- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çalışma sartlarını esnetmem mumkun değilBence çocuğunuz olunca ona da cok baģlanacaksınız eminim. :)
Ve kendi isinizde çalıştığınız için de bebek olduktan sonra çalışma sartlarını esnetebilirsiniz bence ailenizle oturup konusunca.
Hakkınızda hayırlısı :)
Yaş ilerledıkce daha da zor gelıyor24 yaşındayım, hiçbir zaman çocuk seven bir insan olamadım, sokakta, oturduğum kafede, parkta bebek görünce öyle çıldıran aman da aman yapan tiplerden de değilim. Oysa bir kedi görsem çıldırırım sevinçten, ki tombul bir oğluşum var çok sevdiğim İlerde ne hissederim bilmiyorum ama şuan için bebek yapmak bana kendimi kısıtlamak, hayattan geride kalmak, kendimden vazgeçmek gibi geliyor, yaşın ilerledikçe değişir bu düşüncelerin diyorlar ama bilemiyorum, çocuk işi yaş gibi, ona dökeceğim parayı ben yerim bence
benim düşüncelerım de bu yonde:))))Ben çocukları sevmiyorum, sadece ses çıkarmayanlara karşı nötrüm. Yaramazlık yapan, orada burda koşturan ve laf dinlemeden etrafa çarparak yapan, ağlayan,çığlık atan bebek-çocuk görünce kaçıyorum sinirle hemde. Şimdi düşünüyorum, bir çocuğum olsa severim tabi sevmesine de pişman olup depresyona girersem -ki var böyle kadınlar-, ne olacak? Mesela zaman zaman bebeği bırakabileceğim, nefes alabilmemi sağlayacak zaman dilimi bırakabilecek çok güvendiğim biri olacak mı? Delirme noktasına gelir miyim? Uykusuz kalınca çok asabi sinirli oluyorum çocuğa karşı asabileşir miyim?
Şunu biliyorum olur da çocuğum olursa kesinlikle profesyonel yabancı dil bilen bakıcı tutup yükü hafifletecek olmam. bir nevi dadı diyelim hatta. Bu en mantıklısı gibi geliyor bana.
Sen işini garantiye al anneni ayarla hamile kalmadan :)) Herkes bir değil, ağır geldiğinde destek arayabilirsin. O zaman gelir kimseyi istemezsin o ayrı ama şimdiden ağız ara bence.benim düşüncelerım de bu yonde:))))
arada aneme bırakır kaçarım dıye dusunuyorum haftasonları falan
cocugu olanlar da kesınlıkle bırakamaz özlersın dıyor:))
ahaha aynı benım kafadansınız yaaaHayatımın eskisi gibi olması için bir 5 yıl daha olduğunu düşünüyorum.
Çok zor geliyor. Etrafımdaki rahat annelere özeniyorum. 2 çocukla otobüse atlayıp gezmeye gitmek nasıl bir durumdur arkadaş? Zorunlu olsa hadi neyse de gezme yaw gezme. Arabayla bile gitmek bana zulumken otobüsle .ksen kımıldamam yerimden..
Benim çocuklarımı dışarıda öpücüğe boğanlaraysa şaşırıyorum. Ben kimsenin çocuğunu öyle içten öpüp koklayamam yeğenlerim haricinde..
Çöp konteynırında karnını doyuran kedileriyse kucaklayıp sevmek istiyorum.
Bir ragdollla Angelina Jolie'nin güzel kızını yanyana koysalar "yolu kapatma sümüklüü,daha ragdollu sevecem" derim.
Çocuklarımı deli gibi seviyorum lakin anneliği sevmiyorum.
Yeter mı bu kadar? Daha yazarım ama okuduğunu anlamayan kutsal anneler gelir şimdi lince başlarlar..
naber :)Loch Ness Canavari ay ne güzel yorumlamissiniz.
yok canım malesef daha yeni ev aldık :))Mutlu evliliğin var ve çocuk olunca bozulmaz.
Mutsuz evliliğe çocuk yapınca o evlilik zorunku ev arkadaşlığına dönüşüyo.
