Çocuk sahibi olmak

İnanır mısınız aynı dertten muzdaribiz. Eşim kız çocuk hastası. Erkek çocuklarına tahammül edemiyor, erkek çocukları çok hareketli, laf söz dinlemez. Hırçınlar asiler..yok yani benden uzak olsunlar

Eşim daha evlenmeden önce kız çocuk istiyorum ona göre diye tuttururdu.

Erkek yeğenlerini uzak tutuyor kendinden, kız yeğenlerine elbiseler alıyor tokalar küpeler..gözleri dolardı bizim de olsun yalvarırım bir tane kız çocuğu ver bana diye

Bir de erkek anneleri çok yorgun bitkin asık suratlı başedemiyorlar ama kız anneleri çok güzel bakımlı alımlı narin..

Erkek çocuğu evde bakılmaz bahçeli ev lazım. Kendilerini sevdirmiyorlar da evlerden ırak

Kız çocuğunun olduğu yerde medeniyet ve neşe var, erkek çocuğunun olduğu yerde vay anam vay kavga kıyamet çığlıklar..ayyy kafam götürmüyor gitmem evlerine erkek çocuğu olan kadınların

Kız çocuklarına çok ama çok aşığım. 4,5 aylık hamileyim. Her gece dua ediyordum Rabbim me olur bana kız evlat nasip et diye.

Kız evlat..saçlarını taramak, mis kokusunu içine çekmek, onun oyuncak bebekleri, trip atışı, edası duruşu bıcır bıcırlığı aman yarabbim kız evladı olanları deli gibi kıskanıyorum ya

...Yoksa kız çocuklarını çok ama çok seviyorum dedim ya sanki Allah özellikle kız çocukları bu kadar tatlı hayırlı efendi yaratmış.

Kim demişti hatırlamıyorum bir adamın iki erkek çocuğu varmış, sonra bir kız çocuğu olunca “baba olduğumu anladım, daha önce evde canavar besliyormuşuz” demişti

Sizin aklınız yerinizde mi ya. Yazdıklarınızı dehşetle okudum. Şaka yapıyorsunuz herhalde. Resmen erkek çocuklarına hayvan muamelesi yapmışsınız. Birgün çok istediğiniz şeyden öyle bir imtihan olursunuz ki tüm bu dediklerinizi yutarsınız. İnsan şunları yazarken eli titrer. Allah'tan korkar.

Töbe bismillah. Gerçekten soruyorum. Şakamisiniz. Kız evlat ver bana diye yalvaran kocan ne ekerse onu biçer. Saglikla kucağınıza alın. Ya bebek erkekse ? Gerçekten büyük büyük konuşmayın sinanirsiniz. Erkek çocukta pùù kaka değil. Kızın olmayişi gibi. Ayrim yapmayin kız erkek diye. Bu arada kız takintinizi normal bulmadim. Çocuk erkekse inşallah sizin elinizde iyi büyür. Bu arada çocugun karekterine bağlı. Oğlum var çirkin de değilim asık suratlı da değilim. Dediğim gibi sizin bu yazdiklarinizi normal bulmadim

Demi demi agzim açık okudum. Yazinin sonunda şaka diyecek diye okudum ama. Töbe bismillah

Benim bildiğim tıp fakültesi eğitimlerinde psikiyatri alanında da deneyim kazanılıyor. Eşiniz o alandayken kişilik, karakter, huy, mizaç gibi şeylerin adını duymadı mı acep?

Demi demi agzim açık okudum. Yazinin sonunda şaka diyecek diye okudum ama. Töbe bismillah
Haşa bismillah yaa. Yaa hâlâ şoktayım. Karı koca resmen çıldırmış. Kv 'min aslan gibi iki oğlu var. 10'larca kız çocuğuna bedel. Yani evladın cinsiyet ayrımı olur mu? Yani aşırı öfkelendim ya. Bu nasıl kafa. Ne demek erkek çocuğuna bahçeli ev lazım. Yazdığı yazıyı oğlu olunca okutmak lazım. Allah'ın yaratmasina böyle haddi aşan cümleler kurulur mu? Bu nasıl bir cehalet ya huu.

