- 17 Aralık 2015
- 26.511
- 48.279
-
- Konu Sahibi captain price
detay vermez tabi veremez.sanırım devlet sırrı, bir türlü detay vermiyorlar. Bizde ucundan nasiplensek nolur ki?
Buda yeni level sanırım, asgari ücretle çocuğunu özel okulula gönderdiğini iddia edenler in, çok iyi geçindindigini zannedenler outasgari ücretle özel okula gonderiyorum bile dediler ayol
yok ben evine 2 asgari ücret girip çocugunu gercekten ozel okulda okutan birini taniyorum.Buda yeni level sanırım, asgari ücretle çocuğunu özel okulula gönderdiğini iddia edenler in, çok iyi geçindindigini zannedenler out
Bari işkembeden sallamasınlar... Bu ayki kredi kartı borcum 2600tl geldi, aldığım yaptığım hiç bir ekstra yok. Market alışverişinin çoğunu da karttan yapmadım. Ya ben çok salağım, ya da millet ekstra akıllı.detay vermez tabi veremez.
ya uyduruyor yada kaynak başka çünkü bilmem anlatabildim mi
ekstra akıllı takiliyorlar çoğuBari işkembeden sallamasınlar... Bu ayki kredi kartı borcum 2600tl geldi, aldığım yaptığım hiç bir ekstra yok. Market alışverişinin çoğunu da karttan yapmadım. Ya ben çok salağım, ya da millet ekstra akıllı.
Bunlar hiç inandırıcı değil. Her gün makarna pilav yediğinizi varsayıyorum yok yine olmuyor. Ev kirası, kredi borcu, faturalar, yeme içme masrafı, çocuk(lar)... bir kredi borcuna daha girecekmişsiniz de en makul ev bile düşük faizle dahi olsa geri ödemeli ne kadar masraflı.. iki çocuk diyorsunuz yahu. Bir çocuğum var yeme içmesi bizden daha masraflı. Her gün havyar yiyelim demiyorum. Et, balık, yumurta, kuruyemiş bunlar zorunlu ihtiyaçlar bir çocuğun sağlıklı gelişimi için. (Elbette bizler için de) Ordan burdan kısarak çocuk büyütmek zorunda kalanları anlıyorum ama bunları yaparak ohooo yetiyor da artıyor diye şükürcülük oynayanları anlamıyorum.Maddi yönden düşünmeniz gereken bisey yok bence biz bir maaşla kira kredi ödüyoruz sizin maasin yari kadar bi miktarla 2 cocuk büyütüyorum tabi suan okula kreşe gidecek yasta değiller ilerde masraf artacak ama suan gayet iyi idare ediyoruz.faizler düşünce ev almak istiyoruz felan yani siz o maaşla hayli hayli idare edersiniz
Batıda küçük bi şehirde diyimYani 4 5 bin lira ile 2 çocuğa her şeyiyle yetip, evi geçindirebiliyoruz, kira da ödüyoruz diyorsunuz.
Nerede yaşıyorsunuz?
Neresi orası, peynirin(Ezine) etin (anrikot veya kemiksiz kuzu) muzun( ithal) bademin ( Datça) pastırma (antrikot çemensiz) kg. fiyatı ne kadar? Lütfen yazın, yemin ederim bu hesap tutarsa oraya hemen tayin isteyeceğimBatıda küçük bi şehirde diyim
Şükurculuk oynamıyorum gerçekleri diyorum..2 ay sonra kredi bitince bize 1500 fazladan kalacak birazda birikmisimiz var onlarlada ev alicaz..hergun pilav yemiyorum tabi ki hafta 2 gün dışarıdan yiyoruz değişiklik olsun diye.. her hafta pazarimi yaparım haftalık market alışverişi olur çocukların sutu maması bizim aburcubular için genelde..yazin tatilede gittik 2 3 degisik şehirler de haftalık tatil yaptık vs yani gerçekten yetiyor ...tabi çokça şükürde ediyorum herseyin en iyisini istemiyorum ihtiyacımı karşılasın yeter..Bunlar hiç inandırıcı değil. Her gün makarna pilav yediğinizi varsayıyorum yok yine olmuyor. Ev kirası, kredi borcu, faturalar, yeme içme masrafı, çocuk(lar)... bir kredi borcuna daha girecekmişsiniz de en makul ev bile düşük faizle dahi olsa geri ödemeli ne kadar masraflı.. iki çocuk diyorsunuz yahu. Bir çocuğum var yeme içmesi bizden daha masraflı. Her gün havyar yiyelim demiyorum. Et, balık, yumurta, kuruyemiş bunlar zorunlu ihtiyaçlar bir çocuğun sağlıklı gelişimi için. (Elbette bizler için de) Ordan burdan kısarak çocuk büyütmek zorunda kalanları anlıyorum ama bunları yaparak ohooo yetiyor da artıyor diye şükürcülük oynayanları anlamıyorum.
