Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabılır kendımı eksık ifade etmışımŞuanda çok yüksek taksit ödüyoruz bakıcı tutamıyorum.
bakın bu cümleyi siz yazmışsınız. İyi borç sizin borcunuz zorda olsa ödüyorsunuz tamam da eşiniz tamam dese bile param yok tutamam yazmışsınız. Bakış açınızı değiştirmeniz lazım , borç ödeniyor ama çocuklarda arada sefil oluyor bunu anlatmaya çalışıyorum.
Eee bunca şey yapmışsınız hala madalya takmadılar mı size?ben işimden çıkmak istedim oğlum doğdugunda ama kayınvalıdemın evdeyse gelsın ısımı yapsın napıyo evde cocugu bana getırsın seveyım mısafırım geldı gelının baklava yapmadımı sana bayramda dedı cok zoruma gıttı ben yapamıyorum gelınımı guluyorlar gıbı lafları oldu ben dogum ıznındeyken ve preaklemsı ıle doğum yapmıstım dogumdan sonrada hastaydım aylarca kendımı toparlayamadım bobregımı kurtarmaya calıstım bunlara ragmen ben elımden gelnı yaptım bayramda evını temızledım 6.5 aylık hamıleydım evını boyadım kayınvalıdemın esımle bırlıkte gebelık zehırlenmesı yasadıgımı bılmıyordum vucudum sıs bacaklarım catlamıs su akıyordu yaralarımdan esımın ayagı kırıktı kayınvalıdeme gıttık o halde kahvaltı hazrladım topladım mısafır geldı cay koydum kaldrdım mısafır gıdınce oturdum kayınvalıdem yemek hazırlamaya gıttı ben oturuyorum dıye kayınpederim ne oturuyorsun gıt yardım etsene annene dye cıkıstı bana 7.5 aylık hamıleydım sonrakı gun acıl hastaneye yatırıldım dogm yaptım suan aglıyorum karısık yazmıs olabılırm ben calısmadıgım surece onların hızmetcısıyım esımde calıs yoksa ben annemle basedemem dedı bana
borcumuzda lux ıcın degıl hayalımız mustakıl ev dı arsa aldık beledıyenı yerı cıktı bır anda onu almak zorunda kaldık borclandık oyzden oldu arabamızda yoktu esım bır model soyledı o hevesım dedı bende aılesı sureklı bırseylerı basına kaktıgı ıcın tamam oderız dedım esımın hayalı ıcın oldu yanı
Anladığım kadarıyla minnet duyuyu eşiniz kendini büyüten aileye.cok değer verdiği eşinizin arkadaş cevtesinden i aklı selim biri varsa onunla konuşun. eşimle önemli bı konuda sorun yaşıyoruz ve olduğu gibi anlatın eşinizle konuşmasını isteyebilirsiniz.bazen bizler nekadar çırpinsakta olduramiyoruz biseyleri ya eksik ya da yanlış yapıyoruz. ama üçüncü biri bazen gerçekten etkili olabiliyor deneyin derim.eşimin durumuna üzülüyorum ailesinin baskısının farkında olduğum için sürekli eşime zaman verip onun bir adım atmasını bekliyorum. düşününce eşim cok ıyı bır ınsan, cok iyi bir baba ama iyi bir eş değil. Çocuklarıma bunu yaşatmak istemiyorum babasız kalsınlar ıstemıyorum boşanmış bır aılenın cocugu olarak büyüsnler istemiyorum. Bu sefer kararlıyım ama ailesiyle konusup çözüm bulması için ona zaman verdim ya çözüm bulacak ya taşınacağız yada boşanıp annemlerin yanında ev tutacağım
Cümlelerinizden bile çok yorgun olduğunuz anlaşılıyor. Çok mücadele ediyorsunuz. Ama bu hengâme içinde kendinizi görmüyorsunuz bile.olabılır kendımı eksık ifade etmışım
bakıcı olarak sadece ablama onay verıyor esım baskasına izin vermiyor ama ablamla benım evımın arası arabayla 20 dk ablamın ehlıyetıde arabasıda yok otobusde ters hergun cocuklarını bırakıp gelemez ablamın 3 cocugu var en kucugu 4 yasında onuda pesınde surukleyemez oda burda olursanız alır oglumu gelır bakarım oglene dogru bazen kendı evıme getırırım okul oldumu onun ogluyla benım oglum aynı yasta zaten ıkısını getırır gotururum kızada bakarım dıyor yanı param olsada ablam suan bakamıyor oraya tasınmam lazım
