çocuklarım için olsa bile eski eşinin yuvasını yıkıp geri dönmesini istermisiniz

Okumadım tamamını . Sen çok travmatik bir annesin. Biz diye belirtmen zaten eşin cocuklarindan gitmiş değil. Çocuklarınla babalarının arasını

Okumadım ama çok toksik bir insansın belli ki. Çocuklarına yansıtmakta vazgeç bu durumu. Biz dediğin şeyin içerisinde onlar yok boşanmış olmanız çocukları bıraktığı anlamına gelmiyor. bence kızına aile kavramını yeniden ogretmelisin. Evet gönül ister ki tüm aileler beraber olsun ama olmuyorsa da onun hala babası olduğunu bu geçenlerin sizin aranızda yaşandığını çocukla bı ilgisi olmadığını anlatmazsan çocuklar hayatları boyunca terk edilme psikolojisiyle yaşar

Baştan sona hatalısınız. Konuyu anlatırken samimi de değilsiniz.

Bir de 12 yaşındaki kızı niye duygularınıza ortak ettiniz acaba?

Daha çok beklersiniz gibi görünüyor. Adam her iki tarafı da mis gibi idare ediyor.

Ufff ara ara okudum. Sen evliyken maasini kocana veriyorsun diye, onunda mi vermesi gerekiyor ? Akilli kadinmis ki vermiyor. Senin 3 yasindaki kizinin poposunu, kadin niye temizlesin. Bu ne sacmalik. Cocugunu da dahil etme bu konulara, zarar veriyorsun. Adam evli, yakasindan düş. Ne yaptiklari, ettikleri seni ilgilendirmiyor. (Wapinda ki fotoyu bile kafaya takmissin pes)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…