Kahvaltı ederken dinliyorum şu anda. Teşekkürler OliviaBen bazen vaktim bol ise, yemek yaparken müzik dinlemeyi cok severim, bu ara cok begendigim bir sarkiciyi sizlerle paylasmak istedim. Adi : Cesaria Evora, Kap Verde`nin en ünlü bayan sarkici, " Morna" `nin kralicesi lakabi verilmis. Morna melankolik, yavas ve ihtirasli anlaminda. Ne yazikki 2011`de vefat etti 70 yasinda. Isin ilginc yanida bu güzel sesli Diva 47 yasindan sonra ünlü oldu ama dünyaca ünlü oldu. Sahnesinde hep ayakkabisiz ve corapsizdir..
Youtube`a girip playlist yapinca arka arkaya inanilmaz güzel sarkilari dinleyebilirsiniz ve fotograflarinada bakabilirsiniz.
Beni müzigi resmen rahatlatir ve cok mutlu olurum. Gecenlerde arkadaslarim bana geldiginde arka planda caliyordu Cesaria Evora ve hepside cok begendiler. Tabiki bilmiyorum bu tarz severmisiniz ?
Ah sorma çok meraklıyım. Olivia demiş ya multitasking diye. İşte ben bir multitask insanıyım. Aynı anda 5 karpuz taşımaya çalışıyorum. bir konuda araştırma yaparken "aaa bu da güzelmiş, oo bu çok ilginçmiş" diyip 4 kola ayriliyorum... Bunun dezavantajini da çok yaşadım tabi. Sınırlamayı, filtrelemeyi öğrenmek çok zamanımı aldı. Senin gibi insanları cokkkkk seviyorum Kızıl ya. Çoğunluğunun söylediğine hiç aldırmadan ilerlemek her yiğidin harcı değil
Ben yemek hazıramaya kaçtım kızlar. Bu aradaAysar_ demişsin ya ben de en çok bu smiley'i kullanıyorum diye Çok doğru bir tespit olmuş, benim de gün içinde böyle hallerim çok oluyor BİR de iki smiley'i yan yana koyunca çok komik oluyor, bakin: ==>
Ben bazen vaktim bol ise, yemek yaparken müzik dinlemeyi cok severim, bu ara cok begendigim bir sarkiciyi sizlerle paylasmak istedim. Adi : Cesaria Evora, Kap Verde`nin en ünlü bayan sarkici, " Morna" `nin kralicesi lakabi verilmis. Morna melankolik, yavas ve ihtirasli anlaminda. Ne yazikki 2011`de vefat etti 70 yasinda. Isin ilginc yanida bu güzel sesli Diva 47 yasindan sonra ünlü oldu ama dünyaca ünlü oldu. Sahnesinde hep ayakkabisiz ve corapsizdir..
Youtube`a girip playlist yapinca arka arkaya inanilmaz güzel sarkilari dinleyebilirsiniz ve fotograflarinada bakabilirsiniz.
Beni müzigi resmen rahatlatir ve cok mutlu olurum. Gecenlerde arkadaslarim bana geldiginde arka planda caliyordu Cesaria Evora ve hepside cok begendiler. Tabiki bilmiyorum bu tarz severmisiniz ?
Şaşırttın beni Lady, al bendende o kadar.Senle ortak noktamız varmış bak.
Kesinlikle dezavantaj konusunda sana katılıyorum.Bende senin gibi törpülemeye çalışıyorum.
Ay teşekkür ederim.Bende sohbet ettikçe seni sevdim. Kafa dengi derler ya tamda öylesin.
Dur bir düşüneyim;:) Evet doğru bir tespit.
Mesela bizim toplumda yaygın olan elalem ne der gibi bir düşünce tarzından nefret ederim.
Aldırmamayı, kulak asmamayı ise zamanla öğreniyorsun bence.Onlar öyle düşünüyor olabilir ama ben böyle düşünüyorum diyorum.
Kısacası kendi hayatımı kendi doğrularıma göre yaşamayı seviyorum.
Aynen katılıyorum. Güzel bir ikili olmuş. sevdim.
Bendim o Kızıl'cım. Vizyona girdi mi o film? Yoksa çoktan gitti mi? Bende korsan film izlememe takıntısı varLady, bu aralar 'The Theory of Everything' filminden bahsetmiş miydin? Hawking'in hayatını çok merak ettiğini ve filmi izlemek istediğini hatırladım.Ama mesajı bulamıyorum. Yoksa karıştırdım mı söyleyen Lavin miydi
Günaydııııın. Senin iç açıcı kelimelerinle başladım güne Olivia'cım"Kendi hayatimi kendi dogrularima göre yasamayi seviyorum", iste bu !!! Yani sizler bu genc yasta bunun farkinda olmaniz cok ama cok güzzeeelll...
Insan kendisini tanimali ve kendi dogrulariyla yasayinca mutlu oluyor zaten. Cünkü kendi hedeflerini, kendi düsüncelerini var etmekle hayatini kuruyor.
Ben hep sunu demisimdir hayatimda : ben mutlu olmayi seciyorum. Ve hep bu cümleyle yasadim. Ne oldu ? Insanlari bilmeyerek, gercekten bilmeyerek kendime cekmisim, yani esim, arkadaslarim ve ailem, herkes benimle olmaktan mutlu. Herkes iyiki varsin diyor, bize ümit veriyorsun, nese veriyorsun, hep pozitif düsünüyorsun ve bu pozitifligin bizlerede yansiyor demeleri beni mutlu ediyor.
Var olmak bu benim icin. Komsumdan tutda postacima kadar, sevgi ve saygiyla yaklasiyorum ve onlarda aynen sevgi ve saygiyla karsilik veriyor. Yanimda calisan personelimle, hastalarimla onlarin benim icin cok önemli oldugunu hissetiriyorum ve onlarda kendilerini öyle hissetmesi beni mutlu ediyor.
Hep iyi tarafdan bakmak, tabiki polyanacilik degil demek istedigim, ama iyi yönleri ön plana alinca kötü arkada kaliyor. Ha disiplin ve titizligi severim o baska ama hep sunu derim elinizden gelen en iyisini yapmaya calisin.
Birde ne yaparsaniz gencliginizde yaparsiniz. Onun icin genclikte zorda olsa cok efor saglayip, gelecege yatirim yapmadan hayat ne yazikki yürümüyor
Bazen inanamiyorum insanlara, cünkü hep baskalarindan bekliyor mutlulugu. Cem Yilmaz`in dedigi gibi : Sevgi icimizde...ve hep saglikli oldugumuz icinde sükür etmek lazim, daha ne olsun ?
Üniversitenin son yılında, bu arada ben Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okudum, kütüphanenin ortasında durup, etrafıma dehşetle bakıp, "asla zamanım yetmeyecek, asla istediğim her şeyi okuyup bitiremeyecegim" diyip depresif olmuştumŞaşırttın beni Lady, al bendende o kadar.Senle ortak noktamız varmış bak.
Kesinlikle dezavantaj konusunda sana katılıyorum.Bende senin gibi törpülemeye çalışıyorum.
Ay teşekkür ederim.Bende sohbet ettikçe seni sevdim. Kafa dengi derler ya tamda öylesin.
Dur bir düşüneyim;:) Evet doğru bir tespit.
Mesela bizim toplumda yaygın olan elalem ne der gibi bir düşünce tarzından nefret ederim.
Aldırmamayı, kulak asmamayı ise zamanla öğreniyorsun bence.Onlar öyle düşünüyor olabilir ama ben böyle düşünüyorum diyorum.
Kısacası kendi hayatımı kendi doğrularıma göre yaşamayı seviyorum.
Aynen katılıyorum. Güzel bir ikili olmuş. sevdim.
"Kendi hayatimi kendi dogrularima göre yasamayi seviyorum", iste bu !!! Yani sizler bu genc yasta bunun farkinda olmaniz cok ama cok güzzeeelll...
Insan kendisini tanimali ve kendi dogrulariyla yasayinca mutlu oluyor zaten. Cünkü kendi hedeflerini, kendi düsüncelerini var etmekle hayatini kuruyor.
Ben hep sunu demisimdir hayatimda : ben mutlu olmayi seciyorum. Ve hep bu cümleyle yasadim. Ne oldu ? Insanlari bilmeyerek, gercekten bilmeyerek kendime cekmisim, yani esim, arkadaslarim ve ailem, herkes benimle olmaktan mutlu. Herkes iyiki varsin diyor, bize ümit veriyorsun, nese veriyorsun, hep pozitif düsünüyorsun ve bu pozitifligin bizlerede yansiyor demeleri beni mutlu ediyor.
Var olmak bu benim icin. Komsumdan tutda postacima kadar, sevgi ve saygiyla yaklasiyorum ve onlarda aynen sevgi ve saygiyla karsilik veriyor. Yanimda calisan personelimle, hastalarimla onlarin benim icin cok önemli oldugunu hissetiriyorum ve onlarda kendilerini öyle hissetmesi beni mutlu ediyor.
