İçim şişti valla. Bu hayatı seviyorsun belli ki.

Evet boşandım.cocugumda vardı.bende açıkçası çok korktum.ama boşanmaktan değil peşimden ayrilmamasindan.siddet iskence küfür hakaret bağımlılık derken keşke daha erken yani hamileyken bosansaydim.cocugum o evde dogmasaydi.ama zararın neresinden dönersen kâr.
Aşk sevgi hepsi geçiyor.neden kendimden cocugumdan geçeyim.o adamdan vazgeçer yoluma bakarım.o kadar da büyük konusuyorum.insan bir kez çekince artık gözü de korkmuyor.benim buralara yazıp akıl alma şansım da yoktu şimdi kadınlar yazıyor ne yapsam diye.bazilarinin hafif geçecek dertleri ama bu kadar ciddi konuda düşünmeye gerek bile yok bence
O kadar rahatlamışim şuan görüyorum.sizde çocuğunuz da olsa bosanirdiniz diye diye düşündüm haksız mıyım.

kesinlikle boşanırdım çocukta benle birlikte o eziyeti yasiyacak neden hem kendime hem o masuma yasatayim

Ben djital tasarımcıyım Mesleğimi ilkten söylemek istemedim yargılanmamak için çünkü.eşim gün içinde okadar çok yargılıyor ki artık savunma modundayım hep
Bu.arada bilinçlenmem zaman aldı. Hep kendimi kandırmışım. Misal bu ufak şeylerden kavga mevzusu için bana çok kızıyordu yahu herkesin hayatında olan şeyler bunlar neden bu kadar büyütüyosun diye. Ben de artık onun gibi küfür ediyorum hakaret ediyorum aşağılıyorum iğren bi insana dönüştüm o sebeple şu son zamanlardaki kavgalarımızda bir haklı yok. İki tarafta suçlu olunca biri adım atıp hadi ben gidiyorum diyemiyor.
Benim için okadar imkansız geliyordu ki mümkünatı vardır böyle kadınlar vardır diye buraya yazdım zaten. 4 çocuk diyor mesela arkadaşım.
Ailelerin yazık etmeyin kızım yuvanıza baskısından çevreme çizdiğim yalan aile resminden ve 1 domates sebebi ile birbirimize ettiğimiz hakaretlerden bıktım
Bu arada ona sorsanız o benden daha dertli e boşanalım diyorım yokbu kötülüğü çocuğuma nası yaparmışım
Mesleğiniz nedir konu sahibi?

yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim
ben de boyle düşünüyorum şimdi eşimi ikna etmeye çalışıcam
bunu da nası yaparım bilmiyorum
Eşiniz size hem psikolojik hem cinsel şiddet uyguluyor. Bunları yapan adamın fiziksel şiddet uygulamadığına feriştahı gelse inandıramaz beni.
siz bu kafayla daha çok çekersiniz bu adamı.
adamı ikna edip, izin alıp falan hayatınızı kurtarmaya çalışıyorsunuz hala..
avukata danışın, gidin ailenizin yanına.
çocuğumu yabancı büyütmesin diyen adam da size kendinizi kötü hissettirip, sizi kendine muhtaç etmek için yalan söylüyor.
Buna emin olabilirsiniz.

Cocuk cok kucuk almazlar sizden hala bahane buluyorsunuz hangi cocuk boyle bir babayla ve boyle bir evlilikte buyumek ister ki annesininde paikolojik sorunlari var gittikcede kotuye gidiyor. Ayrilmayarak en buyuk kotulugu kendinize v cocugunuza yapiyorsunuz bahanelerin arkasindan cikin artik

Ayruca bosanmak istememesi sizin sirtinizdan gecindigi ve baska yaninda kimse olmadig icin yani bencilliginden. Kimse ikna ederek bosanmiyor al cocugunu git bosanma davanida ac maddi ozgurlugun var keske herkes senin kadar sansli olsa

Çok kavga eden bir anne babanın çocuğuyum, hep keşke boşansalardı dedim. Keşke boşansalardı da ayrı ayrı mutlu olsalardı. Çocukluğumun bütün anılarında anne babam ya kavga ediyor ya konuşmuyor. Hala evliler hala öyleler, bu onların normali ama benim değil. Çocuğunuza kötülük yapıyorsunuz. Babalık yapacak insan zaten yapar, illa evli olmanıza gerek yok.

