- 26 Eylül 2010
- 17.473
- 32.634
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
O ADAMA TEPİK ATIYORUM.. HEM DE AYAIIMIN TOZUYLA.. ARTIK NE HALİ VARSA GÖRSÜN.. ALLAHIN BELSAI.. İŞTE BİZ GÖRMÜYORUZ.ADAM HALA BİZİ SUCLUYOR. AĞALMA FOTLARI GÖNDERİYOR.. YETER YA.. BENİM ZAAFIMI BİLİYOR ADAM İŞTE.. ICIK DESE GELİR DİYO.. GÖSTERECEĞİM ONA İCİĞİ.. ŞİMDİ TATİLE GİDİYO.. NE ALA...SEVİŞSİN ZORLA.. GÜYA ONU İSTEMİYOR KIZIMADA ANNELE GİTMEK İSTERDİM DEMİŞ.. ALLAH BELSAINI VERSİN... KONUŞACAM ARTIK YETER.. BEN HEP GERİ DÖNME UMUDU VAR DİYE KÖTÜ OLMUYORDUM.. AMA YETER YA.. BENİM HAYATIM ŞİMDİDE BUNU BEKLEMEKLE Mİ GEÇSİN.. ALLAH BELSANI VERSİN... İŞTE BU .......YORUMLARI OKUYUNCA BU BENMİYİM DİYORUM. BU KADAR GÜÇLÜ ONURLU HERKESİN SEVDİGİ.. PIRLANTA GİBİ DEDĞİ İNSAN BENMİYİM DİYORUM.. ALLAHTAN BURAD KİMSE BENİ TANIMIYOR.. KİMLİK GİZLİ.. NEYSE TEKMEYİ BASICAM....O COCUGU.....YETER ARTIK.. HERKESİN BANA SÖYLEDİKLERİNİ HAKEDİYORUM.. OA KDAR.konuşulanlardan ne anlıyorsun bacı ses ver hele
Elin çocuğu dediği aynı zamanda kendi eşinin çocuğu gülü seven dikenine katlanmalıydı bence sonuçta bu adamın çocuğunun olduğunu bile bile evlenmedi mi ? 3 yaşındaki kız çocuğunun poposunu babasının silmesi bence hiç hoş bişey değil Namahrem alana babasıda olsa gitmemesi gerekiyor bencekadın bir gün açıklama yapmış. eski eşim farkediyormuş. komsunun çocugunu bile seviyormuş kucagına alışıyromuş. benim 3 yaşındaki kızımı sevmiyormuş.. kucagına almıyr.tuvaletine götüremem benim midem bulanır diyomuş. babası götürüyormuş 3 yaındaki kız çocugumu.. poposunu bile babası yıkıyormuş. ya eşin hatrı için bile yapılmaz mı bu.. misafirlikte çocukla ilgilenmiyor yemeğini yedirmiyor.. hıı yapmak zorunda değil diyenlerde olacak içinizde.. zaten amacım fikrinizi almak..
3 Yaşında ki sizin çocuğunuz siz doğurdunuz o değil.Elin çocuğunun pisliğini temizlemek zorunda hiç değil
O ADAMA TEPİK ATIYORUM.. HEM DE AYAIIMIN TOZUYLA.. ARTIK NE HALİ VARSA GÖRSÜN.. ALLAHIN BELSAI.. İŞTE BİZ GÖRMÜYORUZ.ADAM HALA BİZİ SUCLUYOR. AĞALMA FOTLARI GÖNDERİYOR.. YETER YA.. BENİM ZAAFIMI BİLİYOR ADAM İŞTE.. ICIK DESE GELİR DİYO.. GÖSTERECEĞİM ONA İCİĞİ.. ŞİMDİ TATİLE GİDİYO.. NE ALA...SEVİŞSİN ZORLA.. GÜYA ONU İSTEMİYOR KIZIMADA ANNELE GİTMEK İSTERDİM DEMİŞ.. ALLAH BELSAINI VERSİN... KONUŞACAM ARTIK YETER.. BEN HEP GERİ DÖNME UMUDU VAR DİYE KÖTÜ OLMUYORDUM.. AMA YETER YA.. BENİM HAYATIM ŞİMDİDE BUNU BEKLEMEKLE Mİ GEÇSİN.. ALLAH BELSANI VERSİN... İŞTE BU .......YORUMLARI OKUYUNCA BU BENMİYİM DİYORUM. BU KADAR GÜÇLÜ ONURLU HERKESİN SEVDİGİ.. PIRLANTA GİBİ DEDĞİ İNSAN BENMİYİM DİYORUM.. ALLAHTAN BURAD KİMSE BENİ TANIMIYOR.. KİMLİK GİZLİ.. NEYSE TEKMEYİ BASICAM....O COCUGU.....YETER ARTIK.. HERKESİN BANA SÖYLEDİKLERİNİ HAKEDİYORUM.. OA KDAR.
eskiden kocansa kocan bitmiş gitmiş neyin derdi bu?evet boşanınca çıcuklar için görüşülebilir ama adam hafta da bir görücem deyip kadını ikna ettiyse kadının suçu yok tabi sorun yapar böyle dememiştin diye.ayrıca ilk tatilleriymiş balayı gibi bak olaya senin çocuğun olabilir ama kadın istemeyebilir zorunda da değil.adam istese boşanır sizi değil çocuklarını özlüyor yoksa 2 kere boşanmazdınız.bu kadar her detayı bilecek kadar konuşuyorsanız da evet adamın eşi haklı.
Okuyamadım daha doğrusu gerek duymadım okumaya. Sadece konunun eski kocası için yanıp kavrulan ve geri dönmesini isteyen bir adet kadın barındırdığını biliyorum.Sabrettim okudum ama sanırım kör oldum
1)Dini inançlarınız ne kadar kuvvetli olursa olsun çocuğunuza dini anlamda baskı yapmayın
2)Dini inançları sizden farklı diye başkalarını eleştirmeyin
3)Kızınızı öteki kadınla aranızda muhbir gibi kullanmayın,cahilce davranıyorsunuz ve bu nedenle ileride kızınızın erkeklere evliliğe bakışı çok acı olacak
4)Eski kocanızı unutun,evlenmiş gitmiş.Çocuklarını sevmesi geri dönmesine yetmez
adamın pisliği,kadının gurursuzu hiç çekilmiyor.