Yara çok eskimeden yumurta yağını muhakkak deneyin. Her gün sık sık sürün. İz kalmıyor. Çevremde de çok denedi, özellikle çocuklarda tabi daha hızlı iyileşiyor. Haşlanmış yumurtadan yapılıyor fakat dışarıda bir yeriniz varsa orda yapın inanılmaz kokuyor pişirirken. Sonrası öyle kokmuyor. Youtube da vardır muhakkak ayrıntılı tarifi.yanıklar için yumurta yağı yazın çıkar. Küçümsemeyin tam bir mucize.Konudan bağımsız ama görünce hemen yazmak istedim dört beş gün önce benim de oğlumun bacağına makarna döküldü aklım yerinden oynadı yanık çok zormuş şimdi doktorun verdiği kremleri kullanıyoruz ama bazı yerleri su topladi bekleyeceğiz dedi doktoru yaraları iyilestikten sonra iz kalmaması için birşey kullandınız mı acaba bu arada minige de çok çok geçmiş olsun
O sizin çevrenizle alakalı demek ki çünkü benim çevremde erkek çocuklar da ailesine bağlı. Güzel ilişkiler kurar, cinsiyetçi yetiştirmezseniz keyif alırlar. Siz erkek cinsiyetini ayrı görün, ayrı davranın sonra ay benle neden vakit geçirmiyor. Bu kafa yapısı olan aileyle ben de keyif almamEvet almıyor, teşekkürler.
Yaa yazının sonuna yazmışım,demişim ki tabiki bu iş hepsinde aynı değil, genelleme yapılamaz, kızın da ilgisizi var ekeğinde diye parantez açmışım. Hala neyin peşindesiniz?? Canınız gireyim de bi üstten üstten konuşayım, müthiş dahiyane fikirlerimi sunup bari burada aferin alayım mı istedi.O sizin çevrenizle alakalı demek ki çünkü benim çevremde erkek çocuklar da ailesine bağlı. Güzel ilişkiler kurar, cinsiyetçi yetiştirmezseniz keyif alırlar. Siz erkek cinsiyetini ayrı görün, ayrı davranın sonra ay benle neden vakit geçirmiyor. Bu kafa yapısı olan aileyle ben de keyif almam
Sorun cinsiyette değil, ailenin kendisinde özetle
Ve hatta kız bebişleri kız çocukları çok seviyorum çok tatlılar sanki Allah özellikle böyle güzel yaratmış erkek çocuklarına göre.
Eskiden erkek evlat güzellemesi yapılırdı şimdi aynısı kız evlat için yapılıyor. Nedeni de ileride bakar vs diye. Kız evlat da değerli erkek evlat da. Erkek çocuk büyütülmez, kız çocuğun yoksa eyvah ileride mahvoldun bunlar çok haddi aşan yaklaşımlar. Eskiden de bunun erkek versiyonu yapılırdı. Erkek adamın erkek çocuğu olur vs denirdi. Şimdi tam tersine dönmüş durumda. 1. çocuğun kız olur, 2.sini erkek istersin olabilir. 1. çocuğun erkek olur, 2.sini kız istersin olabilir. Ama yana yakıla illa kız veya illa erkek yaklaşımını doğru bulmuyorum, bunun haddi aşmak olduğunu düşünüyorum.En uygun yer burası diye düşündüm.
