- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
çok komik arkadaşlar.. ayıp okumuyorsanız saygı duyun.. orada 12 yaşımdaki kızımın o kadının çocuklarıma neler yaptığı benim neler yapmam gerektği kadın hakediyorsa ..neyswe ya... saygı duyun... cevap yazmayacaksanızda..
burada benim çocugum hüngür hüngür ağlıyor.. ben ne durumdayım.. siz ne yapıyorsunuz..
insan hayatını nasıl b.ka sardırır ahanda örnek, ille de arabesk ille de seviyesizlik
çok komik arkadaşlar.. ayıp okumuyorsanız saygı duyun.. orada 12 yaşımdaki kızımın o kadının çocuklarıma neler yaptığı benim neler yapmam gerektği kadın hakediyorsa ..neyswe ya... saygı duyun... cevap yazmayacaksanızda..
burada benim çocugum hüngür hüngür ağlıyor.. ben ne durumdayım.. siz ne yapıyorsunuz..
evetSöyleyin lütfen söyleyin
Söyleyecek misiniz ?
Hiçbir aklı başında kadın size söylemeyin demez
Gerçekten söyleyecek misiniz ?
evet
o adamada artık gelsende istemiyroum. git defol diycem.. çocuguma da umut verme..çünkü gelsende istemiyorum diycem.. yeter artık bizimle oynadığı.. benim gözümü kör etti kör.. aynen kadınla zorlamı sevişıyo.. zorlamı tatile gidiyo.. hastanede kes sesini diyip tlf.kapatabilirdi.. yeter ya.. herkes çok haklı
3 olacak adam dönerse,sonu hülleye gidiyoraynı derede 2 kere yıkanılmaz bacım
Eski eşinizin sizinle bu kadar detaylı dertleşiyor olması ve sizin de bunları dinliyor olmanızı doğru bulmadım. Sizin yerinizde olsam eşinle arandaki sorunu bana anlatma banane senin eşinle arandaki sorunlardan der ağzını kapatırdım. İkinci bir şey de lütfen ama lütfen çocuklarınızın psikolojisini daha fazla bozmayın. Bu nedir babası size dönücem demiş sonra karısıyla barışmış. Eğer aklı başında bir anneseniz eski eşinize biz ayrıldık ve sen artık bir başkasıyla evlisin. Eşinle aranızda ne sorun yaşarsanız yaşayın bunu çocuklarıma aksettirmeni istemiyorum, hele de çocuklara size dönücem az kaldı gibi cümleler kurma diye ikaz etmeniz gerekiyor. Üçüncüsü de kızınıza oruç tutma konusunda baskı uygulamayın, başkalarının inançlarını da eleştirmeyin. Çünkü bir sürü şey yazıp sonra da saygı duyuyorum beni ilgilendirmez demeniz olmuyor.