İnanır mısınız aynı dertten muzdaribiz. Eşim kız çocuk hastası. Erkek çocuklarına tahammül edemiyor, erkek çocukları çok hareketli, laf söz dinlemez. Hırçınlar asiler..yok yani benden uzak olsunlar
Eşim daha evlenmeden önce kız çocuk istiyorum ona göre diye tuttururdu.
Erkek yeğenlerini uzak tutuyor kendinden, kız yeğenlerine elbiseler alıyor tokalar küpeler..gözleri dolardı bizim de olsun yalvarırım bir tane kız çocuğu ver bana diye
Bir de erkek anneleri çok yorgun bitkin asık suratlı başedemiyorlar ama kız anneleri çok güzel bakımlı alımlı narin..
Erkek çocuğu evde bakılmaz bahçeli ev lazım. Kendilerini sevdirmiyorlar da evlerden ırak
Kız çocuğunun olduğu yerde medeniyet ve neşe var, erkek çocuğunun olduğu yerde vay anam vay kavga kıyamet çığlıklar..ayyy kafam götürmüyor gitmem evlerine erkek çocuğu olan kadınların
Kız çocuklarına çok ama çok aşığım. 4,5 aylık hamileyim. Her gece dua ediyordum Rabbim me olur bana kız evlat nasip et diye.
Kız evlat..saçlarını taramak, mis kokusunu içine çekmek, onun oyuncak bebekleri, trip atışı, edası duruşu bıcır bıcırlığı aman yarabbim kız evladı olanları deli gibi kıskanıyorum ya