- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- Konu Sahibi mutluluk1982
aynı derede 2 kere yıkanılmaz bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızımla ilgili ne yapayım.. acıkca ona söyleyeyim mi baban artık bitti. istemiyoruz gelsede kabul etmiycem diye
öncelikle tşk ederim bana inandığınız için.. şu anki derdim adam gerçetken bizimle oynuyormu.. kızımla da mı.. kızıma ne diyeyim kızım babam ger idönmek sitiyor diyo.. onada açıkca bitti mesajını vermek sitiyorum ama korkuyorum..Walla gülüm hepsinin okuyamadım ama artık doğru yolda olduğuna eminim eski eskide kaldı şöyle düşün bi gün karşına öyle biri çıkacak ki inan bu eski eş olaylar saçmalıklar falan bunlara ayırdığınn zamana çok yanacaksın ilgilenme konuşma eski kocanla gerekmedikçe muhatap olma
kızımla ilgili ne yapayım.. acıkca ona söyleyeyim mi baban artık bitti. istemiyoruz gelsede kabul etmiycem diye
öncelikle tşk ederim bana inandığınız için.. şu anki derdim adam gerçetken bizimle oynuyormu.. kızımla da mı.. kızıma ne diyeyim kızım babam ger idönmek sitiyor diyo.. onada açıkca bitti mesajını vermek sitiyorum ama korkuyorum..
sizi bırakmış bir adamımı geri istiyorsunuzz nasıl yanii..nerden biliyorsunuz ... ben tüm mesajları tek tek defalarca okudum.. defalarca... suç sadece aynı konudayım aynı yerdeyim mi.. hayır aynı konu ama sorunlar farklı.. adam çocuguma ümit veriyor geri gelecem diyor. kızım mutlu oluyor. kadın gitti diyor. bir bakmışsın kadın geldi diyor. kızım hala babasına inanıyor. babam gelecek diyor. mecbur bıraktılar diyor. kadının yaptıklarına bakarsan bende 12 yıllık eşimi az çok tanıdıysam kadından kurtulmak için bşeyler yapıyor diye inanıyorum ama beklemiyorum. bişey yapmıyorum. evet yuvamı isterim ama bizimi kızımımız kandıroyor.. amacı ne bunu anlamak sitiyorum.. sizde hala meajları okumuyor diyosunuz.. ya ben manyakmıyım.. bir sürü şey yazdım.. burdaki herkişinin yorumu benim için çok önemli......ister inanın ister inanmayın.. ben burdaki insanlar sayesinde özelde de günlerce konuşarak ölümü düşünürken inancımı maneviyatımı yükselttim.. şu an daha farklıyım.. ya hereşy ne kadar da koaly.. hemen silinmiyor unutulmuyor işte.. lütfen anlayın.. daha 8 ay oldu.. yavaş yavaş... gececek.. ama adam da pişman olunca ... gerçek ise.. oğrenmek istedğim lşey biz artık göremiyoruz gerçekleri.. o kadar çok ayrıntılı yazıyorumki adamın niyeti ne ...siz söyleyin.. yardım edin diyorum.....
çok komik arkadaşlar.. ayıp okumuyorsanız saygı duyun.. orada 12 yaşımdaki kızımın o kadının çocuklarıma neler yaptığı benim neler yapmam gerektği kadın hakediyorsa ..neyswe ya... saygı duyun... cevap yazmayacaksanızda..Zaten hersey baslikta yaziyor ki, o uuuuuuuuzunca, bosluksuz, enter'siz yazdigi seye okumaya gerek yok
Film reklamlari gibi, o kadar uzun ki artik reklam, adeta filmi görmüs oluyorsun
12 yasinda kiz cocugu 'Babam o kadina mecbur kaldi, eninde sonunda geri gelecek' nasil diyebiliyor? Birisinden bu cumleyi duymus demek ki. Arada olan kiziniza olmus. 12 yasindaki COCUK birakin cocuk olarak kalsin, yasindan buyuk cumleler kurmasina izin vermeyin, babasiyla iliskinize girmesine izin vermeyin. Yazik. Hayati boyunca atlatamayacagi bir travma hediye etmissiniz kiziniza. Birakin artik kocayi falan, ne degerliymis ben anlayamiyorum zaten, cocuklarinizi dusunun. Cocuklarinizin anneyi surekli aldatan bir babaya degil, kiz cocugu olarak ayaklari yere saglam basan, guclu olan, rol model alabilecekleri bir anneye ihtiyaclari var.
çok komik arkadaşlar.. ayıp okumuyorsanız saygı duyun.. orada 12 yaşımdaki kızımın o kadının çocuklarıma neler yaptığı benim neler yapmam gerektği kadın hakediyorsa ..neyswe ya... saygı duyun... cevap yazmayacaksanızda..
burada benim çocugum hüngür hüngür ağlıyor.. ben ne durumdayım.. siz ne yapıyorsunuz..
ağlatma çocugunu o zaman. oraya gşdince psikolojisi bozuluyorsa mahkeme kararı çıkart eve gönderme dışarda buluşsun? çocugu kendi düşüncelerinizle zehirlemeyin anne baba. yazık değil mi ya. ikiniz de hala kendi derdiniz peşindesinizçok komik arkadaşlar.. ayıp okumuyorsanız saygı duyun.. orada 12 yaşımdaki kızımın o kadının çocuklarıma neler yaptığı benim neler yapmam gerektği kadın hakediyorsa ..neyswe ya... saygı duyun... cevap yazmayacaksanızda..
burada benim çocugum hüngür hüngür ağlıyor.. ben ne durumdayım.. siz ne yapıyorsunuz..