Kız çocuklarına yapılan ayrımı sorsam tü kaka dersiniz değil mi? Şuan da sizin yaptığınız ne?
Bir tane oğlum var tırnağının ucuna kurban ederim herkesi çok şaşıracaksınız ama gayet bakımlı gayette gencim
Ama sizi de anlıyorum içten içe erkek çocuğu istiyorsunuz ama ya kız olursa o öve öve bitiremediğiniz çok medeni çevrenizden bak bir oğlan bile doğuramadı lafını duymamak için ben zaten deli gibi kız istiyorum diyorsunuz
Alla şifa versin inşallah
Arkadaşlar erkek çocukları da kız çocukları gibi birer çocuk yok kızı olmayan evladım var demesin yok kız evlat has evlat yok öyle bir şey kız olsun erkek olsun evladın hepsi çok kıymetli

Siz de bir erkek ile evlisiniz. Bilmem farkında mısınız? Kocanızı evde beslemeyin size saldırabilir. Bahçenize koyun orada besleyin olur mu? Arada bir mamasını verirsiniz. Kocani da bir kadın doğurdu. Demek ki kaynanan da asik suratlı ve bakımsız. Allah size akıl fikir versin. Kınadığınız şeyden imtihan olmanızı diliyorum. İnşallah imtihan olursunuz

Cerrah bey mi tutturdu kız çocuk istiyorum diye

Erkek çocuk sevmıyorsunuz ama neden bır erkkle evlenıp koynuna giriyorsunuz. Oda zembılle gokten bu yasında ınmedı degıl mı.
Rabbımden hayırlı dılemek yeıene saglıklı evlat dılemek yerıne kız da kız dıye tutundunuz
Keske uremesenızde daha cok bu zıhnıyet yayılmasa

Kim demişti hatırlamıyorum bir adamın iki erkek çocuğu varmış, sonra bir kız çocuğu olunca “baba olduğumu anladım, daha önce evde canavar besliyormuşuz” demişti
Sıze kotı bır haberım var suan kız cocukları yalnız oglana bın basıyor soylıyım. Bebekken tatlı ama ergenlıkte o suusnuz pusunuz bozulabilir. Premsesınız bu kafada oldugunuz için sizden utanıp agzınıza bıle edebılır

Aaa 3.evlılıgın liyakatli olmuş tencere kapak.

Kocan da bir ananın erkek evladı idi, sence de bu fikir anormal değil mi?

Ne iğrenç ınsansınız be! Karnınızda taşıdıgınız erkekse napacaksınız peki? Sevmeyecekmısınz bı köşeye mı atacaksın yurda mı vereceksın bahcelı evde bahcede mı yatıracaksın!!!
Şu söylemlere bak. Bi oğlum var karşıma senin gibi biri çıksa boğarım. Neymiş evlerden ırakmıs sen kurban ol onların gülüşüne. Sizin gibilere evlat nasip etmesin Rabb'im. Püh ya

Onun agzından cıkanı hıc bı zaman kulagı duymuyor ve aşırı konuşuyor maşallah çene. Frontal ve temporal lobda sıkıntı var. Ona ragmen üremiş, üzücü

İçim acıyarak okudum bu mesajı, sadece kız çocuğu olarak dünyaya gelme hatasını işledikleri için haksızlığa uğrayan o kadar kadın geldi aklıma. Bu yazdıklarınız da aynı bakış açısı, sadece bu sefer hedefte erkek çocukları var.
Kişinin değerini belirleyenin cinsiyeti değil insanlığı olduğunu ne zaman anlayacağız acaba, yazık çok yazık.

Hep diyorum herkes doğurabildiğini veya doğurtabildiğini kanıtlamak zorunda değil diye.
Sırf hamile kalabiliyor olmak o kişinin dünyaya bir çocuk getirmenin sorumluluğunu alabileceği anlamına gelmiyor.

Hamileymişsiniz, hayatın adaletsiz olsuğunu bir kere daha görmüş olduk bu sayede.
Karnınızdakine acıdığımdan daha fazlasını söylemek istemiyorum, sağlıkla gelir inşallah.
Olur da erkek olarak doğarsa da anne baba sevgisini bilir, sırf belli bir cinsiyetta doğduğu için cezalandırılmaz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…