Kizlar son anda Interstellari bulduk gec vakit olacak ama muhakkak gidiyoruz. Bu filme bakmazsam, cok büyük ayip olur Christopher Nolan`in yüzüne bakamam yani.
Inception`ide begendigim icin, birde bu Kadar övdün Kizilim, artik gitmek farz oldu.
Yorumumu baktiktan sonra yazarim, az buz degil 2 Saat 49 dakika. Hadi bakalim kolay gelsin
Gidecek olmana sevindim.
Herşeyden önce senin donanımındaki bir insanın bu filmi görmesi gerek diye düşünmüştüm
Bende 2.kere gitmeyi düşünüyordum fakat gideceğim yerlerde geçen hafta vizyondan kalkmış.Hemde vakit yok.
Hem katılıyorum hem katılmıyorum.Hollywood filmleri didaktiktir çoğunlukla. Hiç gerek yok astronomi önbilgisine
En basiti zaman bükülmesi,solucan deliği,kara delikler nedir bilip gitmek daha iyi bence.
Oliviacım, filme vizyona girdiği ilk gün gidip notlar alıp akabinde eleştirileri yorumları okuyup ikinci kez giden duydum.İlk gidişte çözülecek bir film değil bence. Bende internet ortamlarına düşmesini bekliyorum ikinci kere izlemek için.Bu esnada kritik ve eleştiri yazıları biriktiriyorum.Müsait bir zamanımda özel vakit ayırıp okumalarımı araştırmalarımı yapacağım. Filmin dvd'si çıkınca da alacağım.Bu arada filme dair çok beğeni ve övgüler olsa da olumsuz eleştirilerde var. Yalnız bazı insanlar belgesel ile bilimkurguyu karıştırıyorlar. İkisinin ayrımını yapamıyorlar mıdır nedir.Ben bu arada gitmeden önce biraz Astronomie ögreneyim kizlar, dis cekmeye benzemez bu olay...