Bu kadar maddi geliri iyi olan kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadının böyle gereksiz bir adama tahammül edebilmesine inanamıyorum.
Babanız bile hareketlerini beğenmemiş ve boşan demiş ailen de arkanda en önemlisi de bu degil mi kadınlar icin zaten ?
Esinin boşanmak istememesi senin gelirinin çok güzel olması o senden boşanınca aylık 1000 lira ne yapacak ev kirası bile ödeyemez bırak nafakayı
Sevgilikte nisanlılıkta ittire ittire giden iliskiler evlilikte tam bir kaosa dönüşüyor istediğin kadar terapi al ki bu adam buna da hevesli degil kurtaramıyorsun.
Terapi ücreti de sizi neden zorlasın orasını ben de anlayamadım geliriniz Türkiye koşullarına göre gayet yüksekken
Lütfen çocuğunuza bunu yapmayın boşanma aşamasındaki bir kadın olarak yazıyorum size bunları o huzursuz kötü evde çocuğunu büyütme zaten bir babası var gelip görecek sevecek su kafadan bir çıkalım artık

Belli ki manipülasyon üstadı bir insanla evlisiniz. Zira bu kadar her şeyin farkında olup korku ile sinmenin başka bir açıklaması olamaz.

Çocuk konusunda en kaba tabirle bir bok yapamaz. Asalak gibi yaşamak işine geldiği için tabi ki boşanmak istemez ve bu hayatı kaybetmemek için de tehdit, duygu sömürüsü, psikolojik şiddet kullanır ki kullanıyor.

Yazacak çok şey var da şunu söyleyip geçeyim. Sizin ruh hastası asalak bir insanı rehabilite edip besleme gibi bir yükümlülüğünüz yok. Sırf sperm verdi diye babalığını iyileştirmek için çabalamanıza da gerek yok. Çocuk zaten o evde mutsuz olur, mutsuzdur. Sizin maddi imkanlarınıza ve kariyerinize sahip olmak isteyen, sırf bunlara sahip olmadığı için boşanamayan binlerce kadın var bu ülkede. Siz neyi bekliyorsunuz?

Adam bence bipolar değil narsist.Yeni bir sömürge bulmadan peşini bırakmaz o yüzden sen bırakacaksın çocuğu bahane etme lütfen zaten şu an çocuğa sen işteyken bakıcılık yapmaktan başka bir şey yapmıyor çocukla beraber onun da bütün sorumluluğunu almissin

Konuyu okuyunca aklımdan direk siz geçtiniz ki sizin maddi olanaklarınız kısıtlıydı.
Üşenmeyip siz konu linklerini atacaktım konu sahibine.

Okumamış yada işi olmayan bir kadın dahi katlanmiyor bunlara ki katlansa hadi muhtaç derdik
Siz yirmi katı maaşla bu adamın piyonu olmuşsunuz kusra bakmayin da ne için?

Çünkü evi ben geçindiriyorum trdeki pahalılığı bikşyorsunuz kemdine bir oje bile almıyorım ama çocuğuma ihtiyaçlarınu karşılamaya çalışıyoım
Birde kredi ödemem var 6kCivarında onu da eşim çok harcama yaptığı için param boşa gitmesin diye almıştım siz sprdukça daha beter şeyler çıkıcak
Ben zaten evden çalışıyorum
Eşim sabah kahvaltı hazırlıyor çocuğu yediriyor buna bile bin şükğr eder durumdayım ki rahatça onun yemeğini yapıyorum ama yedirirken bile bin tane kavga çıkıyor. Tv ile yedirme koştururken ydirme dediğim için egoist manyak oluyorum
Halbuki yapılması gereken bu. ben yedirirken güzelce konuşuyorum yiyor. Eskiden kıçını kaldırıp bakmıyordu sabahları ondan her yaptığı kazanılmış bir zafer gibi hissettiğim için bu aşamadayız. O da bana ben naparsam yaapayım sen mutlu olnıycaksın. Kendin mutlu değilsin cünkü ben de çocuğumu senin gibi kontrol manyağı birinin eline bırakmıycam diyo. Sırf blendırdan yedirme tv ile yedirme diyorum diye
Ki dr umuz da uyardı zorla yedirmeyin diye.

