- 30 Aralık 2009
- 22.686
- 88.297
- 40
-
- Konu Sahibi captain price
Ben de :)Bu yaşıma geldim hala polo dan giyinemedim
Yıllardır borç ödemekten
En fazla Polo denilen markanın bir montu 1000 liraSanki pazardan 20 liralık tişört almış gibi yazmış dimi
En fazla Polo denilen markanın bir montu 1000 liraBiz ölmüşüz ağlayanımız yok.
Daha 1 hafta oldu alalı 230 teeeleeee1.000 liralık hiç montum olmadı
Ben marka takılmam dediğimde normal zincir olmayan marka olmayan bir mağaza kastetmiştim. Lcw bile uçuk ve malları artık kaliteli değil. Kotondan eşime mont aldık tiftik tiftik iplendi. O yüzden artık belli yerlerden alıyoruz o markalardan daha kaliteli çıkıyor. Polo dan çok eskiden alışveriş yapmıştım birdaha yapamam herhaldePolodan eşime t-shirt bakayım dedim sezon sonu için en ucuzu o da bedeni yoktu 70 lerden başlıyordu.
Benim beğendiklerim 150 TL civarında idi alamadım valla.
Çocuk reyonları zaten ucuz degil.
Sezonunda ise yanına bile yaklasamiyorum ben.
Ne bileyim koton ve polo takılırım deyince ucuz değil zaten.
Sanki pazardan 20 liralık tişört almış gibi yazmış dimi
Geçen sene banka promosyonu vs gibi indirimlerle 375 liraya almıştım. Aynı mont şu an 900 lira olmuş. Benimki sayılır mı1.000 liralık hiç montum olmadı
Valla bana annem zamanında bir iki tshirt almıştı, tanesi 50 TL falandı. Biliyor kıyıp vermem o parayi. Sezonda zaten imkansız yani. Geçen gün indirim takip edip çanta aldım 179 TL'ye. Oda kendime aylardan sonra armağanım oldu.Bu yaşıma geldim hala polo dan giyinemedim
Yıllardır borç ödemekten
Daha 1 hafta oldu alalı 230 teeeleeee
markasız :)
Geçen sene banka promosyonu vs gibi indirimlerle 375 liraya almıştım. Aynı mont şu an 900 lira olmuş. Benimki sayılır mı
Valla bana annem zamanında bir iki tshirt almıştı, tanesi 50 TL falandı. Biliyor kıyıp vermem o parayi. Sezonda zaten imkansız yani. Geçen gün indirim takip edip çanta aldım 179 TL'ye. Oda kendime aylardan sonra armağanım oldu.
Mecbur aldım diyelimGüle güle kullan canım.
Ben alamıyorum ama alanlar da kullansınlar çok mutlu oluyorum
Mektebimin ortaokul kısmından çok memnun kalmıştık. Ama lisesini kesinlikle tavsiye etmem.ted,yukselen, mektebim ve sınav okullari nasıl?
ben seneye pandemi biterse kizimi sinavin anaokullarina gondereyim diye dusundum ama etrafimda pek bilen yok bu okullari
benim LCW me pahalı diyenler nerede acaba
bakchamallows konu açtı ekonomiye geçinemeyenler diye, ben de sabah yaptığım alışveriş yazdım
kalem kalem
hatta ürün adeti olan 1 kalmış da arkadaş kağıt havluyu 124 TL sanmış da gözleri yerinden çıkmış
marka denilince insanlar vakko falan mı sanıyor
hoş yıllar önce oğlum bebek, zara mı şimdi hatırlayamadım bir mağazaya girecektik aman pahalıdır dedim, eşim olsun dedi
neyse baktık bir şey beğendik, pahalı değil aksine ucuzdu
bangladeşte mi ne üretilmişti
markaların da adı kaldı da yani bir sweet 130 TL olan yer ucuz değil
yani sana çıkardığımız hesaplarda bu tarz alışverişler yok(((
Mecbur aldım diyelimbenim bu ara aile durumlarım karışık, annemlerdeyim. Esyam cok az, diğer çantamda bir yerinden hafif koptu. İşe giderken biraz eli yüzü düzgün olsun dedim.
İnşallah çok çok daha güzelleri senin olsun cnm
Bendeki durumda aynısı maalesef...çocukluktan gelen bu psikoloji nasıl düzelir bilmiyorum. Hiç parasız kalmadık ama bilinç altında sürekli ucuza kaçma yada herşeyi gereksiz görme durumu oluşmuş. Hani ruhum fakir derler ya, milyonlarimda olsa yine böyle olurum sanırım. Tek güzel yanı sadece kendime cimriyim. Aileme, çocuğuma gözü kapalı harcayabiliyorum. Sonra kendimden kısıyorum ama her kuruşu sonuna kadar helal olsun...Bende artık öyle bir psikoloji olmuş ki, önceden zor durumlarda alamıyordum.
Şimdi durumumuz o kadar zor değil ama yine de alamıyorum.
Ve bu psikolojiyi nasıl atlatacağım hiç bilmiyorum.
Şuan param olsa 500 tl ye ayakkabı alamam mesela.
Kıyamıyorum mu diyeyim yoksa o kötü günler tekrar mı gelir diye galiba kendimi savunmaya alıyorum.
İnşallah tatlım
Bendeki durumda aynısı maalesef...çocukluktan gelen bu psikoloji nasıl düzelir bilmiyorum. Hiç parasız kalmadık ama bilinç altında sürekli ucuza kaçma yada herşeyi gereksiz görme durumu oluşmuş. Hani ruhum fakir derler ya, milyonlarimda olsa yine böyle olurum sanırım. Tek güzel yanı sadece kendime cimriyim. Aileme, çocuğuma gözü kapalı harcayabiliyorum. Sonra kendimden kısıyorum ama her kuruşu sonuna kadar helal olsun...
15 yıllık evlilik hayatımda kendime 3 kere mont aldım. :)Güle güle kullan canım.
Ben alamıyorum ama alanlar da kullansınlar çok mutlu oluyorum
Canım ben 500 tl'ye ayakkabı hiç almadım mesela.Bende artık öyle bir psikoloji olmuş ki, önceden zor durumlarda alamıyordum.
Şimdi durumumuz o kadar zor değil ama yine de alamıyorum.
Ve bu psikolojiyi nasıl atlatacağım hiç bilmiyorum.
Şuan param olsa 500 tl ye ayakkabı alamam mesela.
Kıyamıyorum mu diyeyim yoksa o kötü günler tekrar mı gelir diye galiba kendimi savunmaya alıyorum.
İnşallah tatlım
Damdan benim lafım sana değildi zaten
Sadece garip geldi poloya ucuz demeleri.
Ondan eleştirildi.
Yoksa iyi kazanana tabi ki de ucuz gelir.
Ama lcw nerede polo nerede
Bilemiyorum Altan kafam çok karışık
Her şeyi göze aldım yapıyorum bebeyi