- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.205
-
- Konu Sahibi mavimavi33
Tabi ki siz bulacaksınız hanımefendi, 2 tane cocuğunuz var, ikisi de istismar edilme eşiğinde.
Karşınızdaki de cocuk. Ne yapıp edip bu durumu çözmek zorundasınız.
Bu öpmeye çalışan çocuk olay olduğu sırada ilkokul 3.sınıfa gidiyormuş öylemi?yani 8 yada 9 yaşında?
Yani bu pedofili yada tacizci diye suçlanan çocuk gerçekten çocukmuş..
Başka birşey demiyorum...
Kızlar dada oluyor o merak.cinselliği keşfetme vs..filmlerdeki öpüşme sahnelerini canlandırma.Çocuk tacizci değil, pedefili de değil. Benim sevmediğim bir çocuk da değil. Sevdiğim güvendiğim bir çocuk, fakat erkek çocuğu olduğu için ve şu an meraktan bişeyler yapma ihtimali olduğu için, kızlarımı korumak zorundayım.
bence kayınvalidenin de işi yok konuşmada. ama anladığım kadarıyla tüm aileler içiçe yaşıyor..çocuklar birbirinin evinde falan..sülaleden bahsetmiyorum çocuğun anası babası ve senin kızın niye kabul etmiş diyen kayın valide... ılımlı bir yaklaşımla anlatıldığında sorun olmaz bence elbet birileri utanacak mahçup olacak azıcık tabi ....
Sakın çocukla konuşmayın. Üzerinden iki yıl geçmiş. Sonra bir daha olmamış demek ki.
Evet kötü bir olay mi tabii, ama bu çözüm değil.
Konusmussunuz ailesiyle zaten. Kızınızı da daha çok tembihleyin. Yaklaşmayın hiç.
Bu olay oldugunda oda daha kücükmüş
bu olayı buyutmek ikisininde ruhunda kalıcı izler bırakabilirsiz annesine olayı buyutmeden soyle ogluyla konuşmalı
Sen bunların abisisin kızları koru onlara kimse zarar vermesin.
birbirinize ayıp sakalar oyunlar yapmayın cünkü bu yanlış çirkin bir davranıştır.
sende baska kızlara dokunma opme cünkü bu mutlaka duyulur ve ben cok utanırım gibi ögretiler.
gaza gelip olayı cok değişik boyutlara getirmeyın
neticede buda cocuk ve bunları anneleriyle birlikte izlediği tv lerden ögreniyor ve merak ediyolar
+1000...Olay iki sene önce olmuş. İki sene boyunca kızınız ağlamamış, çocuktan korkmamış kaçmamış. Demek ki çocuk travma yaşamamış. Siz konuşurken nerede hata yaptınız bilmem ama bu olay taaa 2 sene sonra kızınızda korku yaratmış. Çocuğun davranışı değil sizin davranışınız sebep olmuş bence buna. 9 yaşında bir kız çocuğuna bu eğitimi çok daha önce vermeliydiniz zaten. O zaman zamanında müdahale etme şansınız olurdu.
Şimdi üstünden iki sene geçmiş olayı hortlatacaksınız. Belki iki senede bazı şeyleri kavramaya, yaptığının yanlış olduğunu anlamaya başlayan çocuğu utandıracak belki ona da yeni bir travma yaşatacaksınız.
Evet bunu da düşündüm, çok dillendirip herkesin öğrenmesini de istemiyorum ama tekrarlar diye korkuyorum. ( Bazı yorumlara bakarsam nerdeyse davul al eline tüm mahalleye ilan et diyecekler). Psikologları da dinledim kendini çocuk koruması lazım diyorlar. Aile ne zamana kadar takip edecek.
+1000...
Çok çok haklısın tam şuanda aynı şeyi düşünüyordum.
Yanlış. olay olduğunda 8 yaşındaymış.5. Sinifa.giden.cocuk cokta kucuk degildir. 12.yas.civarı olmali,
Avrupada.13 yasinda anne /baba olan.böyle çocuklar var.
Oglan cocugu cokta masum görünmedi gözüme.ben de olsam.bi.guzel.haslardim o çocuğu. belliki aile yetistiriken aman da pasa oglum erkek oglum diye yetistirmis, hic ona.dur. ,, sus yapma dememisler.
Ben burdan.sinir oldum.
Birde annene.söyleme diyecek kadar bilinçli konu.sahibinin dediği gibi.