Allah yardımcınız olsun, o zaman bi yardımcı abla desteği almanızda fayda var böyle hep sizden fedakarlık gidiyoannemin evi bahçeli bahcesıne cıkmaya alışkın oğlum yenı doğduğunda 2 hafta kaldı bende pskolojisi bozuldu sıkıntıdan tansıyonu cıktı ayrıca babam var onu bırakamıyo bırde ablamda calısıyo onun oğlunada bakıyo annem oyuzden bana gel dıyemıyorum
E bu nasıl evlilik? Maddi manevi desteği yok, çocuklara da bakmak istemiyor, sadece çok afedersiniz sevişmek için mi evlenmiş?? Eş mi şimdi bu?? Siz tek kale yaşıyorsunuz zaten.Benimde 4 ve 2 yasında iki çocuğum var devlet memuruyum eşimin hiçbir şekilde maddi manevi bana katkısı yok çocuklara bakmak istemiyor özel kreşe veriyorum ikisini de kimseye minnet etmiyorum hoş Etsemde sonuç alamıyorum . Kreş düşünmez misin
ben işimden çıkmak istedim oğlum doğdugunda ama kayınvalıdemın evdeyse gelsın ısımı yapsın napıyo evde cocugu bana getırsın seveyım mısafırım geldı gelının baklava yapmadımı sana bayramda dedı cok zoruma gıttı ben yapamıyorum gelınımı guluyorlar gıbı lafları oldu ben dogum ıznındeyken ve preaklemsı ıle doğum yapmıstım dogumdan sonrada hastaydım aylarca kendımı toparlayamadım bobregımı kurtarmaya calıstım bunlara ragmen ben elımden gelnı yaptım bayramda evını temızledım 6.5 aylık hamıleydım evını boyadım kayınvalıdemın esımle bırlıkte gebelık zehırlenmesı yasadıgımı bılmıyordum vucudum sıs bacaklarım catlamıs su akıyordu yaralarımdan esımın ayagı kırıktı kayınvalıdeme gıttık o halde kahvaltı hazrladım topladım mısafır geldı cay koydum kaldrdım mısafır gıdınce oturdum kayınvalıdem yemek hazırlamaya gıttı ben oturuyorum dıye kayınpederim ne oturuyorsun gıt yardım etsene annene dye cıkıstı bana 7.5 aylık hamıleydım sonrakı gun acıl hastaneye yatırıldım dogm yaptım suan aglıyorum karısık yazmıs olabılırm ben calısmadıgım surece onların hızmetcısıyım esımde calıs yoksa ben annemle basedemem dedı bana
borcumuzda lux ıcın degıl hayalımız mustakıl ev dı arsa aldık beledıyenı yerı cıktı bır anda onu almak zorunda kaldık borclandık oyzden oldu arabamızda yoktu esım bır model soyledı o hevesım dedı bende aılesı sureklı bırseylerı basına kaktıgı ıcın tamam oderız dedım esımın hayalı ıcın oldu yanı
Allah eşini nasıl biliyorsa öyle yapsın ne rezil bir adam ya bu mu lütfen iyi baba dediğiniz insan ,dilerim bu insanlardan bi an evvel kurtulursunuz ya ezdirmeyin kendinizi artık özür dilerim ama beş para etmezler.ben işimden çıkmak istedim oğlum doğdugunda ama kayınvalıdemın evdeyse gelsın ısımı yapsın napıyo evde cocugu bana getırsın seveyım mısafırım geldı gelının baklava yapmadımı sana bayramda dedı cok zoruma gıttı ben yapamıyorum gelınımı guluyorlar gıbı lafları oldu ben dogum ıznındeyken ve preaklemsı ıle doğum yapmıstım dogumdan sonrada hastaydım aylarca kendımı toparlayamadım bobregımı kurtarmaya calıstım bunlara ragmen ben elımden gelnı yaptım bayramda evını temızledım 6.5 aylık hamıleydım evını boyadım kayınvalıdemın esımle bırlıkte gebelık zehırlenmesı yasadıgımı bılmıyordum vucudum sıs bacaklarım catlamıs su akıyordu yaralarımdan esımın ayagı kırıktı kayınvalıdeme gıttık o halde kahvaltı hazrladım topladım mısafır geldı cay koydum kaldrdım mısafır gıdınce oturdum kayınvalıdem yemek hazırlamaya gıttı ben oturuyorum dıye kayınpederim ne oturuyorsun gıt yardım etsene annene dye cıkıstı bana 7.5 aylık hamıleydım sonrakı gun acıl hastaneye yatırıldım dogm yaptım suan aglıyorum karısık yazmıs olabılırm ben calısmadıgım surece onların hızmetcısıyım esımde calıs yoksa ben annemle basedemem dedı bana
