- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- Konu Sahibi mavimavi33
işte önemli olan ailenin ne yapacağı..aileyi en iyi siz tanıyorsunuz,aile yapıları nasıl,çocukla iletişimleri?? sınır mı koyulmuyor,şiddet mi görüyor,sevgisiz mi nedir???Paronoya yapmak istemiyorum ama elimde değil bu çocukları nasıl sağlıklı büyüteceğim konusunda tedirginim. Geçen sefer küçük diye konuyu büyütmedim. Ama bu sefer sessiz kalmayı düşünmüyorum. Çocuğum sabah gözleri ağlamaktan şişmiş vaziyette uyandı ve ben babasıyla onu evde bırakıp işe gelmek zorunda kaldım.Öğlen okula gidecek, bir de sınavı var.
Olayı unut senin suçun yok, bu olay başına geldi ders çıkaralım, dikkatli olalım kızım bidaha yaşanmasın dedim. Günlük hayatına dönüp olayı unutmasını istiyorum.
Ama benim kızım bu travmayı yaşamışken, ağlamaktan gözleri baloncuk olmuşken o çocuk yaşamayacak öylemi, yoksa psikolojisimi bozulur. Annesi sadece bi daha böyle bişey yapma deyip olayı kapatacak.
Hayır ben onunla konuşacağım, yaptığının yanlış olduğunu önce güzel bir dille anlatacağım ama sonunda tehdit edicem ve gözünü korkutacağım ki bi daha kızlarıma yaklaşmasın,
Annene söyleme aramızda sır diyecek kadar bilinçli...
yani siz aileye söylediğinizde gerçekten dikkate almazlar mı?
eğer öyleyse ben de öylece üstünün kapanmasına izin vermezdim ,kimse kusura bakmasın.neticede herkesin kendi evladı söz konusu..diğer çocuğu da düşünelim derken ,kendi evladına haksızlık yapmamalı kimse..