Çocuk ile boşanma

Ablacım bende bu gibi bir evlilik geçirdim.gormedigim işkence kalmadı.hakaret küfür işkence.hamilelegim bile insan gibi geçmedi.sonra çocuk var maddi gücüm iyi değil peşimi birakmaz çocuğu alır diye zor katlandim.sadece kendisi değil annesi kardeşleri de üzerimde hep.hen psikolojik hem fiziksel şiddet.kendimi o kadar zor kurtardım ki sonra tedavi gördüm.cocugum 2 yaşındaydı.benim tek kurtuluşum o herifin cezaevine girmesiydi ve girdi ben kurtuldum.
Sizde çocuğunuza bunları mi yaşatmak isterdiniz.suan kızım 14 yaşında.o kadar rahat ve mutlu bir hayatı varki.eger ben korkudan ayrılmasam kızım şuan bu halde olmazdı.lutfen avukatla görüş.kendin tedavi olmaya basla.cocugu senden kimse almaz merak etme.isin iyi maaşın iyi bakabilecek durumdasın bakıcı vs.ayarlarsin.deliligin olmasa bile anal ilişki istedi beni zorladı dediğin an hakim seni bosar.lutfen korkma.bu adamı kaç sene daha çekeceksin.hadi çeksin senin halin ne olacak.sende kendinden geçince o çocuğun sonu ne olacak.

hangi meslegi yapiyorsunuz, doktor musunuz siz?

bence cocugunuzdan dolayi degil endiselerinizden dolayi harekete gecemiyorsunuz. saglikli dusunemiyorsunuz bence. evlilik iki kisi arasinda ne oldugunu tek kisinin anlatimiyla bilmek zor. mutlaka ama mutlaka kisisel terapi alin. pandemi zamani online terapi yapiyorlar, cevrimiciterapi diye google a yazip bakin, haftada bir terapi almaniz gerek. 20-25 kazaniyorsaniz ayda 300-500 un lafi olmamasi gerek. terapist yardimiyla olaylara dogru bakip bakmadiginizi daha rahat anlarsiniz. bir an once harekete gecin.

Bide doktorum diyormuş
Burda.pat diye bayılırım

Bir boşanma avukatıyla görüşün o size hangi delillere ihtiyacınız olduğunu söyler. Delilleri toplayın, mahkeme onun ben her şeye razıyım demesine bakmaz, gerekirse çekişmeliye dönsün, kurtarın kendinizi, aynı evin içindeyken uyguladığı şiddeti siz başka evde yaşarken uygulayamaz. Pisikolojik tedavinize yalnız davam edin ve gerçekleri söyleyin, o da sizi ke dinize getirir. Hayatınızda bir kene var kurtulun ondan

Evi gecindirmenin bir cinsiyeti Yoksa bosanmanin neden bir cinsiyeti var? Esinize maddi rahatlik vereceginize bakicinizi tutun mesela. Gidin bir avukata o sizi en saglikli sekilde yonlendirecektir.
evet bakıcı konusunda büyük kavgalar verdim
çocuğu kendi büyütmek istediğini söyledi, tanımadığı birine çocuk emanet etmek istemedi ok güzel, kendince bakıyor
ama temizlik sıfır pis mama sandalyesinde ikinci öğününü yiyor mesela
göbeği ıslak mama fark etmeden kalabiliyor. ve bu ufak şeylerin hepsi için teker teker kavga veriyorum.
ama ben çocuğuna bakan bir babayım nerde boyle baba diyor bana
en son temizilikçi tutmaya ikna edebildim haftada 1 onda da her geldikten sonra oyumu bulamıyorum buyumu bulamıyorum AAA KABLOM KIRILMIŞ işte istemiyorum diyor ben yaparım temizlk diyor.
ama temizlik 30dk süpürge tutmak değil ki.
ben onu zaten hergün yapıyorum. adama göre vileda yapmak kapı silmek banyo çiflemek temizlik hastalığı.

Ya ben suan calismiyorum bazi sebeplerden dolayi bir meslegim ve egitimim var cok sukur. Ters bir durum olsa bosanmaktan zerre korkum yok. Ben evlenmeden once de calisiyordum, evnendikten sonra da. yani ben evlilikle var olmadim. Insanlarin bu kadar mutsuzluga ragmen bosanmaktan bu kadar korkmalari gercekten cok vahim.

yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim
ben de boyle düşünüyorum şimdi eşimi ikna etmeye çalışıcam
bunu da nası yaparım bilmiyorum
Sen kararlı durursan kimse karşında duramaz emin ol ,ben öyle bir adamdan boşandım ki inanamazsın biz boşandık çocuklarına aynı evde yaptığından daha güzel baba oldu şükürler olsun iyiki boşandım

Valla catir catir catir bosarim oyle adami keyfime bakarim. Bir daha mi gelecegim bu dunyaya.