Sürekli herşeyden şikayet eden bir kadın çocuk olunca şikayet edicek daha çok şey buluyo . " Ahmet offf bu emmiyo , saçımı tarıyamıyorum hep senin yüzünden, annen su ver diyo doktor verme diyo. Bla bla uzuyo
Bu adam niye gelsin ki eve tabi uzaklaşır.
Senin iyi bi anne olacağına inanıyorum 12-13 saat evde yoksun ama taşınma şansın yolu kısaltma ihtimalin yok mu ?
Bence pişman olmamak için hemen harekete geçmelisiniz, yalnızlığı şimdi değil ileriki yaşlarda hissedersiniz ben 27 yaşındayım 26 yaşında anne oldum fakat cok iyi gözlemci olduğuma inanıyorum tanıdığım varlık içinde büyümüş sosyetenin göbeğinde yaşamış bir büyüğümün yaşlılığın getirdiği unutkan halindeki yalnızlığı, evinde tek ölmesi beni çok etkilemiştir. Bu bakış açısı umarım size korkunç gelmez çünkü hayatın gerçekleri bunlar. Diğer sorunuza gelince ben hayatım boyunca sorumluluktan hoşlanmayan bi insan olarak, bebeğin getireceği sorumluluktan hep korkmuşumdur. Bebeği resmen bir yük gibi görürdüm hatta seyahatlerimizi engelliyceğini, (uyku seven bi insan olarak) uykusuz geceleri düşünmek bile istemiyordum, bir de iş hayatı vardı tabi aldığım eğitimde öğrendiğim bir şey varsa o da bebeğin en az 2 yıl anneye çok ihtiyacı olduğuydu. Evde derdini bile anlayamadığım ağlayan bi bebekle en az 2 yıl düşündükçe vazgeçiyordum. Sonra bir şekilde orası karışık hamile olduğumu öğrendim evliliğimizin 1. yılını doldurmak üzereydik çok erkendi herşey için ama birden anaç yanım devreye girdi 9 ayın ilk aylarını bulantılar ki en nefret ettiğim şeydi kabus gibi geçirdim ama enterasan bi şekilde iyimserdim ve o an doğum anı çok mucizevi bi an..... Daha sonrası işte bütün gerçekliğiyle korkularımı yaşamaya başladım kış ayı evcimen biri olduğum halde bunalıyor eve sığamıyordum ama küçük mucizemi de kimseye bırakamıyordum sanırım lohusa depresyonu denilen şeyin başını bende bebeğime bişi olursa korkusu almıştı onun dışında eşimle hiçbir sorun yaşamadım tam tersi resmen varlığına şükrediyordum öncesinde de evine eşine düşkün kültürlü ve vicdanlı bir erkeğin karısına daha da çok bağlanacağına inanıyorum bebeğim şuan 10 aylık kolay değil hiç kolay değil özelliklede ilk aylar çünkü ilk aylar bütün düzeninizi ona göre şekillendireceksiniz ama akabinde size olan ihtiyacı azaldıkça yeniden kadın olduğunuzu sizinde ihtiyaçlarınız olduğunu hatırlar kendinizi kasmazsanız yani şu sosyal medyada sadece annelikleriyle varolan kadınlardan olmazsanız herşey yoluna girecektir. Şu an o düzenli salonunum ortasında bir yığın oyuncakla yuvarlanan bebeğime bakıyorum da hiçbir güç onun bana yaptırdıklarını yaptıramazdı bu delisaçması duyguyu tatmalısınız....daha fazla erteleyecek zamanım kalmadı zaten
37 yasıma gireceğim :)
tek korkum bu
İyi kuzum konunu görunce ben dalmasam olar mi?naber :)
hiç bir sıkıntı yok diyor doktorlar yapılabilecek tüm testler yapıldı sonuç normal ama stres ve takmayla alakalı diyor herkes allah hayırlısını nasip etsin napalımAllah inşallah nasip eder
Belki bizim de olmayacak bunları göze alıyorum zaten
sizdeki sıkıntı nedir ?