Çocuk sahibi olmak

Evlendıgıde dogruysa tabi

Insallah oglun okur knk.

Sen kendini kandırmaya devam et bizler kanmayız zaten. Çok cahilce düşüncen. Oğlan olup sağlıksız olursa 3. Ye tamamsın yani! Yeter ki oğlan olsun bu mu? Allah akıl fikir versin

O değil de benim oğlum aşırı akıllı tam bir görev adamı. Minnoş minnoş maşAllah. Ama kızım fırtına mübarek her gün içimden geçiyor. Düz duvara tırmanıyor maşAllah. İkisinin de varlığına çok şükür. Evlat evlattır kızı erkeği yok. Gönlünden bir cinsiyet geçer tamam ama böyle abartmak çok kötü! Allah’ın gücüne gider derler.

Ben de bu “nispet olsun diye paylaşıyor” kafasını anlamıyorum. Yahu kadın oğlunu ne diye paylaşacak oğlum diye paylaşacak tabi ki. Nispet yapacak kimse yok ben de oğlum diye paylaşıyorum. Ne diyelim mahmut mu diyelim? Ne acayip insanlarsınız ya Allah akıl fikir versin gerçekten

Ne berbat bir zihniyetiniz var. Bahçeli ev lazımmış. Size lazım bahçeli ev esas. Bu erkek çocuğu kötülemelerinden de gına geldi. Kurban olun erkek çocuklarına

Kızım diye paylaş yoksa pipitapar etiketi yiyosun.

Ne kadar inkar etseler de kadınlar erkek doğurmakla daha çok övünüyor. Batı ülkelerinde bile böyle yapıyorlar. Yani kültürel bişey değil, psikolojik. Kadınlar, bilinç altlarında, erkekleri kendilerinden daha üstün görüyor. Asla itiraf etmezler ama

Toplumda erkek çocuğu diye bir şey yokken . 1 yaşında oğlum var ve ben sürekli kız evlat evin bereketi şöyle böyle diye laflar duyuyorum . Çok saçma geliyor bana bu konuşmalar . Eşim kız istemişti babacı olsun diye . Erkek olduğunu öğrenince ahaa anacı geliyor demişti . Bizim tek konuşmamız buydu . Sizin gibi düşünmedik hiç .

Ne berbat bir zihniyetiniz var. Bahçeli ev lazımmış. Size lazım bahçeli ev esas. Bu erkek çocuğu kötülemelerinden de gına geldi. Kurban olun erkek çocuklarına
O üye normal değil ve hatta yazdığı çoğu şey gerçek değil bence ama sosyal medyanın da bu söylemlerde etkisi fazla. Erkek çocuğu evde beslemez mevzusu komiklik olsun diye başlayan sonra suyu çıkan bir noktaya geldi. Bir de gereksiz bir kız çocuğu övme durumu var, başta tatlı gelen ama erkeği gereksiz bir varlık konusuna sokan.
Bazı kıt akıllılar da bunlardan yola çıkararak saça sapan fikirlere kapılıyor böyle.

Bilmiyorlar ki zamanında azdırılan erkek çocukları gibi olacak o kızları da. Suç çocukta değil sende. Bu kadar kim şımartılsa psikopat olur.

Bi yetden sonra okumaya dayanamadim. Bence korkulariniz olacaksa cinsiyetten once ya saglikli olmazsa, ya cani yanarsa ona zarar gelirse diye olsun. Ne fark eder kiz erkek. Tabi bende isterim 3 er 3 er iki cinsiyettende bol bol bebelerim olsun. Ama insan hem bakacagi kadar hemde sagligini refahini oncelik olarak dusunecek sekilde ebeveyn olmayi onemsemeli. Gerisi tamamen sacmalik.

Bilmiyorlar ki zamanında azdırılan erkek çocukları gibi olacak o kızları da. Suç çocukta değil sende. Bu kadar kim şımartılsa psikopat olur.
Kesinlikle öyle.
Bu kadar abartılarak, şımartılarak büyütülmenin sonundan hayır çıkmaz.
İki insan cinsinden birinin gerekli özen ve değer de büyütülmesi yeterli illa bir tarafı abartıp diğerini nerdeyse yok sayacağız.

Yahu su konu beni o kadar sinirlendirdi ki şu an. Benim çok şükür 2 tane sağlıklı kızım var. Ne oldu yani 2 side kız olunca arkası da kız olur diye korkuyorum ne demek ağzım açık okudum yazdığını. Şimdi yeniden hamileyim Tabiki gönül olmayanı da tatmak ister ama hersey nasip Allah ne verirse o. Hangi cinsiyet olursa olsun yavrun o senin tabikide çok seveceksin. Bak benim bu gebeliğimde evladımda ense kalınlığı çıktı fetal dna verdim 10 gündür tabiri caizse kan kusuyorum evladım sağlıklı değil mi diye. Sağlıklı olsun da 3 tane prensesim olsun kime ne başımın tacı evlatlarım. Ayrıca nispet niye yapsın eltisi onun çocuğu erkek onu paylaşacak seninki kızdır sende onu paylaş kızımda kızım diye. Kıskanç olan sensin milleti de öyle zannediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…