Üf en gıcık olduğum şeyler. Benim eşimde öyleydi tam aynı olmasada. Asla anne babasına hayır diyemıyordu beni sinirlendiriyordu çoğu zaman. Yavaş yavaş işledim onu. Ailesine yakınken evde kavgalarımız çok artmıştı hep ailesi yüzünden. Hayır diyememesi ve benim evimle ilgili olan şeylere kayınvalidemin benden daha çok söz hakkı kendinde görmesi sebeplerdi. Neyse yavaş yavaş işledim eşimi eşimin iş yerine yakın yere taşındık. Hatta eski oturduğum semt çok daha iyi olmasına rağmen Sırf onlardan uzaklasım diye. Şimdi çok huzurluyum. Derin bir mesafe cektim gayet politik bir şekilde karşılıklı ilişkilerimizi sürdürüyoruz. Eşimde sımdı istediğim gibi oldu. Kesinlikle uzaklaş ordan
ben borcumdan şikayetcı degılımkı zor oluyor ama ödüyorum benim sorunum cocuklarımın bır orda bır burda duzensız hayat yasamaları zaten param olsada bakıcı bakmasın dıyor esım guvenemem dıyor sadece ablan bakarsa olur parayla dıyor oda annem ben ıdare ederım borcunuz bıtene kadar dıyor
KatılıyorumAnladigim kadariyla esinizi hala seviyorsunuz, evlilik birligi diye diretmenz de bu sebepten cunku konuda kendi yorgunlugunzdan cok esinizle zaman gecirememekten bahsetmissinz ama esiniz sizin onu dusundugunuz kadar sizi dusunse, cocuklar olmasa bu evlilik bitmisti demezdi
Arkadaşın bahsettiği mahremiyet eğitimi yüksek ihtimal. Yani çocuk sahibi bir kadın olarak o ne oluyor tepkiniz o kadar üzücü ki. İnternet var elinizin altında en kötü ihtimalle bu tarz bilgiler veren sayfaları takip edin lütfen.O ne oluyo ?
Yani daha acik olarak ne anlama geliyo bilmiyorum ama soyle soyleyim esimin ilk evliliginden 11 yasinda kizi var
Bize geldiginde mesela banyoya giriyo babasindan hic utanip cekinmiyo koskoca kiz olmus ama boyle biseyin yanlis oldugunun farkinda degil
Biz uyarincada
Evde abisinin (annesinin ilk evlilikden olan yani cocuk esimin degil) onunde banyodan cikinca giyindigini soyluyo bunun normal oldugunu vurguluyo
Bu kiza kimse dogruyu ogretmezse ilerde Allah korusun dusunmek bile istemiyorum
O bakimdan yani
peki ya sizin hayaliniz için ne oldu ? hizmetçilik dışındaesımın hayalı ıcın oldu yanı
benim hayalim için birşey olmadı aldığımız arsayı kayınvalidem ekip biçiyor suan kapı yaptı anahtar taktı ondan anahtar almadan gıdemıyoruz en yakın arkadasımı alıp pıknık yapmaya bıle gıdemedık benım ısım burda kımseyle ugrasamam dedı hayalım evımın bahcesınde manolya ağacı olması dedım arsada yer yok nereye ekılcek dedı ektırmedı boyle ev yaparız soyle olur dıye hayal kuruyorduk esımle ooo daha cok var sız buraya ev yapana kadar yaslanırsınız yapamazsınz felan dedı lafta bıle hayallerımı yasayamıyorum yanı borcunu ödediğim arsayı kayınvalıdem kullanıyo ben ondan habersız bıle gıdemıyorumpeki ya sizin hayaliniz için ne oldu ? hizmetçilik dışında
benim hayalim için birşey olmadı aldığımız arsayı kayınvalidem ekip biçiyor suan kapı yaptı anahtar taktı ondan anahtar almadan gıdemıyoruz en yakın arkadasımı alıp pıknık yapmaya bıle gıdemedık benım ısım burda kımseyle ugrasamam dedı hayalım evımın bahcesınde manolya ağacı olması dedım arsada yer yok nereye ekılcek dedı ektırmedı boyle ev yaparız soyle olur dıye hayal kuruyorduk esımle ooo daha cok var sız buraya ev yapana kadar yaslanırsınız yapamazsınz felan dedı lafta bıle hayallerımı yasayamıyorum yanı borcunu ödediğim arsayı kayınvalıdem kullanıyo ben ondan habersız bıle gıdemıyorum