- 1 Kasım 2012
- 11.301
- 25.886
- 798
- 35
Bunu uzulerek soyluyorumzaten konu sahibini bilmem ama çevremdeki çoğu kişi "desinler" diye yaşıyor
bak karı koca çalışıyorlar ama ev aldılar, araba aldılar
ay ne güzel iki kardeş güzel güzel büyürler
bir süre sonra bu "desinler" in boyutu değişiyor "demesinler" oluyor
komşular perdem neden yırtık diye sordular bir gün
salonun tülü, kedi yırttı
ikinci katta hatta zeminde de ev var 3. katta oturuyorum ve o yırtığı aşağıdan görmüşler şok oldum
ya da ne bileyim arabamı neden yenilememişim kaç yıldır biniyormuşuz ki 5 yıl daha yeni oldu
bu el alem ne der işle yaşadıkça dışımız hep yaldızlı ama içimiz hep boş olacak
Ama bu sadece ve sadece turkiyede yasan halkimiz turk milletinde var
Ben yurt disinda yasiyorum ama soyle algilanmasin ohooo yurtdisinda yasiyor parasi cok
Hayir eve giren para neyse onla yasamayi yetinmeyi bilmeliyiz
Okadar
Alim gucu turkiyede pahali olmasina ragmen yuksek
Ben turkiyeye donus yapmayi dusundum
Cok zengin oldugumuzdan degil burada bi dairemiz var satar gideriz diye dusundum
Oyuzden yumurta fiyatina varana kadar takipdeyim ama sanirim ben yapamam cunku ben milletin bana alkis tutmasi icin evimi ustumu basimi yenileyemem, milletin beni yonetmesine goz yumamam ve sanirim bunu turkiyede yapmayinca dislaniliyosun
Standart yasiyorum cok param olsa zaten 10yillik dolabi 5yillik haliyi kullanmam bazi seylerden odun vermek zorundayim
Neyse konu sahibinden ozur diliyorum konuyu baska yere cekiyo gibi oldu ama belko burada okuyan baska birileri aa evet suyum yeni olmasada olur calismayim oturup cocuguma bakim kimseye muhtac olmayim der belki
Ben kendi anneme bile birakip ise gitmek istemedim oyle bir secenegimde vardi ama hayor ben cocugumu kendim buyutmzk istiyorum ve bunun icin bazi guzel esyalardan veya bazi guzel elbiselerden odun verebilirim diye dusundugumden