- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.928
-
- Konu Sahibi captain price
Yani 4 5 bin lira ile 2 çocuğa her şeyiyle yetip, evi geçindirebiliyoruz, kira da ödüyoruz diyorsunuz.Maddi yönden düşünmeniz gereken bisey yok bence biz bir maaşla kira kredi ödüyoruz sizin maasin yari kadar bi miktarla 2 cocuk büyütüyorum tabi suan okula kreşe gidecek yasta değiller ilerde masraf artacak ama suan gayet iyi idare ediyoruz.faizler düşünce ev almak istiyoruz felan yani siz o maaşla hayli hayli idare edersiniz
başka dünyalarda olmalıYani 4 5 bin lira ile 2 çocuğa her şeyiyle yetip, evi geçindirebiliyoruz, kira da ödüyoruz diyorsunuz.
Nerede yaşıyorsunuz?
Gerçekten sinir bozucu olmaya başladı ama.başka dünyalarda olmalı
gelirimiz az yetiremiyoruz ama idare ediyoruz diyenlere saygım sonsuz ama bol bol yetiyor hatta kredi ödüyoruz hatta altın biriktiriyoruz hatta lüks bile yaşıyoruz demezler mi ben de şalter atıyorGerçekten sinir bozucu olmaya başladı ama.
Kendin nasıl yaşıyorsan yaşa da çocuk ihtiyaçları başka bir şey.
Öğrenilmiş tamahkarlığı ona da aşılamak ve bunu ‘en iyisi’ diye lanse etmek ciddi anlamda çok zararlı.
Ekonomi konularında kendimi ortaya atıp kredi kartı ekstremle Fatma girik gibi yere serilmek istiyorum ahshdjdkrdkkfkdkgelirimiz az yetiremiyoruz ama idare ediyoruz diyenlere saygım sonsuz ama bol bol yetiyor hatta kredi ödüyoruz hatta altın biriktiriyoruz hatta lüks bile yaşıyoruz demezler mi ben de şalter atıyor
Aman bir dur, ortalık zaten karışıkEkonomi konularında kendimi ortaya atıp kredi kartı ekstremle Fatma girik gibi yere serilmek istiyorum ahshdjdkrdkkfkdk
hep kadınların premsesliği. eskiden tarlada doğuruluyormuş ayolllAman bir dur, ortalık zaten karışık
Maddi yeterlilik geçti, özel devleti doğumun kuş kondurmasındayız şuan
O da bir şey mi, hastanede ben tarlada gibi doğurdum heheytthep kadınların premsesliği. eskiden tarlada doğuruluyormuş ayolll
Muz ve peynir üst limitimiz işte, halimiz ortada görüyorsunuzGene ekonomili maddiyatlı soru gene havada uçuşan muzlar peyniler
benim kızı vakumla aldılar bir kaç ay çocuğun kafası sipsivri idi sonra düzeldi çok şükürO da bir şey mi, hastanede ben tarlada gibi doğurduk heheytt
Muz demeyin ya, yaram var.Muz ve peynir üst limitimiz işte, halimiz ortada görüyorsunuz
ucuza muz var da çürük çarık hepMuz demeyin ya, yaram var.
İleride bir dernek falan kurarsam muzhane yapacağım adını, gelene gidene dağıtacağım.
Kadın delirmiş diye şikayet ederler sonra beni de neyse, muz görmeden büyümesin çocuklar.
Nasıl bir yara bu film?Muz demeyin ya, yaram var.
İleride bir dernek falan kurarsam muzhane yapacağım adını, gelene gidene dağıtacağım.
Kadın delirmiş diye şikayet ederler sonra beni de neyse, muz görmeden büyümesin çocuklar.
Birkaç sene önce bir olay duydum.Nasıl bir yara bu film?
Çocuklar herşeyin en güzelini görseler hep keşke.
okulda hiç tost alamayan çocuk gördüm ben .kızımın tostuna doğru bakıp teyze dedi ben çok severim çıtır çıtır yerim olsa ama param yok harçlığım yok kantinci teyze de borca vermiyor dedi.çok üzüldüm hemen ona da aldım sanki milyarlar vermişim gibi sevindi çocuk.evinde kaşar peyniri hiç yok demek ki olsa normal ekmeğede yaptırır yerdi tost ekmeği olmasa da olurdu .kaşar da lükssBirkaç sene önce bir olay duydum.
Bir anne, ank nın göbeğinde, ilkokul 1 e giden çocuğu için, öğretmenine gidip beslenme listesini değiştirmesini istemiş çünkü o çocuk ‘muz’ un ne olduğunu bilmiyor, hayatı boyunca da görmemiş, erişememiş ve bu değişmeyecek.
Komik belki ama karakterimde yara açtı, beni derinden etkileyip yüklerimi hafifleten bir olay bu.
Vazgeçmem dediğim birçok şeyden, aldığım çoğu üründen yani fuzuli ve belki de kibirli tüketimimden bu duyduklarımdan sonra gönül rahatlığı ile vazgeçtim, hala çok yolum var gerçi vs.
Anlatabildim umarım.
Elbet öyle ceycey.okulda hiç tost alamayan çocuk gördüm ben .kızımın tostuna doğru bakıp teyze dedi ben çok severim çıtır çıtır yerim olsa ama param yok harçlığım yok kantinci teyze de borca vermiyor dedi.çok üzüldüm hemen ona da aldım sanki milyarlar vermişim gibi sevindi çocuk.evinde kaşar peyniri hiç yok demek ki olsa normal ekmeğede yaptırır yerdi tost ekmeği olmasa da olurdu .kaşar da lükss
İkisi de çok uzak bana. İş arkadaşımın eşi de Balgat koruda doğum yapmis. Hastane iyi ama dökülüyor, çok eski her şey demişti. Ama dediğim gibi ikisi de uzak. Acil durumda vs yetişmek çok zaman alır. O yüzden yakın olsun istiyorum açıkçası.Sincan Koru tavsiye ederim.Balgat Koru hastanesine göre de daha iyi yoğun bakım ünitesi var.