Çocuk ile boşanma

Harika bir yorum , sonuna kadar katılıyorum

tabii izletiyorum ama tüm gün hiç konuşmadan elimde telefonla yapmam, Misal açıyor tv yi, yaslanıyor arkasına ooh çocuk baktım. bizimkide eli ekranın üzerinde hipnotize lcd ile bir bütün izliyor. bir arası olmalı. ben ağlayıp kavga etmediğim sürece sözüm dinlenmiyor ki kafamdan atmıyorum kendimce araştırıp bakıyorum. bana googledan bakmakla anne olunmuyor diyo
e napayım annemden yardım almama izin yok, doktora yalvar yakar gidiyoruz ben nereden tavsiye alacağım hayatımda çocuk büyütmedim ki.
bu arada elbetteki eksiğim elbetteki benim de sıkıntılarım var ben de kimbilir ona neler yaşatıyorum elimden geldiğince de çözmeye çalışıyorum sırf psikoloğa gitmek istesin diye psikologda hep kendimi kötülüyorum
eşimi çok aşağılıyorum sayısız davranıyorum ona ilişkimiz bozuldu diyorum MAL PSİKOLOGLAR da anlamıyor mu anlamadım ki eşinize bu şekilde davranmanız çok yanlış vs diyolar E NEDEN YAPIYOM Bİ SORSANIZA
onu suçlayıcı konuşursam terapiyi bırakacağını bildğim için biraz alışmasını beklerken TAM ALIŞTI bu seferde parası çok gitmeyelim çocuğumuzun rızkını yiyoruz bunlar eften püften mevzular senin için geldim bak yeter artık dedi.
ona da tamam dedim yine hata heralde bende dedim çcouğumun parasını oralarda çarçur etmiyim dedim. kişi başı 350tl bir seansa giriyoruz 700 tl gidiyor o kadar da verecek gücümüz yok. ayda 1400 tl psikoloğa...

yalan mı ne kadar sert bir yorum ağlayarak yardım isteyen bir insan için
cesur değilsin diyin basiretin bağlanmış diyin ama yalan demeyin,
eşim evet 1000 tl civarında kazanıyor serbest meslek yaptığı için benim de maaşım 20-25 arası değişiyor
eğitimli değilmişim demek ki, yaşadığım durumu biliyorum karşımdaki adama da anlatıyorum bana psikolojik şiddet uyguladığını ama kabul etmiyor ne bir saygı kaldı ne bişi,
bence de tecavüz evet elimi kolumu tutmuyo belki ama binbir lafla ikna etmek rıza almak değil
kendisine de söyledim ben seninle sevişmek istemiyorum bir romantikliği yok dedim
1 ay birlikte olmadık ben bunu kaldıramam dedi,
sonra aramız iyi olunca ilk hamle cinsel ilişkiye kayıyor. tiksiniyorum artık kendi vücudumdan da onunkinden de

Bu Koca Değil ki Ceza Bu
Helal Olsun Peygamber Sabrı Varmış Sizde.
Lütfen Kendinize Ve Oğlunuza Bir İyilik Yapın Ve Acilen Uzaklaşın O Adamdan.
Maddi Özgürlüğünüz de Eliniz de Ne Bekliyorsunuz Anlamadım Doğrusu

bence o terapi istemiyorsa siz kendiniz icin gidin.

bu yollardan geçmiş bir kadın da kalkıp buralara bakmaz biliyorum
ama belki bir tanıdığınız vardır beni konuşturursunuz ne yapmak lazım
önce psikolog sonra mı avukata gitmeli?
bu adam benim hayatımdan tamamen çıkmayacaksa bana uzaktan uzağa bu psikolojik şiddeti arttırarak devam edecekse ne yapmalı.

güzel arkadaşım sen neler anlattığının farkında mısın yazık değil mi sana yazık değil mi evladına. Böyle bir evde büyüyünce çocuk iyi mi olacak sanıyorsun. Çalışıyorsun kazanıyorsun bırak şu ınsan müsveddesini.

