Ev yapma imkanı yoksa , Bir odalı hobi evi yaparım o da olmuyorsa çadır 🏕 alırım haftasonları oraya kampa giderim çocuklar bahçeden doyasıya oynarlar . Hamam salıncak kurarım . İp atlar top aynarız. Çimlerde yuvarlanırız . Ateş yakarız .
onuda düşündüm hep o baksın yorulsun dıye ıstıyorum oğlum ama bakamıyorum gücüm yetmıyo dedı eşim yine annem napsın kadın hasta dedı yıne o ıyı oldu bırde cocukları bakıyo ama hiçbir iş yapmıyo yine bütün evinin işini bana yaptırmaya çalışıyo daha cok yoruluyorumkaynananin burnu mübarek her haltin icinde.
bakiciya karisiyor ona karisiyor buna karisiyor.
madem siz kiz tarafiniz her seyde onlarin soz hakki var götürün cocuklari birakin baksinlar.
lafa gelince ağada biziz beyde bizi icraate gelince tırt.
esinizle guzel bir konusma yapin boyle olmazsa ben bosanacagin sende ailrnin tek evladi olarak yanlarina dönüp ömjr boyu eteklerinim dibindr yaşayabilirsin diyin
onuda düşündüm hep o baksın yorulsun dıye ıstıyorum oğlum ama bakamıyorum gücüm yetmıyo dedı eşim yine annem napsın kadın hasta dedı yıne o ıyı oldu bırde cocukları bakıyo ama hiçbir iş yapmıyo yine bütün evinin işini bana yaptırmaya çalışıyo daha cok yoruluyorum
Beni anlayan anladiArkadaşın bahsettiği mahremiyet eğitimi yüksek ihtimal. Yani çocuk sahibi bir kadın olarak o ne oluyor tepkiniz o kadar üzücü ki. İnternet var elinizin altında en kötü ihtimalle bu tarz bilgiler veren sayfaları takip edin lütfen.
Çocukların babasından utanmasına gerek yok ama yaş ilerledikçe dikkat edilir ister istemez. Kademeli bi şekilde öğretirsiniz ama bunu. Altı bezli çocuğu babasından kaçırarak altını temizleyip yıkayarak değil. Baban geliyor kız düzgün otur kapa bacaklarını şeklinde değil. Lütfen biraz araştırın bu şekilde düzgün bir eğitim vermiş olmuyorsunuz.
ozaman sizin planlariniza uymak zorundalar.onuda düşündüm hep o baksın yorulsun dıye ıstıyorum oğlum ama bakamıyorum gücüm yetmıyo dedı eşim yine annem napsın kadın hasta dedı yıne o ıyı oldu bırde cocukları bakıyo ama hiçbir iş yapmıyo yine bütün evinin işini bana yaptırmaya çalışıyo daha cok yoruluyorum
Benim eşimde öyle çok işlenebilecek biri değil aslında. Kendi doğruları vardır. Benim tek artım eşimin de iş yerine yakın yerde oturmak istemesi oldu. Bende hep tatlı tatlı yakın olsan öğlen gelirdin 5 dakka yemek yer giderdin , akşam trafiği çekmezdin gibi şeyleri sık tekrarladım. Ama tatlı tatlı. Sonra ben artık kayınvalidemin bana sürekli yaptığı emri vakiler yüzünden eşimi boşamayı düşündüm. Gül gibi yuvamı sırf kayınvalidem yüzünden bitirecektim çünkü eşim annesine hiç hayır diyemedi. Eşim artık benim tahammülümün fazlasıyla bittiğini anladı. Yüz göz olmadık hiç bir zaman ama babasını ikna etmiş iş yerine yakın taşındık. Evliyiz çocuklarımız var ama istediğimiz yerde oturmak için milleti ikna etmeye çalışmak bile çok sınır bozucu neyse bitti gitti çok şükürTebrik ederim sizi .
Ben şu işleme konusunda hiç fikir sahibi değilim .
Bazı kadınlar çok yetenekli oluyor bu konuda adamın ruhu duymadan kadın istediğini adama yaptırıyor . Onlara imreniyorum .
Siz neler yaptınız, nasıl işlediniz ?
Peki.Beni anlayan anladi
Turkiyede yasamadigim icin bazi seyleri ney diye adlandirildigini bilmiyorum.
Zira yukaridaki arkadasim beni anladi
Egitimi daha iyi verebilmek icin seminerlere katilan birisiyim ama turkce degil.
benim ordan oraya koşturmaktan bunların hiçbirine zamanım olmuyorki annemden geliyorum o haftasonum camasırla yemekle gecıyor bende artık ne yaparsa yapsın orda oyalansın benı bıraksın modundaydım ama oda olmadı yıne bırakmıyor ıste
Anahtarı alıp ikincisini çıkartıp aslını verirdim , kopyaladığımı söylemez , misafirlerimi atar arabaya giderdim. Bence siz çekinik birisiniz , siz kendi kendinizi baskılayıp kısıtlıyorsunuz. Ağacımı da alıp dikerdim , ağacı alıp sökene de kök söktürürdüm. Paylaşmayın anlatmayın uygulayın zor bişi değilbenim hayalim için birşey olmadı aldığımız arsayı kayınvalidem ekip biçiyor suan kapı yaptı anahtar taktı ondan anahtar almadan gıdemıyoruz en yakın arkadasımı alıp pıknık yapmaya bıle gıdemedık benım ısım burda kımseyle ugrasamam dedı hayalım evımın bahcesınde manolya ağacı olması dedım arsada yer yok nereye ekılcek dedı ektırmedı boyle ev yaparız soyle olur dıye hayal kuruyorduk esımle ooo daha cok var sız buraya ev yapana kadar yaslanırsınız yapamazsınz felan dedı lafta bıle hayallerımı yasayamıyorum yanı borcunu ödediğim arsayı kayınvalıdem kullanıyo ben ondan habersız bıle gıdemıyorum
Benim anlamadığım siz ailenize güvenip mi yaptınız bu çocukları aylık 9bin lira taksit ödüyoruz diyorsunuz neden ayağınızı yorganınıza göre uzatmadınız ? Çocuk yapalım elbet biri bakar diye düşünüp yapmışsınız kusura bakmayın yanlışta anlamayın ama biraz sizde de hata var. Kv bişi demese bile bakıcı tutup verecek bir bütçeniz yok anladığım kadarıyla eşinizle çalışma saatleriniz birbirine uymuyor birbirinizi görmüyorsunuz evliliğiniz iletişimsizlikten çoktan bitmiş zaten. Konuda fazlasıyla takıldığım nolta çocuğunuzun altını babasının almasını istememeniz. Madem babasına güvenmiyorsunuz bu konu hakkında ona kötü niyetli şeyleri kondurabiliyorsunuz neden evlendiniz ? Ben şahsen asla böyle birşey düşünemem o zaman oğlunuzunda altını bir tek kocanız alsaydı. Umarım yakın zamanda bir çözüme ulaşırsınız.ilk çocuğumu eşim gececiyken uyumaz bakardı 4 12 iken işe giderken annesine bırakırdı gunduzde kayınvalıdem bakamadıgı ıcın ben sabah anneme bırakıp aksam alırdım arabamız vardı ıs yerim evime yakındı idare etmeye çalışıyordum.
Şuan arabamz yok bazen kayınpederımın bazen babamın arabasını kullanıyorum evımden ısıme 2 otobusle gıtmek zorundayım ıkı otobusde saat bası esım gececıyken o gelmeden cocukları bırakıcak kımse olmadıgından evden cıkamıyorum ıse gec kalıyorum bunada ıs yerım musade etmıyor oyuzden annemde kalmak zorunda kalıyorum ve sadece alt değiştirmek için değil genel olarak sabah kayınvaldem gelse ben cıkıp işime gitsem sorun yok zaten ama gelmıyor düzeni bozuluyormus evınde rahat edıyormus dızı agrıyormus felan.
Annemde tabıkı zor oluyor ama babam emeklı o yardımcı oluyo sagolsun annemde yoruluyor ama ne yapayım benım torunlarım bakarım yorulsamda dıyor sagolsun ben aksam gıttımmı yardım edıyorum anneme hafta sonu ablamla bırlıkte elımızden gelenı yapıyruz bu sekılde ıdare edıyoruz.