Et fiyatlarını inanın bilmiyorum :)) kurbanda kestiğimiz etleri yiyoruz hala :)) neyse şaka bi yana ev kiramiz 800 bindiğim araba 120 bin 90 binde birikmisim var..arabanın taksiti bitince ev kredisine girmeyi düşünüyoruz burda site içinde güzel bi dairenin fiyatları 300 350 bin arası..Neresi orası, peynirin(Ezine) etin (anrikot veya kemiksiz kuzu) muzun( ithal) bademin ( Datça) pastırma (antrikot çemensiz) kg. fiyatı ne kadar? Lütfen yazın, yemin ederim bu hesap tutarsa oraya hemen tayin isteyeceğim
Not: sadece pastırma ve badem tutsa ona da tavım
Nasıl her hafta dışarda yiyorsunuz? Lahmacunun tanesi 8 lira burda en ucuzu o. Çocuklar birer tane yede eşiniz iki tane etti mi 5 lahmacundan 40 lira, iki kere diyorsunuz sadece haftada 80 dışarda yemek yemek. Sadece lahmacun. Birinde iskender yeseniz 40 liradan 160 lira eder zaten. Biz haftada bir iki sipariş verdiğimiz için sizin iki katı gelirle ay sonunu getiremiyoruz.Şükurculuk oynamıyorum gerçekleri diyorum..2 ay sonra kredi bitince bize 1500 fazladan kalacak birazda birikmisimiz var onlarlada ev alicaz..hergun pilav yemiyorum tabi ki hafta 2 gün dışarıdan yiyoruz değişiklik olsun diye.. her hafta pazarimi yaparım haftalık market alışverişi olur çocukların sutu maması bizim aburcubular için genelde..yazin tatilede gittik 2 3 degisik şehirler de haftalık tatil yaptık vs yani gerçekten yetiyor ...tabi çokça şükürde ediyorum herseyin en iyisini istemiyorum ihtiyacımı karşılasın yeter..
2 üç kez tatile bile gidebiliyorsunuz yani? Batıda küçük bir il derken Berlin in batı yakası veya Ottowa nın batısı filan sanırım kastettiğiniz? Ay ben Türkiye'de siniz sandım yaŞükurculuk oynamıyorum gerçekleri diyorum..2 ay sonra kredi bitince bize 1500 fazladan kalacak birazda birikmisimiz var onlarlada ev alicaz..hergun pilav yemiyorum tabi ki hafta 2 gün dışarıdan yiyoruz değişiklik olsun diye.. her hafta pazarimi yaparım haftalık market alışverişi olur çocukların sutu maması bizim aburcubular için genelde..yazin tatilede gittik 2 3 degisik şehirler de haftalık tatil yaptık vs yani gerçekten yetiyor ...tabi çokça şükürde ediyorum herseyin en iyisini istemiyorum ihtiyacımı karşılasın yeter..
Yani işte bende yetiremeyenleri anlamiyorum gerçekten..cocuklar daha bebek oldugu için lahmacun yemiyorlar :)) burda da 8 lira lahmacun..bilmiyorum gerçekten yetiyor ve kenarada 3 5 biseyler atıyorum öyle herseyden kismiyorum daNasıl her hafta dışarda yiyorsunuz? Lahmacunun tanesi 8 lira burda en ucuzu o. Çocuklar birer tane yede eşiniz iki tane etti mi 5 lahmacundan 40 lira, iki kere diyorsunuz sadece haftada 80 dışarda yemek yemek. Sadece lahmacun. Birinde iskender yeseniz 40 liradan 160 lira eder zaten. Biz haftada bir iki sipariş verdiğimiz için sizin iki katı gelirle ay sonunu getiremiyoruz.
Ay sinirim bozuldu yemin ederim ya. Bir de biriktirmişsiniz ya. Kurbanda kaç kilo et ayırıyorsunuz da bütün sene yetiyor. Etten kısıyorsunuz demek ki. Hiç kısmıyoruz demeyin. Haftada kaç gün kırmızı et ve balık yiyorsunuz?Et fiyatlarını inanın bilmiyorum :)) kurbanda kestiğimiz etleri yiyoruz hala :)) neyse şaka bi yana ev kiramiz 800 bindiğim araba 120 bin 90 binde birikmisim var..arabanın taksiti bitince ev kredisine girmeyi düşünüyoruz burda site içinde güzel bi dairenin fiyatları 300 350 bin arası..
Çocuklarınız dışardan ne yiyor? Lahmacun en ucuzu diye dedim. Hamburger flnsa zaten haftada iki kere 150lira gider en az. Siz yemeseniz tek çocuklar yese bile.Yani işte bende yetiremeyenleri anlamiyorum gerçekten..cocuklar daha bebek oldugu için lahmacun yemiyorlar :)) burda da 8 lira lahmacun..bilmiyorum gerçekten yetiyor ve kenarada 3 5 biseyler atıyorum öyle herseyden kismiyorum da
2 üç kez tatile bile gidebiliyorsunuz yani? Batıda küçük bir il derken Berlin in batı yakası veya Ottowa nın batısı filan sanırım kastettiğiniz? Ay ben Türkiye'de siniz sandım yailahi, ben de diyorum Türkiye'de mümkün değil
Çocuklarım sut içiyorlar dışarıdan yemiyorlar dahaÇocuklarınız dışardan ne yiyor? Lahmacun en ucuzu diye dedim. Hamburger flnsa zaten haftada iki kere 150lira gider en az. Siz yemeseniz tek çocuklar yese bile.
Ablacım kurbanın senesi geldi, ne kesiyorsunuz siz mamut mu?Et fiyatlarını inanın bilmiyorum :)) kurbanda kestiğimiz etleri yiyoruz hala :)) neyse şaka bi yana ev kiramiz 800 bindiğim araba 120 bin 90 binde birikmisim var..arabanın taksiti bitince ev kredisine girmeyi düşünüyoruz burda site içinde güzel bi dairenin fiyatları 300 350 bin arası..
Bebek dediğiniz ne kadarlık bilemiyorum da, ek gıdadan sonra da her şeyin organiğini alıyorsunuz yine bir ton ayrı market masrafıydı bizde.Yani işte bende yetiremeyenleri anlamiyorum gerçekten..cocuklar daha bebek oldugu için lahmacun yemiyorlar :)) burda da 8 lira lahmacun..bilmiyorum gerçekten yetiyor ve kenarada 3 5 biseyler atıyorum öyle herseyden kismiyorum da