- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
Ben bazen vaktim bol ise, yemek yaparken müzik dinlemeyi cok severim, bu ara cok begendigim bir sarkiciyi sizlerle paylasmak istedim. Adi : Cesaria Evora, Kap Verde`nin en ünlü bayan sarkici, " Morna" `nin kralicesi lakabi verilmis. Morna melankolik, yavas ve ihtirasli anlaminda. Ne yazikki 2011`de vefat etti 70 yasinda. Isin ilginc yanida bu güzel sesli Diva 47 yasindan sonra ünlü oldu ama dünyaca ünlü oldu. Sahnesinde hep ayakkabisiz ve corapsizdir..
Youtube`a girip playlist yapinca arka arkaya inanilmaz güzel sarkilari dinleyebilirsiniz ve fotograflarinada bakabilirsiniz.
Beni müzigi resmen rahatlatir ve cok mutlu olurum. Gecenlerde arkadaslarim bana geldiginde arka planda caliyordu Cesaria Evora ve hepside cok begendiler. Tabiki bilmiyorum bu tarz severmisiniz ?
Youtube`a girip playlist yapinca arka arkaya inanilmaz güzel sarkilari dinleyebilirsiniz ve fotograflarinada bakabilirsiniz.
Beni müzigi resmen rahatlatir ve cok mutlu olurum. Gecenlerde arkadaslarim bana geldiginde arka planda caliyordu Cesaria Evora ve hepside cok begendiler. Tabiki bilmiyorum bu tarz severmisiniz ?