Hep iyi tarafdan bakmak, tabiki polyanacilik degil demek istedigim, ama iyi yönleri ön plana alinca kötü arkada kaliyor. Ha disiplin ve titizligi severim o baska ama hep sunu derim elinizden gelen en iyisini yapmaya calisin.
Birde ne yaparsaniz gencliginizde yaparsiniz. Onun icin genclikte zorda olsa cok efor saglayip, gelecege yatirim yapmadan hayat ne yazikki yürümüyor
Bazen inanamiyorum insanlara, cünkü hep baskalarindan bekliyor mutlulugu. Cem Yilmaz`in dedigi gibi : Sevgi icimizde...ve hep saglikli oldugumuz icinde sükür etmek lazim, daha ne olsun ?
Yazdıklarınıza ba-yıl-dımmm.Bir de ben şunu eklemek istiyorum. Senin verdiğin ilkeler doğrultusunda yaşayan bir insanın ilkeleri çok evrensel, özgürlük kavramını özümsemiş düzeyde oluyor. İşte eğer böyle ilkelere sahipsen başkalarının söylediklerine aldırmadan yaşamayı hakediyorsun. Yoksa etrafımda 'kafasına göre' yaşayan bir ton insan var. Hepsi bir gün bencillikten ölecek..... Ama Kızıl'daki ya da sendeki durum öyle değil. İnsanların söylediklerine aldirmiyorsunuz çünkü bir sürü farklı bakış açısının mümkün olduğunu biliyorsunuz. Bu çok emek isteyen, herkese nasip olmayan bir özellik.
Üniversitenin son yılında, bu arada ben Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okudum, kütüphanenin ortasında durup, etrafıma dehşetle bakıp, "asla zamanım yetmeyecek, asla istediğim her şeyi okuyup bitiremeyecegim" diyip depresif olmuştumÇocukluk işte Ders çalışmaktan beynim bulanmıştı herhalde. Sanırım yüksek lisansta kendimi sınırlamayı öğrendim, öğrenmek zorunda kaldım
Yok vizyona daha girmedi. 27 şubat diye hatırlıyorum. Bir kez daha bak istersen.Oscar 22 şubatta. En iyi filmleri törene kadar izlemek istiyorum bu yıl. Vizyonda olsaydı internetten izlemek yerine sinemaya giderdim.Bendim o Kızıl'cım. Vizyona girdi mi o film? Yoksa çoktan gitti mi? Bende korsan film izlememe takıntısı varEn kötü ihtimale digiturk'ten izlerim.
Merhabaaaa,
simdi cogunuzun sasirdiginin farkindayim, zira böyle kadinlardami var diye düsüneniz vardir kesin. Ama var...
Mesela ben...Hayatimda hic bir zaman cocuk yapma istegi olusmadi, oysa herseyim dört dörtlükdü ve isteseydim cocukda yapabilirdim ama yapmadim ve yapmayacagimda. Hayatim öylesine güzel ve düzgün gidiyorduki cocuk sahibi olmamanin eksikligini hic yasamadim.
Mutsuzmuyum, hayir hic mutsuz degilim, cünkü hayat o kadar güzelki, ben ancak bu güzellikleri yasamakla mesgulum. Konuyu acmamin nedeni su : her kadinin anne olma mecburiyeti yok demek istiyorum. ne zaman kendinizi hazir hissettiginizde anneligi yasayin. Ayaklari üzerinde duran, okumus, egitimli ve kendinizin gelecegi icin herseyi yapmissaniz, karsinizdaki insanda iyi bir baba olacagindan eminseniz iste o zaman cocuk yapin derim. Veya benim gibi hic yapmayi düsünmüyorsanizda, yapmayin, inanin yinede mutlusunuz yinede mutlusunuz...
Not: burasi cocuk sahibi olmayan ( tibbi yönden olamayanlar veya bilincli olmak istemeyen ) tüm kadinlarin sohbet alani !!! Anneler icin cok konular ve temalar var kadinlar kulübünde. Anne olmayanlar veya olamayanlarinda kendi aralarindada bir sohbet alani olsun !
Merhaba Cennet Kokusu_herşeyim mükemmel çok şükür. Ancak çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. 1 yılım eşimi ikna etmekle geçti. Bir yılım da her ay bu ay yine kanamam olacak mı diye düşünmekle. Şu an tedavi görüyorum. Bakalım ne olacak. Çocuk başka bir şey. Bence sonradan üzülüp üzülmeyeceğinizi iyi düşünün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?