Düşündüm ama aylık 9000tl taksit ödüyorum. Maddi olarak imkanım yok ve oğlum prematüre doğdu astım hastası covidden dolayı korkuyorum kızımıda veremıyorum oğlum kardesınden ayrılmak istemiyor
Yani merakimdan soruyorum bu sozum genel olacak sadece size degil
9000 tl taksit neyin taksidi, tabiki konu bu degil sizi uzmek istemem ama
Atalarimiz ayagini yorganina gore uzat demisler
Ama o atalarimizin kemikleri sizliyodur cunku bizler yani turk milleti kadar gosteris merakliligi yuzunden almadigimi sey giymedigimiz sey kalmadi soyle bakinca hersey temel ihtiyac gibi gorunuyor ama bi perdeyi 6yil kullanmakdan koltuk takimini 10yil kullanmaktan yorgani 15yildan beri kullanmakdan ne zarar gelir
Komsu bakti, gorumce begenmedi, arkadas eski dedi zararindan baska hic bi zarar gelmez. Hayat turkiyede cok pahali olmasina ragmen hic doymuyoruz
Yumurtanin 30tl oldugu ulkede herseyin yenisini aliyoruz
Yanlis anlamayin sirf size yazmiyorum farkli durumlardan dolayida bu taksite girmis olabilirsiniz bu seni hic ilgilendirmez diyebilirsiniz
Ama bazen insani soyle sarsmak kendine getirir diye dusunuyorum
Otturup dusunun bu 9bin tl taksit gercekden temel ihtiyacmiydi
Bukadar taksidin olmasa cikmaza girmezdin inanki..
Bende calisiyodum bebegim oldu biraktim
Hala 10yillik dolap kullaniyorum kizimin odasi yeni ama henuz burosu yok veya halilarim 5yillik tabak canaga hic girmiyorum ama mutsuz degilim cok sukur
Yani dicem suki bende gidip herseyimi durmadan yeni cekseydim benimde taksitlerim cok oldugundan isi birakma luksune giremezdim
Yorumumu begenin yada begenmeyin diye yapmiyorum karsimda anneme bacima konusuyormus gibi icimden geleni yazdim
Sizi kirmak degildi amacim kirdiysam