Çocuk sahibi olmak

Yapmayin bunu kendinize gerçekten yarın muayenem var aşılama yolundayim. Şükredin halimize Allah analı babalı büyutsun inşallah kızı ne oğlanı ne saglikli saatli kucağınıza almayi nasip etsin inşallah rabbim

Siz de böyle bir konu açacak kadar takıyor gibisiniz ama bilemedim yani .
Elbette herkes kiz çocuğunu da erkek çocuğunu da tatmak ister ama takıntı haline getirmez .herkes bu konuda konu açmıyor muhabbet arasında bile geçmiyor . elinizdekine şükredin .
Çocuğu olmayıp kız da olsa erkek de hiç farketmez diyenler le dolu burası benim gibi.
yeter ki anne olabileyim benim de bir evladım olsun diyebiliyorum sadece . Cinsiyetini düşünmek bir yana sadece hamile kalmak istiyorum hiç bir önemi yok inanın cinsiyetinin ne oldugunun .
Secemiyoruz ki zaten Allah neyi nasip ederse o oluyor .olup ta böyle cinsiyete takılanlara kızıyorum .
Siz de hayatta olumsuz şeylere odaklanmamamiz gerektiğini soylemişsiniz ama odaklaniyorsunuz şuan 2,3,4 çocuk doğurmuşsunuz da hepsi kız olmuş gibi düşünüp konuşuyorsunuz .
Ya hiç olmasaydı diye düşün elindekine şükredin. hayat ne getiriyorsa yoluna devam et . 2,3,4 çocuk da yapın ama kız erkek ayırmadan

Son düzenleme:
Nasıl bir zihniyet cidden anlamıyorum. 3 erkek 1 kız evladım var. Hiç öyle bakımsız paspal bir kadın değilim. Asla ama asla severken onlara bakarken bu ayrımı yapmıyorum. Evladın kızı erkeği olmaz.

Ben cinsiyet için çocuk yapılmasının bir insan sorumluluğunun bilincinde olunmamasiyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Sonuçta çünkü siz bunu isteyip sorumluk aldığınızda bir bireye bu dünyada var olması için, rahat ve güzel bir hayat sunmak için mesuliyeti üzerinize almış oluyorsunuz. Peki bunu kız erkek diye bir ayrımı olabilir mi, kesinlikle olamaz. Yani erkek olsun diye kız olsun diye deneyen insanlar hâli hazırda olan bebeklerinin çocuklarının hakkına girme ihtimali çok yüksek. Lütfen bir çocuğunuz olduğunda gerçekten bir tane daha çocuğunuz olmasını istiyor musunuz, kız erkek olarak değil bir insan sorumluluğunu alabilecek misiniz bunu düşünün ve girişin. Sonra o erkek çocuk da kendini sırf cinsiyetinden ötürü üstün gören dengesiz bir şey olup çıkmasın.

Bu sebeple cocuk dogurulurmu?? Bakın size şöyle söyliyim mahallede bir kadın sizin gibi erkek cocuk diye diye 4 tane cocuk dogurdu. 4üde kız. 5. Uzun bir süre olmamis. En son istedigi oldu. 5. Erkek oldu. Oğlu serseri oldu, akıl rahatsızliğı vardı. Ne mi oldu? O cok istedigi oğlu annesini ve babasinı ani bir cinnetle öldürdü. Lütfen böyle seyleri takmayın. Allah ne yaparsa güzel yapar. Evladın kızı erkeği yok. Benim 2 yildir olmuyor. 1tane saglikli bir bebeğim olsun. Cinsiyet asla düşünmüyorum.

Kusucam

Vallahi ne dıyelım sana dua et

Tam bir ruh hastasısın.
Ne evliliğine ne hamileliğine inanmıyorum.
Artık iyice kafayı yediğin için böyle saçma sapan hayallerini yazıp tatmin oluyorsun.
Ama dilerim Allah kalbine göre versin.
Erkek çocuğuna muhtaç kal

Bu arada gerçekten hamile kadınlar hafta hesabı yapar ay değil. Yalan söylediğin o kadar belli ki.
Sana buradan çok gülüyoruz haberin olsun.
Ne mavi gözlü dev cerraaam kocana inanıyorum ne hiç evlenmeyen adamın iki travmatik boşanmadan sonra akli melekelerini kaybetmiş kadınla evleneceğine inanıyorum.
Burada hayallerini yazıp kendini kandiriyorsun. Bir kaç hafta sonra kesin kızım olacak diyeceksin. Çünkü hayallerini yazıyorsun.
Sana tek önerim bir an önce git bir psikiyatristten yardım al cidden yazık sana

Oğlum diye hava atan cariyeye söyleyin osmanlı çökeli seneler oluyor sanırsın padişah cariyesi erkek doğurup sultan olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…