- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
Bakalım siz Acıbademde yapmışsınız doğum yeni eş orada yapabilecek mi sizdeki konfor onda olabilecek mi eski eşiniz 2 yuvaya birden bakabilecek miİsterse 15 tane yapsınlar benim çocuğumu tırnağa etmez onların gözünde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım siz Acıbademde yapmışsınız doğum yeni eş orada yapabilecek mi sizdeki konfor onda olabilecek mi eski eşiniz 2 yuvaya birden bakabilecek miİsterse 15 tane yapsınlar benim çocuğumu tırnağa etmez onların gözünde
tek çocukmuş.Eşi kaç kardeş bakalım o da var mirasçılar
Tamam canım ben pes ediyorum artık ev senin, kayinvalide senin, eski kocan da senin.Canım ev bizim biz oturduk gelinliğimle geldim o çocuğun ne hakkı olanilir benim evladım Burda doğdu büyüdü benim evladımın hakkı burası güvenli alanı oğlumun
Aynen siz Haseki Sultansiniz sonucta.
Saçımızı süpürge ettik, anlamiyor ben pes ettim.Oturduğunuz ev kayınpederinize ait içinde tek kuruşunuz yok, eski eşinizle ortak almamışsınız ne hakkından bahsediyorsunuz Allah aşkına.
Kendini avut.İsterse 15 tane yapsınlar benim çocuğumu tırnağa etmez onların gözünde
Bak pes ediyorum diyorum ama dayanamıyorum. Arkadaşımın yengesi de senin gibiydi. Artık insancıklar gına geldi. Şuan ne eski gelini ne de torunu görüyorlar. Siliverdiler oldu bittitek çocuk
Erken davranan kazanır adsdadSandalye kapmaca oynuyor sanki. Aaa
Bunun sonu da o olacak. Ne zevkli oluyor izlemesi var ya.Bak pes ediyorum diyorum ama dayanamıyorum. Arkadaşımın yengesi de senin gibiydi. Artık insancıklar gına geldi. Şuan ne eski gelini ne de torunu görüyorlar. Siliverdiler oldu bitti
Ne yapsaydı adam. Sürekli başı ağrıyan karısının yasını mı tutacaktı ömür boyu.Ben eski eşimin hakkını yemem şiddet hakaret hiç yapmadı o konuda ama pislik olduğu tek konu rutini bozmak oldu olam evladımıza oldu boynu bükük kaldı
Şaka maka gerçekten yazık yaa, kendini ne hale düşürüyor.Bunun sonu da o olacak. Ne zevkli oluyor izlemesi var ya.
Gerçekmi bu????Musakka sana kötü bi haberim var senin çocuğunun üstüne bile yapsalar tapuyu sonradan tapu iptali davası açarak yine haklarını alabilirler afafagha moralini bozmak gibi olmasın yanlış anlama ama
Tabi gerçek, kanun var demiyoruz boşuna. Diyorum ya bende çok şey istiyorum ama olmuyor, olamiyorGerçekmi bu????
Evet bir avukata danışabilirsin istersen. Yeni doğacak çocuk ve eski eşin de orada mirasçı olduğundan mirascilardan biri tapu iptali davası açabilir ve tapu iptal edilip payları oranında tekrar taksim edilirGerçekmi bu????
Evet. Bugün seni daha fazla üzmek istemedim söyleyecektim aslında.Gerçekmi bu????
Bu kadar kötü kalpli olma...... Allah seni de evladinla sınar.. konu fake mi bilemem ama saçmalarken dikkat et...Belki doğmaz ne biliyoruz
Bu yüzden söyle dükkanla takas yapalım de. Satış gibi olsun. O zaman sorun olmaz.Gerçekmi bu????
Avukat varmı buradaEvet bir avukata danışabilirsin istersen. Yeni doğacak çocuk ve eski eşin de orada mirasçı olduğundan mirascilardan biri tapu iptali davası açabilir ve tapu iptal edilip payları oranında tekrar taksim edilir
Get yarın bi avukata danış hayatın beleş.Avukat varmı burada