çocuklarım için olsa bile eski eşinin yuvasını yıkıp geri dönmesini istermisiniz

size üzülmedim, hatta adınıza sevindim öyle bir adamdan kurtulmuşsunuz. aklınızı kullanırsanız ki yorumlara bakınca bu konuya takıntılı gibi duruyorsunuz.

aklınızı kullanırsanız, bu adamdan uzak hayata bakın.

ve ben olsam, mahkemenin günlerinin dışında çocuklarımın babaları ile görüşmesine müsaade etmem. yeni karısı ile ne halt yiyorsa yesin. on iki yaşındaki bir kız çocuğunun babasının eşi ile ilgili ve ailevi durumlarınızla alakalı yaptığı yorumların kendi psikolojik sağlığı ile ilgili olumlu sonuçlar doğurmayacağı kanaatindeyim.

çocuklarınızı olabildiğince uzak tutun, doğru bir aile iyi yetişmiş bireyler demektir. kızlarınıza siz sahip çıkın ve o adamdan umudu kesin derim ben.

karakter denen şeyden nasibini almamış bir müsvedde olduğunu hatırlatırsanız kendinize geri dönmesi konusunda bu kadar istekli olmazsınız.

ve çocuklarınız için üzüldüm, beş para etmez bir babaya sahipler. adam resmen avucunun içinde oynatıyor bütün kadınları.

Sen evliykende böyle miydin?
Sen o kadının dinini nasıl yaşadığını nerden bilebilirsin! Ayy bende aldatıldım ama bu yapışkanlık nedir ya.... Sal gitsin sanane onların evliliklerinden, sanane sanane çıldırdım okurken..

Bu konuda en çok üzüldüğüm çocuklar, karaktersiz bir baba, kendisine yeni bir hayat kurmaktan aciz bir anne. Konu sahibine de pesss diyorum bu söylediklerinden sonra insan nasıl bu kadar gurursuz olabilir anlam veremiyorum.

Eski konularını okudum da gerçekten senin aşırı bencil bir insan olduğuna karar verdim. Haaa okudukların işine gelmeyecek belki ama biraz gerçeği ayman için bir de burada konu açtığın için okuyacaksın..

Eşin defalarca aldatmış öğrenmene rağmen miden almış yine barışmış evlenmiş çocuk yapmışsın. Sonra yine boşamış. Ve sen nasıl yüce bir aşksa(!!!) böyle bir adam için canına kıymak istemiş, üvey anneye çocuklarını vermeyi düşünmüşsün. Nasıl bir aşk be arkadaş 30 kere boynuzlan, terk edil, çöp muamelesi gör kapıya koyul ama nasıl bir adammış bu zat ki aşkından öz benliğini unutup öz çocuklarına analık yapma bir de elin adamı için kendi canlarını ciğerlerini elin karısına vermeyi düşün.

Aşkı da böyle böyle kirletmeyin be arkadaşım. Barış barış kardeş barış, bi çocuk daha yap boynuzlan başkasıyla evlensin sonra 3 çocukla kal ortada canına kıymayı düşün, o güzelim çocuklar da sizin aptal egolarınızla hayata tutunmaya çalışsın, psikolojileri hepten bitsin, ortaokulu bile bitiremeden hayata atılıp çalışmaya başlasın, saçma sapan evlilikler yapsınlar, yok olup gitsinler sayenizde. Uçkuruna düşkün bir baba, bir erkeğe(!!!) saplanıp kalmış güçsüz bir anne sayesinde...

Çocukların alışmış hatta sana anne babamı unut demiş sen ne diye kabuk bağlayan yarayı kaşıyıp kaşıyıp kanatıyorsun ki. Adam gibi çalış çocuklarına hem analık hem babalık yap. Bu adamdan ne bekliyorsun ne kendine ne de evlendiği kadınlara hayrı yok. Yani sana dönsün yeter ki 10 kadınla da yatsın öyle mi? Gece gelmedi mi ya da geç kaldı mı hangi kadınla birlikte diye için içini yerken çocuklarını görmezden gel öyle mi? Bencilliği bırak be kardeşim kendine gel. Şimdi bu adam dönse Allah'a dua ettim hayırlısı buymuş ki barıştık dicen. Hıhıuıı Allah'tan hayırlısını isterken de gerçekten hayırlısını isticen öyle sözde değil... Allah senin olmayan iradene de sahip çıkacak değil....

(Haa bu celallenmemin sebebi sen değilsin, ister 30 kere barış 100 bin kez aldatsın umrumda değil. Ben de bir kız evlat sahibiyim ve üzüldüğüm o iki kız çocuğudur. Senin anne olarak düşünmediğin o çocuklaraı 7 kat yabancı olarak düşündüğüm içindir..)

evet evet kızın bekliyor, yoksa kendin için bir şey istemiyorsun..

sen hala ölüyorsun onun için, bitiyorsun.. kendini yiyerek tükensen keşke evlatlarını da sürüklemesen..

........ ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocuklarımınbabası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil.....

bunu önceki konunuza yazmışsınız valla çok komiksiniz bi de bencil olan da sizsiniz , aşk dediğiniz saçmalık için çocuklarınızı kullanmaktan çekinmeyip onlara muhbirlik yaptırmayı normalleştirip bi de onlar için adamı istediğinizi söylemeyin.

Geçen küçük kızı babasız yapamıyordu şimdi 12 yaşındaki hayırlısı ne diyelim

bir de gılgamış destanı gibi yazıp sonuna "kendim için bir şey istemiyorum" demiş.. hani kadınlar 4 saat dedikodu yapıp sonunda "amaan dedikodu yapıp günaha girmeyelim" der ya onun gibi.. çocuk- mocuk yalan, adam dönsün de isterse 100 kere daha bassın yatakta dert değil onun için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…