Merhaba hanımlar kısaca yazacağım ama lütfen beni yargılamayın anlamaya çalışın. Ben kız erkek ayrımı yapan birisi değilim. Ve hatta kız bebişleri kız çocukları çok seviyorum çok tatlılar sanki Allah özellikle böyle güzel yaratmış erkek çocuklarına göre. Şimdi benim bir kızım olacak hamileyim çok şükür. Kuzenimin iki kız çocuğu var ve ona inat sürekli oğlu ile paylaşım yapan eltisi var. Her paylaşımında oğlumda oğlumu vurguluyor . Toplumumuzda da böyledir ya hepimiz aynı toplumdayız sonuçta. Sizde eminim bunları gördünüz. Bi marifet değil erkek çocuk doğurmak evet bu sadece Allah tan gelen bir şey kuranda da yazıyor . Yengemin de 3 kız çocuğu var ve yaşlandı artık. Benim de içimde evlenmeden önce çocuğum olmaz korkusu vardı şimdi ise ikinci de kız olursa 3. Yü nasıl denerim 3 de kız olsa 4. De hiç deneyemem korkusu var. Ben bunu nasıl aşacağım. Ha bunun tam tersi olsa vallahi o zaman da üzülürdüm komşumuzun 3 erkek çocuğu var mesela keşke hep 3. Kız istedi ama o da erkek oldu. Biliyorum diyeceksiniz hiç çocuğu olmayanları düşün ama biz hayatımızı olumsuz şeyleri düşünüp olumlu şeylere odaklanırsak hep hep, bu sefer de kendimizi kandırmaya dönecek. Hani benim elimdekiler bunlar ben bunlara sevinirim ya da bunlara üzülürüm. Eminim benim gibi düşünen bir çok kişi var şuan. Allah affetsin ama erkek çocuğunu yemin ederim sadece toplumda çevrede erkek çocuk olayı var diye istiyor hale geldim. Yoksa kız çocuklarını çok ama çok seviyorum dedim ya sanki Allah özellikle kız çocukları bu kadar tatlı hayırlı efendi yaratmış.
Görümcem yandı ciddi anlamda yüzü kızartma yağından o zaman birlikte yaşıyorduk tedavi sürecinde de yanındaydım uzun süre yanık ünitesinde yattı sonra evde tedavileri sürdü Dr sarı kantaron yağı önerdi ama ev yapımı olacak . Krem ve ilaçların yanında onu kullandı çok şükür hiç iz kalmadı Rabbim yardımcınız olsun Dr a bir sorarak kullanabilirsiniz.Konudan bağımsız ama görünce hemen yazmak istedim dört beş gün önce benim de oğlumun bacağına makarna döküldü aklım yerinden oynadı yanık çok zormuş şimdi doktorun verdiği kremleri kullanıyoruz ama bazı yerleri su topladi bekleyeceğiz dedi doktoru yaraları iyilestikten sonra iz kalmaması için birşey kullandınız mı acaba bu arada minige de çok çok geçmiş olsun
Maalesef doguruyorlar. Bu zihniyetler fazla fazla ürüyorOğlunuz olana kadar doğurmayı düşünmüyorsunuz değil mi/
Sağolun dizede cok geçmiş olsun bizimki cok fena oldu bi ay pansuman ve sargida kaldı dikkat edin patlamasin içindeki su benim bildiğim yarayı tedavi ediyor evet i giderici Krem kullanıyorum ama bizim ki cok ağır olduğu için iz kalacak gibi duruo sarılı mi sizin oglunuzun bacagiKonudan bağımsız ama görünce hemen yazmak istedim dört beş gün önce benim de oğlumun bacağına makarna döküldü aklım yerinden oynadı yanık çok zormuş şimdi doktorun verdiği kremleri kullanıyoruz ama bazı yerleri su topladi bekleyeceğiz dedi doktoru yaraları iyilestikten sonra iz kalmaması için birşey kullandınız mı acaba bu arada minige de çok çok geçmiş olsun
Kız evlat öz evlat diye boşuna dememişler. Mesela bir erkek kardeşim var, var demeye şahit ister. Anneme gider, 1 saat oturmadan sürekli arkadaşlarıyla buluşur. Kadın yapayalnız zaten bi oğlum gelse de sohbet etsem vakit geçirsem die beklio. Erkek çocuk bi yaştan sonra yok, ama kız öylemi ölene kadar senin arkadaşın. Bi arkadaşımın 2 kızı var, heralde onun kadar özendiğim insan yok, tatillere hep beraber giderler, reelslar çekerler, birbirlerinin kıyafetlerini giyerler. Eskiden erkek isterlerdi evet genelde güçlü soyadı olan aileler işleri devam ettirsin falan diye. Ama bak şimdi iş hayatındaki güçlü kadınlara babaların miraslarını benim diyen erkekten daha iyi idare edip büyütüyorlar. Artık geçti o erkek adamın oğlu olur dönemleri. ( btw erkeğin de hayırsızı, kızın da hayırsızı var tabi genel konuşuyorum)
Çok cahilce bir düşünce, Allah kız çocuklarını sizin gibi ataerkil , cahil zihniyetten korusun , 1 kızım var ve o cahil toplumu kızıma kurban ederim ...En uygun yer burası diye düşündüm.
