Kizil`im kendim icin diyebilirimki bana anlamsiz geliyor, cünkü bir cocuga cok anlamlar birden yükleniliyor, yani ben yaslaninca yanliz kalmayacagim, cocugum hep yanimda olacak, ben yaslaninca cocugum bana bakacak, bana hep destek cikacak, beni hep sevecek, mutlu cocuk olacak, evliligimi kurtaracak, yuvami daha cok baglayacak, daha cok evimize nese katacak, daha cok esim bize düskün olacak, daha cok itibar görecegim cevrede, cocugum olursa iste o zaman aile olacagiz vs. vs. hayir bir cocuk sadece bir cocuk, o ne senin hayatini kurtaracak, o nede senin yuvani kurtaracak,nede seni bir aile yapacak, bunlarin hepsini siz ebeveynler yapip cocugunuza sunmaniz gerekiyor aslinda.
Ve dogurduktan sonra sadece senin bakis acina bagli.
Eger cocugunu cok seversen ve onu dogurdugun icin mutlu isen, o cocuk sana mutluluk gibi gelecek, ama borderlain psikolojik hastaysan o cocukda seni kurtarmayacak. Yine psikolojik hasta kalacaksin. Yuvan iyi degilse o cocuk senin yuvani kurtaramayacak, eger esin seni aldatiyorsa yine aldatacak, yani cocuk kutudan cikan mucize sihirli birsey degil. Cok büyük anlam ve yük yükleniyor bebeklere ve buna karsiyim. Benim icin bir anlami yok, sadece bir cocuk, benim istedigim icin dogurdugum, ona maddi ve manevi güzel bir hayat sunacagim bir insan. Bu kadar...baskada mucizesi yok...gercekler bu..
Yiiipppiiiiiii bu arada az kaldi hafta sonu....gelsin eglenceler size hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum...