- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.076
- 60
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
çok üzüldüm o yavruyakızım fotoyu görmüş babasını aramış. babasıda tekrar kızının fotsunu koymuş. haberim yok kadın değiştirdi demiş..kızımda ağlayarak beni aradı.. buarada kimliğim belli değil bişey değil.neden yalan söylüyeyim size.. ben uzağım.. ayrıca başka bir nicklede anlatablirdim.. dürüst olmak suç mu ya...
kızım fotoyu görmüş babasını aramış. babasıda tekrar kızının fotsunu koymuş. haberim yok kadın değiştirdi demiş..kızımda ağlayarak beni aradı.. buarada kimliğim belli değil bişey değil.neden yalan söylüyeyim size.. ben uzağım.. ayrıca başka bir nicklede anlatablirdim.. dürüst olmak suç mu ya...
nerden biliyorsunuz ... ben tüm mesajları tek tek defalarca okudum.. defalarca... suç sadece aynı konudayım aynı yerdeyim mi.. hayır aynı konu ama sorunlar farklı.. adam çocuguma ümit veriyor geri gelecem diyor. kızım mutlu oluyor. kadın gitti diyor. bir bakmışsın kadın geldi diyor. kızım hala babasına inanıyor. babam gelecek diyor. mecbur bıraktılar diyor. kadının yaptıklarına bakarsan bende 12 yıllık eşimi az çok tanıdıysam kadından kurtulmak için bşeyler yapıyor diye inanıyorum ama beklemiyorum. bişey yapmıyorum. evet yuvamı isterim ama bizimi kızımımız kandıroyor.. amacı ne bunu anlamak sitiyorum.. sizde hala meajları okumuyor diyosunuz.. ya ben manyakmıyım.. bir sürü şey yazdım.. burdaki herkişinin yorumu benim için çok önemli......ister inanın ister inanmayın.. ben burdaki insanlar sayesinde özelde de günlerce konuşarak ölümü düşünürken inancımı maneviyatımı yükselttim.. şu an daha farklıyım.. ya hereşy ne kadar da koaly.. hemen silinmiyor unutulmuyor işte.. lütfen anlayın.. daha 8 ay oldu.. yavaş yavaş... gececek.. ama adam da pişman olunca ... gerçek ise.. oğrenmek istedğim lşey biz artık göremiyoruz gerçekleri.. o kadar çok ayrıntılı yazıyorumki adamın niyeti ne ...siz söyleyin.. yardım edin diyorum.....
ben görüşmüyorum.. burada kimseye yalan söylemeye gerek yok.. herşeyi olduğu gib anlatıyorum.. adam annesiyle dertleşiyor.. o kadar uzun uzun anlatıyorum ama çok detay var..anneside bana söylemişti.. bu senin arkadaşının arkadaşıymış..niye bize söylemedin filan dedi.. bunlar böylelermiş dedi.. annesi zaten beni hep arıyor. ağlıyor senin yerini çok arıyoruz diyolar.. akarabalar .. eltilerim.. hep söylüyolarmış..ortak arkadaş çok.. aynı işyerinde abisi var. onun arkadaşları benim çok samimi arkadaşlarım... yani haberleri alıyorum hep.. anensinede dedimki ya siz ne saçmalıyorsunuz..ben size böyle birşey desem bana inanırmıydınız.. aslında onlardan benden kötüler.. bana bize niye söylemedin diyo... biliyomuydun diyo.. çok komik ya. siz de hala yok adamla görüşüyormusun.. yok abi adamla görüşmüyorum.. ilk konumda evet mesaj attım geri dön dedim o eşşekliği yaptım ama daha sonra sburadaki arkadaşlar çok agır yorum yaptı.. yanlış dedi.. evli adam..senin eşin değil dedi.. işte hala onu benimsiyosun el gibi görmüyosunki.. ama herkesin yorumundan sonra adamdan kaçtım.aramadım sormadım.. banane dedim.. yuva yıkamam dedim.. neden kimse inanmıyor..beni tanımıyor etmiyorsunuz..neden yalan söyleyeyim ki.. başka bir nicklede açablirdim.. dürsütlük sucmu ya......Eski esinizle karisinin arasında geçen her ayrıntıya bu kadar nasıl hakim olabiliyorsunuz.esku Eşiniz anlatıyor demekki hiç hoş değil. Yok abdestmis yok bilmem ne.bunlarin anlatılması aralarında olan her mevzuyu sizin bilmeniz çok itici geldi bana.bunlari eski Eşiniz anlatıyorsa hiç karakter yokmuş. Diyelim ki döndü size.eee evliyken eski esiyle görüşüp onu bunu anlatan adam sizinle evliyken bu sefer eski es o kadın oluyor onunla görüşmeyip her olayı anlaymayacaginin garantisi ne?gerçi o kadin sizin gibi kabul edecekmi evli biriyle görüşmeyi onu bilmiyorum.cektiginiz acıları anlıyorum çok zor çok acı ama evlenerek el olmuş artık o.12 yaşında küçücük kız da yazık her olumsuzluğa içinde .
boşandığın adam senin için el olmuştur.... ve sen hala sana dönmesini bekliyorsun..yok filan diyorsun ama bal gibide istiyorsun bu adam sana çektirmiş nasıl sıyrılamıyorsun pess.. hayatına bak yahu çocuklar olsun ne olacak alacak çocukları dolaştıracak öpüşcekler kokuşcaklar ve sana teslim edecek çocukları..bence okusaydınız.. kendi kızımla babası arasındaki mesele.. kızımı etkiliyor. işte biz gerçekleri göremiyoruz. belki sizin bir yarım saatinizi alacak. ama yorumlarınız çok önemli.. evet uzun yazdım.. detaylı.. ama bize doğru yolu gösterin.. işin içindeyiz neyin ne olduugunu neyin doğru yanlış olduğunu anlayamadık.. lütfen okuyup yorum yapın.çk sevinirim.
kızımla ilgili ne yapayım.. acıkca ona söyleyeyim mi baban artık bitti. istemiyoruz gelsede kabul etmiycem diyeniye bu kadar geçmişle uğraşıyorsun bırak biten bitti önüne bakkk ...takılıp kalmışsınız..