- 17 Şubat 2016
- 371
- 578
-
- Konu Sahibi mavimavi33
Baya akli yerinde ben olsam kemerle morartirdim agzinibir dakika bile gözden ayırmayın allah aşkına ya şuan kızınızda bir travma olmuş bu durum..
ben olsaydım da sakin kalmaz okkalı bir tokatı yapıştırırdım o çocuğa
evet benımde çocuğum var ıkı tane dııl belkı sızı bu yuzden tam anlamayabılırım kusura bakmayın... ama çocukları uzaktan ızlemek başka bırılerının evınde ıken kapıların kapanmaması , dışarda oynarlarken gozucuyla takıp ... bunlara dıkkat edılebılır dıe duşunuorum...işte bu düşündügüm konu benimde iki çocugum var birisi 7 birisi 10 yaşında ikisiyle çıktıgımızda ikiside kendi arkadaşlarıyla gurup halinde oynuyor ikisini birden kontrol etmek çok zor evimizin önünde büyük bir park var biri o tarafa biri bu tarafa gidiyor arkadaş gurubuyla ve çok fazla müdahil olmamı istemiyorlar artık yoruldum artık bende çalışıyorum yazın hiç dinlenemiyorum zaten kışında arkadaşlarına, komşulara falan gitmek istiyor oglum ve beni baskıcı olmakla suçluyor sizin çocugunuz varmı bilmiyorum ama o söylediginiz olay o kadar kolay olmuyor
Kesinlikle katılıyorum. Çocuklar olmadan konuşulmalı bu konu. Fazla uzaması akılda kalmasına,tekrarlanmasına,merakları uyandırmasına neden olabilir.bence kendi çocuğunuzun yanında olayları çok cereyan ettirmeyin çünkü çocuk ve ilerisi için sıkıntı doğurabilir öte yandan diğer çocuk içinde gerekli olan herşeyi yapın ailesiyle görüşün muhakkak eşiniz üstüne düşmeli bu konunun babaanneye de ayrı bi ayar oldum tabi saçmalamış resmen
Beynim yandı. bu nasıl bir yorum bu ne vahşet bu nasıl bir yaklaşım?? bir çocuktan bahsediyoruz yani oda bir çocuk ve 8 yaşındaymış o sırada.Baya akli yerinde ben olsam kemerle morartirdim agzini
Benimde iki oğlum var ve onlara kızların da erkeklerinde vucudları kendisine özrldir.kimseye dokunmamalısın başkalarıda sana dokunmamalı diye ara ara hatırlatırıöÇok mantıklı teşekkürler,