Ben açıkladım o dediğimi Allah can kan versin benim problemim eş ve karısı ile o yavrunun günahı yok oğlumla ikisi masum canlarBu kadar kötü kalpli olma...... Allah seni de evladinla sınar.. konu fake mi bilemem ama saçmalarken dikkat et...
kötüsün .İsterse 15 tane yapsınlar benim çocuğumu tırnağa etmez onların gözünde
O masum canin hakkına girme o zaman. Oturduğun havuzlu sitedeki evinde o masum yavrunun da hakkı var.Ben açıkladım o dediğimi Allah can kan versin benim problemim eş ve karısı ile o yavrunun günahı yok oğlumla ikisi masum canlar
Ben avukatimAvukat varmı burada
O senin isteğine kalmadı söz hakkı değilsin bu konudaBen çocuğumdan başkasına kalsın istemiyorum bu ev benim evladımın hakkı
Bedavaya bilgi vermezler artık sana kira gelirim var dedinAvukat varmı burada
Adam boşanırken bile medeni beKız keşke kocan boşanınca buraya gelseydin hemen. Kocanı boşar boşamaz ben kapardım. Paralar hediyeler çiçekler benim olurdu
Çevirdiği entrikalara bakılırsa konu sahibi Hürremmusakka mahidevran
Yeni es Hürrem sultan
Benim olabilirdi. Ama artık evli ve çocuklu. Gitti pariste balayıAdam boşanırken bile medeni be
Danışma ücretini al, yeterince beleşe yaşıyor şu hayatı ajdjdjfjBen avukatim
Ay keşke gelseydi, bizim bakıcı bekardı daha o zamanlar ahahshshKız keşke kocan boşanınca buraya gelseydin hemen. Kocanı boşar boşamaz ben kapardım. Paralar hediyeler çiçekler benim olurdu
Deme öyle deme. Biz söyledik essek gibi köfte de yapacaksınız, essek gibi dön da yikayacaksiniz dedi. Biz ettik sen etmeBen bi sizi böyle görüyorum ya yemin ediyorum bir kız arkadaşımdan görmedim yada burada bir sürü ğye gördüm evlenir evlenmez altınları alınan eziyet edilen boşandıgında hiçbirşey almayan bu ne varoşlul beyefendi çocuğu alsın sizde annenizin evine gidin ALLAH düşman başına vermesin sizi ben utanıyorum sizin baskasının parasını sahiplenmenizi bu NANKÖRLÜĞÜNÜZÜ ..
Cok haklısın bacım söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil ..Deme öyle deme. Biz söyledik essek gibi köfte de yapacaksınız, essek gibi dön da yikayacaksiniz dedi. Biz ettik sen etme