Eşimi seviyorum bosanmam dese bile o herif çekişmeli boşanma olur.eninde sonunda bosanirsin.fiziki delile gerek yok.anal ilişki boşanma sebebi.avukat güzel bı dilekçe versin çocuğu alır nafaka da alırsın o derece.en fazla 2. Duruşmada biter.lutfen kendine de k herifi de düşünme.cocugunu düşün onun için boşan.ilerde çok mutlu rahat huzurlu bı hayat geçirmek için bekleme.ne olsan kocalık olur ne senden annelik.vocugu aranızda ezmeyin.keske ben hamileyken bosansaydim da çocuğum o evde dogmasaydi diyorum ben.

Ben çalışmadım hiç şuanda çalışmıyorum

Boşandım neden evli kalayim beni kandırmış
Hayatım kabusa dönmüş bırakıp gitmiş ne diye evli kalıcam

Benim ondan önce hayatım vardı şimdide var
Çok şükür sıkıntılı süreç atlattım geçti

Konunun uzunlugundan dolayı okumadım ama sebep ne olursa olsun calısan bırıysenız kendı ayaklarınızın ustunde durabılıyorsanız zor degıl. Cocuk boyle bır kaosta mı buyusun

Budur! Insan yeter ki ne istedigini bilsin. Tebrik ederim. Elin sorunlusunu cekmek icin gelmedik bu hayata.

genelde doktorlar ders calismaktan hayati ogrenemiyorlar malesef. baska 20-25 kazanan mesleklerdeki kadinlar daha baskin karakterli oluyor, yonetici falansa daha disli oluyorlar.
Mesleği ne olursa olsun kendi kazanıyorsa muhtacligi yoksa o kadının kendine saygısı varsa kimseye ezdirmez kendini

Ortak velayet olsun?

Ablacım zaten bunun.egitimle çalışmasıyla alakası yok.kenfine güvenmem yeterli.tek boşanan sen olmayacaksın.bunlari hergun çekeceğime boşanma sürecini atlatır kurtulurum.sonra kendimi iyilestiririm çocuğuma sarılır hayatıma devam ederim.ki öyle de oldu.lutfen hiç zaman kaybetme.

Çocuğunuzun babası olmasa çok güzel bela okurdum ama neyse.Sizin için çok üzüldüm gerçekten maaşınız size yetecek ve bu kadar masrafı karşılayacak kadar varsa çocuğuzu kreşede bırakabilirsiniz böylelikle eşinize ihtiyacınız kalmaz zaten bir işe yaradığıda yokmuş basın tekmeyi gitsin.Siz tek başınızada mükemmel bir anne olabilirsiniz.Allah yardımcınız olsun

Sizde boşanmasınız galiba

Net olan kararlarından vazgeçmeyen kadınları seviyorum

Benim çocuk yok sizin varmı bilmiyorum ama boşanayım mi ne yapayım nasıl olur deyip
Mıy mıy sevmiyorum
Allah kimseye eziyet çeksin diye yaratmadı ama kulların eziyetine dur.demiyorlar çekiyorlar
O adam nasıl eziyetten vazgeçmiyorsa ben ondan vazgeçerim
NET...

Hikayelerimiz farklı ama yaşadığımız mağduriyet, çaresizlik, nefret, soru işaretleri aynı. Şu kadarını söyleyeyim. Düzelecek! Oh be diyeceksin. O hödükle harcadığın zamana üzüleceksin. Daha fazla kendine ve çocuğuna yazık etme. Ben çocuklarıma iyilik yaptığımı zannedip o evde kaldığım zamanlardaki hallerini aklıma getirdikçe ağlayasım geliyor. Çocuklarımın psikolojisi, hayatı berbatmış. Şimdi onların huzurunu izlerken anlıyorum bunları. Ayrıca çocukken bizim anne babamızın boşanmasından korkmamızla şimdiki neslin boşanmaya bakışı aynı değil. O zamanlar boşanmış aile çocuğu olmak korkunç birşey sanılırdı. Kimse başını okşayıp da "herşey daha iyi olacak" demezdi. Çocuklar da her ne kadar mutsuz da olsa o tanıdık bildik hayatın dağılmasından korkardı. Çünkü başka bir ihtimal bilmezlerdi. Şimdi boşanmış olmak da, boşanmak da, ebeveynlik de, çocuklar da çok farklı. Bu duruma o kadar kolay uyum sağlıyorlar ki şaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…