Çocuk bakımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pheebs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende ondan ürküyorum biraz çocuklar babalarıyla yeterince bağ kuramazlarsa benim yüzümden diye. Temizliğe arada alıyorum bende devamlı değil sadece. Ama kendi konforumuda geri planda bırakıyorum evet. Çok dert etmiyorum sanki ama eleştirilince yazık mi ediyorum kendime diye de düşünüyorum

kadının gözlemlediği şeyler olmuş işte. yorulup bunaldığınızı da kendini< söylemişsiniz. bence eşiniz biraz daha elini taşın altına koyabilir çocukların bakımı konusunda. üstte de yazıldığı gibi kendinize vakit ayırmalı, hoşunuza giden şeyleri yapmalısınız. banyo yapmak için günlerce beklemeniz normal mi yani sizce? her ne kadar domestik bir insanım deseniz de kişisel hijyeninizi aksatacak kadar çocukların bakımının yükündeyken kocam halı sahaya gitse ona söyleyecek iki çift lafım olurdu herhalde.

Ya şuan da bunaldım dediğimde istediğim şey 1 saat bi yerde kahve içmek max. Onuda küçükten yapamıyorum biberon almıyo emzirmek zorundayım onunla çıkıyorum yine bi eklentim oluyo olmaz mı gayet oluyor hemde.. galiba kendimi bu dönem böyle geçicek masalına fazla kaptırdım komşuma daha çok hak verme yolundayım

Haklı bir yorum

Yardımcı gelip temizlik yemek yapsın sizde çocuklarla ilgilenin ne diye istemem diyorsunuz.zaten evde sizde olacaksınız neyden cekilmiyorsunuz.ayrica komşuya konuşma hakkını siz vermissiniz yoruldum diyen birine ne diyecek.canim yorulma bişey olmaz dese daha da sinir olmayacak misiniz

Mesaisi yoğunmuş ancak tatil günlerinde size daha çok yardım edebilir bence çocuk bakımı ve ev işleri anlamında. Siz de gezersiniz, bakımınızla uğraşırsınız böylelikle

Evet birde devamlı evde olmak kış etkiside var daha bir ağır hissediyorum. Aşmam gereken şeyler var belli ki biraz eleştirmek için mi eleştiriyo diye düşünüyodum bu kadar insan da aynı şeyi söylediğine göre salmam lazım bebeleri babalarına.

Bilmem ki her şeye yeticem tribine girdim heralde yorulduğuma bile ikna etmem gerekiyo kendimi.

Hanımlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim kafam biraz daha berraklaştı sağolun

30 dk bile çok iyi gelir. Emzirip uyutup çıkarsınız biraz dolaşır, alışveriş yaparsınız ya da gidip bir kahve içersiniz.

Eve yardımcı alacak bütçeniz varmış sürekli kalıcı birisi gelmesin ama eşinizin izinli olduğu günde ailecek dışarı çıkın kadın haftada 1 temizlesin siz hem nefes almış olursunuz hem de evdeki temizlik yükü azalır ,çocuklarla aktivite yapacağınız mekanlara gidersiniz hem de eşiniz ilgilenir.

Bebekler dışarıda olunca daha iyi dururlar özellikle büyük olanın ilgisini çekecek çok şey bulunur .Ben komşuya hak verdim adam bekar gibi vallahi hem halısaha hem iş hem spor benim bekar arkadaşlarımın hayatı böyle yani.

Evlendiyse biraz elini taşının altına koyacak tek başınıza yapmadınız o çocuğu.Büyük olanı parka vs. çıkarabilir evde durup etkinlik yapabilirler gayet.

Hanımlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim kafam biraz daha berraklaştı sağolun
Şimdi ufaklar anneye düşkünler diyorsunuz ya. İşte baba küçükken bakıma ortak olmazsa, çocuklarla arada o bağı kurmazsa kocaman olsalar da çocuk anne ister babaya gitmez. Siz beş yaşına gelseler de yine gidemezsiniz. Bende durmuyor olur.
Benim bir arkadaşım böyle bir hata yaptı çocuklarımız yaşıt, ikisi de 7 yaşında. Bazen buluşmaya gidiyoruz oğlu bin kere aratıyor babasına. Hatta bazen çocukla geliyor.
Yani özetle ufakken baba da çocuk da baş başa vakit geçirmeye alışmazsa ileride de alışmaz.
Kendi kendinize gereksiz yük almayın.

Siz mutluysanız sıkıntı yok. Ama çocuklar çok küçük arada temizleme yardımcı alsanız iyi olabilir. Daha az yorulursunuz.
Şimdi taşınıyoruz bi yerleşeyim devamlı birini arıcam inşallah

Eşiniz tabii ki çalışıyor, yoruluyor, stres atacak.

Siz nasıl atıyorsunuz stresinizi?

Çünkü bence dışarıda çalışan 1 kez çıkıyorsa stres atmaya evde duran 2 kez çıkmalı.

Devamlı çocuk bakımı ve ev işleri bir süre sonra stres yaratıyor. Başta iyi, bakıyorum sorun yok diyorsun. Sonra çocuklara beslenme hazırla, ödev yaptır, hasta olmuş erken al… böyle bitmek bilmedikçe ne zaman rahata ereceğim lannnn diye bağırarak koşasın geliyor. Tahammülünü düşürme şimdiden

Komşu bana da haklı geldi. Yani ne demek duş almak için 3-4 gün beklemek, tamam işe gidiyor olabilir ama spora gitmeye de vakti var gayet veya arkadaşlarıyla buluşabiliyor. Siz niye kendinizi hem ev hem çocuk diye kıskaca almışsınız? Baba çocuklarla bağ kurmazsa çocuklar anneye düşkün olur tabi. Bebek de olsa büyük de olsa o çocukların babası, ilgilenecek çocuklarla. Kendinizi bu kadar harcamayın, kendinize değer verin biraz

Komşun haklı ama sen bu hakliliktan rahatsiz oluyorsan evinin özelini kocanla ilişkini kimseye anlatmamalisin. İki bebek 12 saat çalışan kocadan daha çok yorgunluk verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…