Arkadaş kocanızla olan aşkınıza sevginize hayranlığınıza kimse bir şey demiyor. Karşılıklı sevin sevilin ne güzel ama niye başkalarını kötülüyorsunuz? Kaynım eltim kaynanam... Siz her gün aramasanız olay size patlamayacaktı, benim de haberim yok deyip sıyrılacaktınız. Fikir alış verişi yapıyoruz, fikir veriyoruz işte biz de. Aramayacaktınız her gün diyoruz. Anne babaları arayıp konuşuyordur soruyordur her gün. Siz niye aradınız, kaynana olayı size değil onlara çıkartırdı çocukları bırakıp gittiniz diye. Komik olan sizsiniz çünkü en ufak hata bulmuyorsunuz kendinizde. Ya bana ne, bana güvenip gitmediler, sen her gün ara çocukları demediler deyip köşeye çekilmek yerine aramışsınız. Kaynananız rezil biri olabilir, sizlik bir şey yokken durduk yere çamuru üstünüze sıçratmışsınız.
Ben 18 yaşındaki kızıma güvenip tatile gidersem ve eşimin kardeşinin kardeşi - karısı ben yokmuşum gibi her gün çocuklarımı ararsa gergin olurum evet. Empati yaptım eltinizle. Şanslısınız en mükemmel kocayı kapmışsınız. Malın mülkün parasını kim verdiyse onundur. Yine fikir veriyorum işte ama beğenmiyorsunuz. Nikahtan önce alınmış mal diye bir gün pat diye önünüze konulabilir dikkat edin diyorum onu da beğenmiyorsunuz. Kaynanam sayesinde evlendim o vasıta oldu yazdınız, evlendiren kaynana boşandıramaz mı? Annesinin uygun görmesiyle sizinle evlenmiş kocanız, kendi seçimiyle değil. Ne kadar sivri sertsiniz, törpüleyin kendinizi.