Louderciğim, öncelikle geçmiş olsun. Umarım bebeğinle alâkalı geçirdiğiniz bu maddi ve manevi zor olan süreçten sağlıcakla çıkarsınız. Tüm güzel dileklerim seninle ve bebeğinle, test sonuçları tertemiz gelecek inanıyorum. Para bir şekilde bulunuyor da, psikolojik yıpranma zor geçiyor, çevremizdeki kişilerin açtığı yaralar zor kapanıyor.
Çok kötü kalpli bir kadın, yani düşünme tarzı çok tehlikeli, insan torunuyla ilgili nasıl böyle bir cümle kurabilir ki, kötülük irin gibi akıyor kadından. Nelerden ne paylar çıkarmış, kendince hayıflanmış; ne denir ki o kötü kalbinin ekmeğini yesin, kalbi gibi bir hayatı olsun dilerim ki. Hayatı boyunca kendiyle ve o kötü kalbiyle, içindeki hasedle yaşayacak olması ona en büyük ceza gerçi. Gerçekten dumura uğradım, stresli hamile bir kadın bu kadar üzülüp ağlatılır mı? Geçecek, bunlar da geçecek, neler neler geçmedi ki? Çok güçlüsün, biliyorum güçlü olmaktan da yoruluyor insan;ama daha iyi olacaksın, söz veriyorum. Bebeğinin doğumunu, o tatlı telaşlarını da paylaşacağız