Okumamış yada işi olmayan bir kadın dahi katlanmiyor bunlara ki katlansa hadi muhtaç derdik
Siz yirmi katı maaşla bu adamın piyonu olmuşsunuz kusra bakmayin da ne için?
Bilmiyorum dedim ya mütiş bir baskı altımda hissediyorum ayrılırsam çocuğuma kötülük yapıyor gibi hissediyorum
Yanlız mı kalmak istemiyorum
Biri beni iğrenç bile sevse sevsin mi istiyorum ben çözemedim ki
Sürekli beni kendinin ne kadar harika bir baba iyi bir eş olduğuna benim nankörlük yaptığıma iinanadırmayaçalılıyor ağlıyor
ne yaapbilirim oturdum çocuğuma bakıyorum özel hobilerimi bıraktım zaten işim battı
Alkolüm sigarram yok senden başka kimseyi istemiyorum ne yapayım beni sevmen için diyo.
Aa diyorum sorun bende heralde sorun çıkaran benim. Sonra kavga da esas yüzü çıkıyo ben de kendime gıcık olduğumla kalıyorum

"mal" dediğiniz psikologlar müneccimlik eğitimi almıyor. Dolayısıyla söylediğinize, anlattığınıza bakarlar. Bakışlarınızdan analiz yapacak halleri yok. Böyle bir yükümlülükleri de yok. Sizin her türlü imkanınız varken kocanız psikoloğa gitsin diye kendinizi haksız gösterdiğinizi bilen bir psikolog olsam, aman çeksin bana ne derim. Neyse ki psikolog değilim.

İnsanlar kendini parçalıyor kadına şiddet dursun diye. Üstelik imkanı, eğitimi olmayan mağdur kadınlar için seferber oluyorlar. Ayakları üzerinde duran kadın şiddete göz yumuyor ise kusura bakmayın kendi tercihidir.

Çocuğu bahane etmeyin. 6 yaşında evladım var. Anlattığınızın yarısı kadar olaya şahit olsa evde, "evladım için" boşanırım. Elbette her evde olduğu kadar tartışma huzursuzluk oluyor bizim evde de. Ancak babasının annesine tecavüz ettiği bir evde büyüyeceğine, babasından ayrı büyüsün daha iyi. Benimki de can demişmiş. O canı alır mabadında muhafaza ederim. Başlarım canına. Bu ne sinmişlik yahu.

Manipülasyon yapıyor esiniz
Kendini on numara sorun sizde yapıyor
Ama siz yasadiklarinizdan anlamanız lazım
Mutsuz kötü sizi sürekli aşağılayan bir adam var
Siz maruz kalıyorsunuz buna hergun
Ve maaşınız okadar iyide bakıcı tutarsınız ev işi vs
Çocuğunuzla birebir ilgienirsiniz
Su hayatta paranın acamayacagi kapı yok
Bence bu kadar şiddete katlanmanizin altında büyük etkenler olmali
Kesinlikle psikiyatr gorunun
Sizi de bir ana doğurdu
Yazik gunah yaa

Şaka gibi yaa..

Kusura bakmayın ama dediğiniz şartlara sahip bir kadının , hayatındaki kangrenli noktaları kesip atamayacak kadar aciz olması beni çok şaşırttı.
Acaba farkında olmadan acı çekmek size keyif mi veriyor ?
Eğer acıdan keyif almıyor olsaydınız şimdiye kadar arkanıza bakmadan o evden çıkıp gitmiş olurdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…