Çocuk ile boşanma

Gerçekten şu yazdıklarınızı BDV ana sayfaya pinlesinler ya. Her boşanamam çocuğum kötü etkilenir duygusuna sarılan sindirilmiş kadınlara belki ulaşır.
Ben de anne baba ayrı bir ailenin çocuğuyum. Bir gün bile anne babam birarada olsaydı demedim. Aksine annemin şiddet gördüğü hatıralar beni mahvetti.

aynen öyle
Çok komik geliyor “ çocuğumu babasız bırakmak istemiyorum “ sözleri.
Hepsi bahane

Çok kucuklermis gerçekten. Helal olsun size valla gücünüze hayran kaldım. Çok güçlü kadınsınız. Aileniz destek oldu mu küçüklere kim baktı?
Bizim evlilik iki baş bir kazanda pişmiyor mantigindaydi bacim Ailem bu evlilige baştan karşı olarak " kendi düşen ağlamaz" mantigiyla sinevizyondan izler gibiydi olayları. Cocuklarima kendim baktim. Hic bakici tutmadim bu süreçte. Öğretmendim ve sabahçı olarak ust üste derslerimi buna göre ayarladim. Nöbet gunlerim harici zorlanmadim. Nöbet yerimi terk ettigim icin cocuklar yüzünden meslek hayatimda iki defa ceza aldım. Bunun harici evi giris katina tasidim ve cocuklarin guvenligi icin cok guzel evimi düzenledim. Son yillarda kizlarim kahvaltiyi hazirliyor. Bir yigin tatli ve yemek yaparlar. Erkekler evin dış islerini ve elektrik aksamini yapar. Zorluklar bizim icin dedim acı patlıcanı kiragi calmaz gayri bacım. Rabbim senin de yolunu acik etsin.

Amin inşallah. Çabaniza hayran kaldım gerçekten öğretmenim. Kutsal bir meslek sahibisiniz ve yine kutsal olan annelik görevini de yapmışsınız. Ömrünüzün sonuna kadar ayağınız taşa değmesin inşallah

aynen öyle
Çok komik geliyor “ çocuğumu babasız bırakmak istemiyorum “ sözleri.
Hepsi bahane
Siz hep yazın ya :)
Ben de yeni boşandım 3 yaş bir kızım var ailem çok destek oldu ama o toplum baskısı olan çocuğa oldu lafları beni sinirden bitirdi
Siddet uygulayan babayla aynı evde mi tutsaydım diyorum kem küm ediyorlar
Ben öğretmenim anne baba bir arada olup çok mutsuz öğrencim var siddet aldatma gibi şeylere maruz kaldıkları icin ne yazık ki
Umarım boşanmış aile çocuklarına acımayı bırakırlar artık

Allah,yardımcınız olsun böyle dengesiz insanla uğraşmak çok zor.Bebeginiz şuan 1,5 yasinda sanırım.Biraz daha büyüyünce kreşe göndermeyi düşünürsünüz belki.Biliyorum çok zor ama eğer ruh ve beden sağlığını gerçekten düşünüyorsanız serin kanlı olmaya çalışın.Siz yapma dedikçe inadına yapan bir tip.Birakin ne hali varsa görsün.Zaten deseniz bile tam tersini yapıyormuş.Kendinizi hasta etmeye değmez.Psikologa gitmeyi aksatmayin.En azından icinizdekileri anlatıp rahatlarsınız

ben ne zaman babasız kaldım biliyor musunuz ?

Babam vefat ettiğinde

Annem babam Ayrıldığında hiçte babasız değilmişim.

Bana da diyorlardı toplumda Allah analı babalı büyütmedi minvalinde sözler ama hepsi bu toplumun saçma sapan düşünceleri.

Aynı evde dayak yeyince , huzursuz olunca çok mu mutlu oluyor sanki o çocuklar.

En ama en güzeli ayrı ayrı evlerde mutlu anne baba

Aynen öyle
O adamla aynı evin içinde o kadar mutsuz ve huzursuzdum ki çocuğuma bile tahammülüm yoktu bir ara
Şimdi yeniden doğmuş gibi kendimize geldik evladımla çok şükür

Aynen öyle
O adamla aynı evin içinde o kadar mutsuz ve huzursuzdum ki çocuğuma bile tahammülüm yoktu bir ara
Şimdi yeniden doğmuş gibi kendimize geldik evladımla çok şükür
maşallah

Allah bozmasın

Ama size tek tavsiyem çocuğunuzu eski eşinize karşı duygularınızla yönlendirmeyin.

Her zaman o senin baban tarzında yaklaşın.

Allah aşkına şuandaki durumunuzu Merak ettim , benimkine çokbenziyor yaşadıklarınız nasıl devam ettiniz?

başından belliymiş kavgalar,tartışmlar üstelik ailenizde görmüş en iyisi boşanmak sonra 2 kocayı alırsınız ondan 2 doğurursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…