Çocuklar tabıkı babasını ozluyor esımde ozluyor hafta içi bir gün babasından araba alıp gelıp goruyor cocukları
Şimdi gördüm bu yazınızı neden aürekli aileden birine çocuk baktırma derdindesiniz gerçekten anlam veremedim size ablanızın 3 çocuğu varmış bide sizin 2 çocuk 5tane çocuk yazık değilmi ona ya. Siz neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz kv ve eşinize şaka gibi kendinize gelin bakocı tutamazsın diyorsunuz o zaman kendiniz bakın bakmayacaksanızda ben bakıcı tutuyorum diceksin bu kadar ya olay. Sen çalışan özgürlüğü olan bir kadınsın hemşire maaşıda çok kötü bir maaş değil yani onunla her türlü bir bakıcı tutabilirsin kalanıylada taksit ödersin kocanda şam babası değil ya oda çalışıyor bi zahmet baksın size gerçekten nasıl bu kadar kendinizi ezdirebiliyorsunuz anlam veremedim yazık etmeyin kendinize.olabılır kendımı eksık ifade etmışım
bakıcı olarak sadece ablama onay verıyor esım baskasına izin vermiyor ama ablamla benım evımın arası arabayla 20 dk ablamın ehlıyetıde arabasıda yok otobusde ters hergun cocuklarını bırakıp gelemez ablamın 3 cocugu var en kucugu 4 yasında onuda pesınde surukleyemez oda burda olursanız alır oglumu gelır bakarım oglene dogru bazen kendı evıme getırırım okul oldumu onun ogluyla benım oglum aynı yasta zaten ıkısını getırır gotururum kızada bakarım dıyor yanı param olsada ablam suan bakamıyor oraya tasınmam lazım
benim hayalim için birşey olmadı aldığımız arsayı kayınvalidem ekip biçiyor suan kapı yaptı anahtar taktı ondan anahtar almadan gıdemıyoruz en yakın arkadasımı alıp pıknık yapmaya bıle gıdemedık benım ısım burda kımseyle ugrasamam dedı hayalım evımın bahcesınde manolya ağacı olması dedım arsada yer yok nereye ekılcek dedı ektırmedı boyle ev yaparız soyle olur dıye hayal kuruyorduk esımle ooo daha cok var sız buraya ev yapana kadar yaslanırsınız yapamazsınz felan dedı lafta bıle hayallerımı yasayamıyorum yanı borcunu ödediğim arsayı kayınvalıdem kullanıyo ben ondan habersız bıle gıdemıyorum
Acaba genel olarak erkeklerin boyle derdi var mi merak ediyorum, yai esim iyidr dusuncelirdr muhabbeti falan vardr zaman geciririz ama gercektn boyle zaman geciremezsek der mi hic birbirimize zaman ayiramiyoriz diyeKatılıyorum
Eşinizin de karımla hiç vakit geçiremiyorum derdi var mı acaba
Kreş için en az kac aylık olması gerek. Benım cocugum yok şuan. 3 4 sene sonra ıstıyorum. O da kv ye falan baktırmak ıstemıyorum. Ki sorun yaşarım bılıyorum. İş hayatıma 2 sene ara vermek istemiyorum. Bende kreş dusunuyorum da kac aylıkken alıyorlar acabaEşinizi evlatlık alıp bakmış olabilirler ama kendi iradeleri ile yaptıkları birşey kalkıp bunun vicdani sorumluluğunu yüklemeye hakları yok. Kv deniz tek bakamam diyor, bakıcı, kreş olmaz diyor taşınmanıza müsade etmiyor peki çözümü neymiş? Bana bunları söyleyen birinden mantıklı bir çözüm beklerim. Kusura bakmayın ama sizi ve çocuklarınızı değersiz görüyorlar onlar için eşiniz bile kıymetli değil sadece dertleri biz ona baktık sıra onda düşüncesi.
Kızlarımın kursu kapanınca eşim bana idari izin kullan çocuklara bak dedi, hayır dedim çocuklar tam öğrenme ve sosyalleşme çağında ben onlara birşey veremem, özel kreşle konuş anlaş oraya gitsinler tam gün yarım günde olmaz dedim. Çocuklarımız için çalışıyoruz daha kimin için harcama yapacağız dedim. Sebebini biliyorum aslında, eşimin ailesi de durumları olmasına rağmen sürekli beklenti içindeler, eşimde bana sormadan maddi sözler veriyor. Ben çocuklarımla eve kapanacağım, masraf yapmayacağım o da ailesini memnun edecek yok öyle kimse kusura bakmasın. Zaten açık açık dedim Doğumdan sonra da kreşe devam edecekler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?