Merhaba hanımlar kısaca yazacağım ama lütfen beni yargılamayın anlamaya çalışın. Ben kız erkek ayrımı yapan birisi değilim. Ve hatta kız bebişleri kız çocukları çok seviyorum çok tatlılar sanki Allah özellikle böyle güzel yaratmış erkek çocuklarına göre. Şimdi benim bir kızım olacak hamileyim çok şükür. Kuzenimin iki kız çocuğu var ve ona inat sürekli oğlu ile paylaşım yapan eltisi var. Her paylaşımında oğlumda oğlumu vurguluyor . Toplumumuzda da böyledir ya hepimiz aynı toplumdayız sonuçta. Sizde eminim bunları gördünüz. Bi marifet değil erkek çocuk doğurmak evet bu sadece Allah tan gelen bir şey kuranda da yazıyor . Yengemin de 3 kız çocuğu var ve yaşlandı artık. Benim de içimde evlenmeden önce çocuğum olmaz korkusu vardı şimdi ise ikinci de kız olursa 3. Yü nasıl denerim 3 de kız olsa 4. De hiç deneyemem korkusu var. Ben bunu nasıl aşacağım. Ha bunun tam tersi olsa vallahi o zaman da üzülürdüm komşumuzun 3 erkek çocuğu var mesela keşke hep 3. Kız istedi ama o da erkek oldu. Biliyorum diyeceksiniz hiç çocuğu olmayanları düşün ama biz hayatımızı olumsuz şeyleri düşünüp olumlu şeylere odaklanırsak hep hep, bu sefer de kendimizi kandırmaya dönecek. Hani benim elimdekiler bunlar ben bunlara sevinirim ya da bunlara üzülürüm. Eminim benim gibi düşünen bir çok kişi var şuan. Allah affetsin ama erkek çocuğunu yemin ederim sadece toplumda çevrede erkek çocuk olayı var diye istiyor hale geldim. Yoksa kız çocuklarını çok ama çok seviyorum dedim ya sanki Allah özellikle kız çocukları bu kadar tatlı hayırlı efendi yaratmış.
Ay onları hiç deme nefret ediyorum o cahillerden , biran önce tutuklanırlar umarım yemedikleri halt kalmadı çünkü...Ay bu zihniyette bi fenomen kadın var, tayyargiller ailesi bilirsiniz. Kadın erkeği bulmak için 4.yü doğurdu da rahatladı ya. 3 yılda 3 çocuk yaptı aralıksız resmen. Aşikar etmeye utansalar da videolarda satır aralarında o kadar açık ki bu amaç ve sonunda duydukları mutluluk. O 3 tatlı kız çocuğu kesinlikle hissediyordur küçük olsalar da bu ayrımı maalesef. Yazık dışarıdan bakılsa aklı selim düzgün insanlar deriz ama kafanın içi eskide işte.
Ne anlatiyorsunuz ya?En uygun yer burası diye düşündüm.
Saçma bir korkunuz varEn uygun yer burası diye düşündüm.