- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
-
- Konu Sahibi mavimavi33
Bu konu bence basit değil herkez meramını gidermek için böylemi yapacak bide annene söyleme diyor o zamn çocuk merak etti diye adamda öldürür bence o çocuk psikolojik destek almalıdır ileride bu tür suçlar islememesi icinYapmayın o da çocuk ama. Olay olduğunda daha da küçükmüş. Muhtemelen merakını gidermeye çalıştı. O yaşlar bu tip şeyleri merak etme yaşıdır.
Tekrar olmamış, üzerinden iki sene geçmiş. Aileyi uyarın, çocuğu uyarın ama ona da kızmayın. Görüp merak edip uygulamaya çalışıyorlar çocuklar.
Sakin sessiz kalmayin sakin.5.sinifa giden bir cocuk 3 e giderken yapmis 3 sinifa giden cocuk ta kucuk degildir herşeyin farkindadir.Bence once cocugu cek bir guzel payla.Sonra da annesine babasina soyle.Onemseyin hem de cok önemseyin.Kizin büyüyünce basina birşey getirmeyecegi garanti mi allah korusun..
elbette diğeri de çocuk üstelik belli ki ciddi sorunları olan bir çocuk. muhtemelen ailede sorun yaşıyor,hatta belki tacize uğradı vss...araştırılmalı.ancak çocuk ,kızın ablasına da 4 sene önce aynı şeyi yapmış.bu büyük bir sorun..
iyi de o kadar masumane yapılan birşey olduğunun düşünmüyorum.4 sene önce de büyük ablada denemiş çünkü bunu.Sanmıyorum.. Yani ihtimal var ama bu tip şeyleri ailevi sorunlara, tacizlere vs bağlayamayız her zaman. İlkokul çağlarında bir çoğumuz yaşadık bunları, kız kıza öpüşme denemeleri yaptım ben mesela. Arkadaşlarımla konuşunca bir çoğunun da yaşamış olduğu şeyler olduğunu gördüm. Tamamen keşif çabası olarak bakıyorum mevzuya. Takipte kalınsın, dikkatli olunsun, usulünce uyarılsın tabi ki ama ufacık çocuğa da sapık muamelesi yapılmasın.
Canını yakmak mi? Cani miyiz? Bu ne biçim öneri. Hiç mi çocuk sevgisi ve anlayis yok sizdeDirekt çocuğun yüzüne ne yaptığını bildiğinizi söyleyin. Azarlayın. Bir daha olursa canını yakacağınızı söyleyin.
iyi de o kadar masumane yapılan birşey olduğunun düşünmüyorum.4 sene önce de büyük ablada denemiş çünkü bunu.
Çocuğu değil annesini tembihleyin, gerekli acıklamayı yapacak kişi annesi.Merhabalar, ben ilk defa yazıyorum. 8 ve 10 yaşlarında İki kız çocuğum var. Dün akşam kızlarıma çocuk istismarı hakkında bilgi vermek için bir video izlettim biraz konuşup anlattım. Küçük kızım evet anne bize 2. sınıfta anlattılar dedi. Gece yatınca ağlamaya başladı ve anlattı.
Kuzeninin kendisini ve bir arkadaşını öptüğünü söyledi. Şu an kızım 3. sınıfa gidiyor. Kuzeni de 5. sınıfa gidiyor. Olayın ne zaman olduğunu sorunca 1. sınıfa giderken oldu dedi. Bu arada aile apartmanında oturuyoruz. Kayınvalidem ve üç eltiyiz, kayınvalidemin de eltilerimin de kız çocuğu yok. Olay şöyle olmuş.
Kuzeni yine kendinden küçük erkek kuzeniyle apartman içinde bişeyler yapıyorlarmış. Benim küçük kız ve arkadaşı apartman dışından merak etmişler ne yapıyorsunuz diye sormuşlar.
Kuzeni de gelin size göstereyim demiş. Merdivenin altında bir boşluk var, biz sındırma diyoruz. Oraya sokmuş çocukları, ikisini de dudaktan iki kere öpmüş. Aramızda sır sakın annenize söylemeyin demiş.
Kızım o zaman çok istedim ama kızarsın diye söyleyemedim diyor. Halbuki çok kızan bağıran bir anne değilim.
Bu çocuk aynı şeyi büyük kızıma da yapmıştı o zaman ikisi de 6 yaşındaydı. Eltime söylemek istemedim uyarması için Babaannesine söyledim, senin kızın neden yapmış dedi çok kızdırdı beni. Çok açıkça olmasa da çocuğu uyardım.
Şu an eşime söyledim. Ben babasıyla konuşayım diyor ama ben çocuğu kenara çekip uyarmak iyice tembihlemek istiyorum. Böyle birşey yaşayan oldu mu yada bu konu hakkında ne yapmalıyım yardımcı olun..
süregelen bir davranış şeklinden bahsediyorum...4 sene önce de çocuktu elbette ama dediğiniz gibi merak etmiş yapmıştır diyip hafife alınmamalı diyorum.demek ki meraktan öte altında yatan başka bir sorun var.Dört sene önce yapması neyi değiştiriyor?
O zaman çocuk değil miydi?
o çocukta küçük iyi anlatılmalı güzellikle konuşulmalı önce eşiniz babasıyla görüşsün sonra siz çocukla konuşun.Merhabalar, ben ilk defa yazıyorum. 8 ve 10 yaşlarında İki kız çocuğum var. Dün akşam kızlarıma çocuk istismarı hakkında bilgi vermek için bir video izlettim biraz konuşup anlattım. Küçük kızım evet anne bize 2. sınıfta anlattılar dedi. Gece yatınca ağlamaya başladı ve anlattı.
Kuzeninin kendisini ve bir arkadaşını öptüğünü söyledi. Şu an kızım 3. sınıfa gidiyor. Kuzeni de 5. sınıfa gidiyor. Olayın ne zaman olduğunu sorunca 1. sınıfa giderken oldu dedi. Bu arada aile apartmanında oturuyoruz. Kayınvalidem ve üç eltiyiz, kayınvalidemin de eltilerimin de kız çocuğu yok. Olay şöyle olmuş.
Kuzeni yine kendinden küçük erkek kuzeniyle apartman içinde bişeyler yapıyorlarmış. Benim küçük kız ve arkadaşı apartman dışından merak etmişler ne yapıyorsunuz diye sormuşlar.
Kuzeni de gelin size göstereyim demiş. Merdivenin altında bir boşluk var, biz sındırma diyoruz. Oraya sokmuş çocukları, ikisini de dudaktan iki kere öpmüş. Aramızda sır sakın annenize söylemeyin demiş.
Kızım o zaman çok istedim ama kızarsın diye söyleyemedim diyor. Halbuki çok kızan bağıran bir anne değilim.
Bu çocuk aynı şeyi büyük kızıma da yapmıştı o zaman ikisi de 6 yaşındaydı. Eltime söylemek istemedim uyarması için Babaannesine söyledim, senin kızın neden yapmış dedi çok kızdırdı beni. Çok açıkça olmasa da çocuğu uyardım.
Şu an eşime söyledim. Ben babasıyla konuşayım diyor ama ben çocuğu kenara çekip uyarmak iyice tembihlemek istiyorum. Böyle birşey yaşayan oldu mu yada bu konu hakkında ne yapmalıyım yardımcı olun..
süregelen bir davranış şeklinden bahsediyorum...4 sene önce de çocuktu elbette ama dediğiniz gibi merak etmiş yapmıştır diyip hafife alınmamalı diyorum.demek ki meraktan öte altında yatan başka bir sorun var.