Bakıma muhtaç çocuğu baba alamaz mahkeme vermez, maddi imkanlarınız da ondan çok çok iyi hepsi sizin lehinize nasıl alacak çocuğu, kim bağladı sizin gözünüzü çıkarın o bandı

Kusura bakma da evi sen geçindiriyorsun o çalışmasa da olur diyorsun pesss niye aldın ki sen bu adamı dışarda erkek dolu çok pardon ama babanız bile boşan demiş siz neyi bekliyorsunuz neyse ban yemeden susayım

eğitimli olmak ne demek? gerçekten anlamadım
yani universite bitirdim 8 senedir de çalışıyorum.
hatta ben liseden beri bi fiil çalışıyorum.
eşim de 4. erkek arkadaşım falan öncesinde çok derin ilişkilerim olmadı ne yalan söliyim
şu saatten sonra erkek lafı bile duymak istemiyorum cinsellikten o kadar soğudum
anonim yazmamın sebebi elbette gerçeklerin suratıma vurulmasını istemem
umarım sizler de içten bir şekilde yazarsnız ben kendimi çok çaresiz ve hiç bişey yapamaz biri gibi hissediyorum
ki ben üniversitede eylemlere katılıp korkusuzca kadın hakları ile ilgili slogan atan bir kadınım
ama evimde bir felaketler silsilesi...

Konuyu açıkçası tam olarak bitiremedim sadece yorumum boşanınca çocuğunuz babasız kalmaz siz ayrılırsınız ben boşandım ama iki çocuğum babasız kalmadı biz birbirimizden ayrıldık sadece bu moda girmeyin ayrıca kavgalı gürültülü bir evde büyüyen çocuklar hiç mutlu olmuyor ileriki yaşlarında bunların acısı çıkıyor o çocuklardan böyle devam edilince kavga gürültülü o çocuk büyüyünce keşke boşansaydınız da ben bunları yaşamasaydım diyorlar! benim çocuklarım gerçekten inanın çok mutlu çocuklar gün kısıtlaması yok istedikleri zaman babalarıyla görüşüyorlar tatile gidiyorlar

babamın değer yargılarına çok güvenemiyorum kendisi yıllarca başka bir versiyonunu anneme yaşattı şimdi belki iyi bir insan oldu ama ben de mi böyle yıllarca bekliycem kocamın iyi insan olmasını diye düşünüyorum.
ev geçindirmenin bence cinsiyeti yok ben bu duruma çok takılmıyorum.
eşime de olabildiğince maddi rahatlık vermeye çalışıyorum ama benim takıldığım mevzular diğerleri
şuandaki en büyük sıkıntım boşanma ile ilgili adım atamamam
kötü yorum müstehak vb gibi bişi çok üzüyor benim isteğim rasyonel cevaplar
mesela ne avukatı bulmak lazım nasıl kanıtlar lazım. insanlar fiiziki şiddet görüyor da ne haldeler görüyoruz.
ben mahkemedeyken bu adam ben karımı seviyorum herşeye hazırım dediğinde ben bu işkenceleri en baştan yaşıycam olayın fiziki şiddete dönmeyeceği ne malum.

yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim
ben de boyle düşünüyorum şimdi eşimi ikna etmeye çalışıcam
bunu da nası yaparım bilmiyorum

Evi gecindirmenin bir cinsiyeti Yoksa bosanmanin neden bir cinsiyeti var? Esinize maddi rahatlik vereceginize bakicinizi tutun mesela. Gidin bir avukata o sizi en saglikli sekilde yonlendirecektir.

Eee madem çalışıyorsun ne kadar güzel kimseye muhtacliginiz yok eve kapanık biri değilsiniz vay efendim boşanırsam.nereye giderim halinizde yok

Neden boşanmaktan korkunuz neden bu adamı çekiyorsunuz

Bunu dert bile etmemeniz gerekiyor
Böyle evliliği çekmezse bu adamı çekmezse derdiniz siz bilirsiniz sizin hayatınız

Ama heleki çalışan bir kadının böyle pasif olması bana tuhaf geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…