Çocuk bakımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pheebs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnan çocuklar olmasa elimi sürmem bişeye büyük azman sağolsun kapı eşiklerini bile yaladığı için temiz tutuyoruz her yeri ama yardımcı konusuna sıcak bakıyorum özellikle tanıdık bildik bulursam gözüm kapalı
İlk çocuğu görünce bundan bir sürü yaparım ben demiştim ikinciyi görünce allah isteyene versin diyorum yaş farkından ziyade

Komşunun kötü niyetle soyledigini düşünmüyorum, birkaç kez arkaarkaya söylediyse belki gözünüze batmıştır. Ama bence komşu haklı. Bir kadın mutlaka kendine zaman ayırmalı, özellikle de küçük bebekleri varsa. İnsansınız tabii ki yorulursunuz, dinlenmek sizin de hakkınız. Eşiniz destek olmalı, eşiniz destek olamıyorsa haftada günlük 2 saatte de olsa mutlaka bir yardımcı gelmeli. O çocuklara bakarken siz banyo yaparsınız, hiçbir şey yapamasa etrafı toplar. Eve yardımcı gelmesi gerçekten muhteşem bir şey. Yakın zamanda yurtdışına taşındım. Türkiye’de iken evde hem annem vardı hem de temizlik için yardımcı geliyordu. Burada kimsem yok her şey bana bakıyor, evde olmama rağmen o kadar yorucu ki. Türkiye’de iken çalışıyordum, ve evet çok yoruluyordum özellikle kafa olarak. Birkaç parçaya bölünmek zorunda kalmak insanı çok yıpratıyordu. Ama temizliğini beğen ya da beğenme, eve birinin gelmesi gerçekten çok güzel bir lüks. Tavsiye ederim.

İki çocuk arası 5.5 yıldan bildiriyorum, keşke araları iki ya da üç yaş olsaydı. Bir süre zorlanırdım ama biraz büyüdükleri zaman daha birbirlerine arkadaş olabilirlerdi. 5 yaş arası gerçekten çok zor, resmen aralarında dönem farkı var. İki erkek çocuk diye de böyle düşünüyor olabilirim tabii

Gel 4de anlaşalım
İki çocuk yaştan bağımsız her zaman çok zor , benimkiler ikisi de kız yaş farkı az ama evde kavga gürültü bitmiyor .

Haklı komsunuz. İmkanınız olduğu halde kendinize nefes alanı bırakmayıp soylenilmesi beni de çok sinir ediyor. Siz bu hayatı seciyorsunuz hem de şikayet ediyorsunuz. Maddi gücünüz olmaz anlarım ama maddi gücünüz de varmış. Gündüz bir yardımcı alın ev islerini o halletsin siz bebeklerle vakit geçirin. Hem bebeklere hem kendinize hem eşinize daha pozitif ve enerjik olursunuz. Ayrıca eşiniz eve geç geliyor diye çocuklarla ilgilenmemezlik yapmasın. Telefona gomulebiliyorsa gayet 12 ye kadar cocuklada ilgilenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…