nota istinaden bişeyler yazmak istedim:))Çocuk olmadan önce çok rahat bir hayatım vardı
İstediğim gibi yatar, istediğim gibi kalkar
Yer,içer, gezer, tozar
Yaşadığım her saatin hakkını verir hatta canına okurdum :)
Mutluydum yanii.
Ama bir süre sonra kendini tekrar etmeye başlıyorsun.
Film izleyelim, e hadi izleyelim.
Şuraya gidelim hoop ordayız, şurada yiyelim
Hııım çok güzel miş.
Tatil de napalım, orası burası şurası..
Gittik hepsine. Artık bir süre sonra görmek de kesmiyor.
Aynı terane işte.
Bence insan oğlu anlam istiyor hayatına.
Bir çok kişi çıkıp eşimiz var, annemiz var sevdiklerimiz
var, arkadaşlarımız kedimiz, köpeğimiz var diyebilir.
Kim ne derse desin hepsi bir yere kadar.
Bedeninle, kalbinle, tüm hücrelerinle kendini verebildiğin
Tek şey evlat
benim için bu böyle.
Buna benzer tüm konulara hemen hemen aynı şeyleri yazıyorum
10 konu daha açılsın yine yazarım :d
Bitmeyen aşk = Evlat.
Resmen dünya meşgalesi. O olmasa yine yaşardım
ama onunla bir başka yaşıyorum, içim dolup taşıyor..
Allah isteyen, hak eden herkese nasip etsin.
Dip not: Öyle her çocuğu alıp bağrıma basasım var gibi
bir durum içinde değilim. Başkalarının çocuğunu
alıp sevebilen biri değilim.
Hepsi kıymetli ama herkesin evladına kendine..
nota istinaden bişeyler yazmak istedim:))
ben de her çocuğu sevme kucağıma alıp mıncıklama hevesinde değilim asla da olmadım.
bu annelik hislerini sorgularken bir kriter olmamalıeceezgi :))
bunun üzerinden değerlendirme yapma.
3 çocuğum var dedim ya yine de hiç kimsenin çocuğuna öyle aman aman kanım kaynamaz benim.
bu doğal bir durum.
ben altında bişey aramam mesela.
kendi evladımla bir tutma aynı sevgiyi hissetme gibi bir hissiyata da hiç kapılmadım:))
ben tembelimdir. ev işini sevmem, yemek yapmayı sevmem, evde oturmayı sevmem, iş hayatını da sevmem. eşimden sıkıldığım da olmuştur, bir iki hafta uzak kalırdım bu yüzden. ilk 5 sene çocuk istemedim ayak bağı olarak düşündüğüm için, zaten olmadı da. olsaydı doğururdum ama kısmet olmadı. evlilik sıkıcı olmaya başladığında artık bir değişiklik lazımdı. e yaşımda geçiyordu, bir bebek lazımdı. 8. senede kısmet oldu 35 yaşındayken. 1.5 sene sonra ikinci bebeğim oldu. 20 ay sonra da üçüncü bebeği doğurdum. yaşım genç olsa beşe kadar yolu vardı herhalde :)daha fazla erteleyecek zamanım kalmadı zaten
37 yasıma gireceğim :)
tek korkum bu
gayet normal bir duygu durumu bana göre:))Ya benim oğluma düşkünlüğümü herkes bilir
şirkette bazen çalışanlar çocuklarını getiriyor
Tutup hemen yanıma getiriyorlar
Artık oğlumdan bahsederken nasıl dolup taşıyorsam
Çok sevicem mıncıklıcam falan sanıyorlar :)
Ayıp olmasın diye bir iki sevip kaçıyorum hemen :d
Yok yani öyle bir şey, her çocuk çok değerli tabi kii
Ama benim içim bir tek oğluma kıpır kıpır :)
yaşlarınız çok yakın olmalı.ben tembelimdir. ev işini sevmem, yemek yapmayı sevmem, evde oturmayı sevmem, iş hayatını da sevmem. eşimden sıkıldığım da olmuştur, bir iki hafta uzak kalırdım bu yüzden. ilk 5 sene çocuk istemedim ayak bağı olarak düşündüğüm için, zaten olmadı da. olsaydı doğururdum ama kısmet olmadı. evlilik sıkıcı olmaya başladığında artık bir değişiklik lazımdı. e yaşımda geçiyordu, bir bebek lazımdı. 8. senede kısmet oldu 35 yaşındayken. 1.5 sene sonra ikinci bebeğim oldu. 20 ay sonra da üçüncü bebeği doğurdum. yaşım genç olsa beşe kadar yolu vardı herhalde :)
yani çocuklu hayat yaşanmadan anlaşılmıyor.
eskisi kadar olmasa da hala geziyorum, üç çocukla zor olsa da iyi ki diyorum.
ev işi arttı ama iyi ki diyorum.
uykusuzluk çekiyorum ama iyi ki diyorum.
yerim ben onları :)
sağol canım sana da maşallah o halde. :)yaşlarınız çok yakın olmalı.
maşallah sana.
ben de 3 çocukluyum:))
sürpriz yapayım dedim sana :))Ecem konu acmis hic de soylemiyorsun
Ben de anne olayim anne olunca hayatim degisecek anlam kazanacak o bebek benim omrum zart zurt diyenlerden degildim. Cok da fazla istemiyordum ama oglum dogdu iste bir sekilde. Hala fikirlerim degismis degil.
Ben oglum dogdu diye bir birey olmadim,ondan once de vardim sonra da var olacagim.
Duzen elbette degisir, ama bir sure sonra cocugu kendine uydurursun. Ise goturebilirsin diye biliyorum,belli bir sure sonra da bakici tutarsin annenin yaninda dururlar o da goz kulak olur.
Esinle vakit gecirmeye de firsat bulursun ama canin isterse,esinin de isterse. Hani demem o ki benim esimi biliyorsun oglan dogunca kafayi yediydi,terapiye gitmeyi reddetti falan. Istedikten sonra her seyin cozumu bulunuyor.
Ama sen de gercekte istemeden cocuk yapma.esin kadar sen de istemelisin ki bakacak dermanin olsun
Bu arada kediye bakan insan bebege de bakarbir farklari yok cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?