- 28 Ekim 2011
- 649
- 1.060
o kadar laf anlattın, akıl verdin bi deArtık bu kadından korkuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar laf anlattın, akıl verdin bi deArtık bu kadından korkuyorum.
Onun hukuk düzeninden haberi yok bahsedip moralini bozmayınMusakka sana kötü bi haberim var senin çocuğunun üstüne bile yapsalar tapuyu sonradan tapu iptali davası açarak yine haklarını alabilirler afafagha moralini bozmak gibi olmasın yanlış anlama ama
o kadar laf anlattın, akıl verdin bi de
Heh işte tamam diyorum anlamıyor pes ettim, bir bakıyorum yaz.is bir şeyler tutamıyorum kendimi yine yazıyorum.Cok haklısın bacım söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil ..
Bana da bugünkü mesajlarından sonra bir ürperti geldi asdjhsgsSen korkmuyor musun sanki asdghsjshs
Ne yaptığı belli değil ne dediği değil. Sanki türkçeyi yeni öğrenmiş gibi
Ya ben bu konuyu gördüm başta baktım standart bdv okur cıkarım yano cok karışmam baktım uzuyor uzuyor gidiyor tek tek okudum usenmedim artık yani kadın kadına bunu yapmaz ama cidden çıksın gitsin su adamın babasının evinden çalışsın eşşek gibi kendi cocuguna kendi baksın anası değil mi yaparken ohhh iyi doğurunca banası eşşek gibi bakacak oldu canım :) bizim analarımız eşşekdi çünkü yada bizler eşşeğiz çünkü bakıyoruzH
Heh işte tamam diyorum anlamıyor pes ettim, bir bakıyorum yaz.is bir şeyler tutamıyorum kendimi yine yazıyorum.
Gecekondu zihniyetiOnce biz oturduk demeyle mal sahiplenilmiyor musaka ya haha.
Şuan avukat araştırıyor sanırım, evde doğacak bebeğin de hakkı olduğunu öğrenince jeton düştü sanirimYa ben bu konuyu gördüm başta baktım standart bdv okur cıkarım yano cok karışmam baktım uzuyor uzuyor gidiyor tek tek okudum usenmedim artık yani kadın kadına bunu yapmaz ama cidden çıksın gitsin su adamın babasının evinden çalışsın eşşek gibi kendi cocuguna kendi baksın anası değil mi yaparken ohhh iyi doğurunca banası eşşek gibi bakacak oldu canım :) bizim analarımız eşşekdi çünkü yada bizler eşşeğiz çünkü bakıyoruz
Ortada mirasçı bırakmaz diye korkuyorum açıkçası bu hırsla dbshshsOnun hukuk düzeninden haberi yok bahsedip moralini bozmayın
İma etti zaten habis kadınOrtada mirasçı bırakmaz diye korkuyorum açıkçası bu hırsla dbshshs
@ nick şeklinde boşluksuzŞu etiketleme işi nasıl yapılıyor kızlar
Bacim bu konular ortaya boşuna atılmıyor kadn evi istiyor felan diye.yerini yapıyorlar. Önce kulak duyar beyin kabullenir ..sonra iş biter .olacakları önceden mis gibi söylüyorlar sonra da yapıyorlar. Ah musakkak ah anlamiyorsunİma etti zaten habis kadın
Alti üstü 1 daire yani fazla bir malvarlığı olsa kadın kendini parcalayacakİma etti zaten habis kadın
yok kız mahidevran bu mustafam bahanesiyle konuşuyoda icraata gelince elinden hiçbişey gelmiyoÇevirdiği entrikalara bakılırsa konu sahibi Hürrem
Çok rica ederim mesele daire değil çociğinin standartları ve RUTİNLERİAlti üstü 1 daire yani fazla bir malvarlığı olsa kadın kendini parcalayacak
@elllerindesumbulteber@ nick şeklinde boşluksuz