iyi veya kötü tüm yorumlarınız fikirleriniz için teşekkür ederim.
öncelikle alt değiştirme konusuna açıklık getirmek istiyorum kattiyen olmaz diye bir durumum yok öz babası sonuna kadar guvenırım ama ben bu kalıpla buyudum yanı benım aıle yapıma gore yanlıs mecbur kaldımı degıstırebılır yıkayabılır ama ımkan varken bunu esımın yapması bana yanlıs gelıyor.
bir diğer konuda eşime bukadar taviz vermemin nedeni onun için üzülmem ailesine karşı kendıne guvenı olup bırgun durun artık yeter diyebilmesi için destek verdim hep. birde evlatlık oldugu ıcın cok baskıyla buyumus pasif ben biraz baskı yapınca sınır krızlerı gecırıyor bunu için psikolojık destek alıyor suan ılk baslarda kv dem benım oğlum delımı nıye gıdecek doktora bıle demıstı ben esıme dogru degıl cocuklar boyle bır ortamda buyumemelı her aılede problemler var ama sen fazla tepkıler verıyorsun dedıkce yardım almayı kabul ettı bende esımın cabalarına karsılık hep ona zaman verdım onun bu baskıdan cıkması ıcın cabaladım
Dün size bunları yazdıktan sonra eşim benı aradı ve duruma cözüm bulgunu soyledı. Çözümüde kayınpederim gelip bakacakmıs cocuklara ben işe gıdecekmısm esım ısten gelınce alıp kayınvalıdeme gotureceklermıs boylece ben ıse gec kalmazmısım ve sorun çözülürmüş. Bende sakin bir tonla bu bir çözüm değil 2 çözüm var ya annemin oraya tasınıcaz hayatımız duzene gırcek yada bosanıcaz ben annemın ordan ev alıcam sende aılenle kalacaksın dedım. Bağırdı cagırdı nedıyorsun sen olmaz gel al benı ısten konusucaz dedı bende gelmıyorum gıt aılenle konus kararını ver ya evı tasırız yada aksam alıcam cocuklarımı dedim. Kendı aılesını benım aılemı ağlayarak aramış böyle diyor oturup konusalım demıs. babamla annem benı aradı cocuk aglıyo yazık zaten kayınvalıden baskı yapıyo sende yapma kıyar canına felan dedı. bende o kıymazsa ben kendı canıma kıyıcam benim için çözüm bu kabul etmıyorum baska turlusunu dedım. Eşim aradı gel bızı al annene gidicez dedi. Gittim eşimle kayınpederimi aldım cocuklar uyuyormus kayınvalıdem onların yanında durdu kayınpederim ben konusucam annen burda kalıcak dedi anneme gittik annem herseyı anlattı sızden kacmak degıl derdı evlılıklerı kalmadı artık bende cocuk bakmaya heveslı degılım yoruluyorum ama ne yapayım evladım ıcın 1 sene canıma cekıcem sonra bakıcı olarak ablası bakıcak dedı ıstersenız sıze daha yakın bıryere tasınsınlar yıne babannesı baksın bu cocuklar calısmaktan bırbırlerının yuzune bakcak zamanları yok ıster ıstemez sogukluk gırıyor aralarına felan dıye konustu kayınpederım babannesı bakamaz,millet dicek bırtane cocugu var bıraktı gıttı bız bunu ne zorluklarla buyuttuk sız evlatsızlıgı bılemezsınız 2 evladınız var kıymet bılmıyorsunuz şükredin arsayı satamazsınız bız gıdıp orda kafa dagıtıyoruz dedı.
Bende ozaman biz bosanınca mıllete dersın kendı hayatlarını kurmalarına ızın vermedık ondan bosandılar yada sonunda senın oğlıun benı keser benı mezara oglunuda hapse koyarken anlatırsın ben kesın kararlıyım dedım. Şok oldu esımde kayınpederımde. Bu sefer dondu tabı kayınpederim gelip bana neden anlatmadın bız bılmıyoruz boyle srunlarınız olduhunu kaynanana anlatsaydın felan. Sen yokken karının bana neler dedıgını bılıyormusun siz varken farklı sız yokken farklı konusuyor bana dedım birkez eşimde telefon konusmamızı duymustu oda bılıyo annesının ıkı yuzlulugunu doğru söyluyo baba annem eşimle konusurken laf sokuyo sureklı dedı. Senlede konusacaktım baba oğlun engelledı benı dedım. bu sefer eşimde siz kızdınız baba annem ortalıgı yıktı gıdemezsınız dıye bu konu yenı bır konu değil dedi kayınpederim iyice köseye sıkıstı bende sız karar verın benım 2 seceneğim var oğlunuz yanınızdan ayrılmasın ıstersenız benım arsamda evımde maasımda var bosarım oğlunu alırım cocuklarımı 15de bır seversınız torunlarınızı dedım. Kayınpederim tamam ozaman tasının buraya tutun ev dedı. Öyle anlasıp evimize gittik eşimlede konustum eğer benı sevmıyorsan bu muhabbetsızlık halımız devam edecekse bosuna ugrasmayalım dedım. oda bu durum benı cok yıprattı oyuzden boyleyım duzelıcek zamanla dedı.
Şuan ev arıyoruz kira yada satılık. Buarada benı en cok sasırtan kayınvalıdem hıc ne karar verdınız yada olmaz gıbı bırsey soylemedı. Bunları yasamak lazımmıs demekkı güzellikle olmuyormuş hiçbirşey.
Bana destek oldugunuz için tekrar teşekkür ederim...